Polgárháborúval fenyegetőzött a büntetőpere miatt

Csepel.hu

img_1845

Polgárháborús megtorlással fenyegetőzött Takács Krisztián csepeli MSZP-s politikus arra az esetre, ha tovább folytatódnak az ő és párttársainak büntetőperei – és erről beszámol a csepeli média. Takács Krisztiánt eddig magánokirat-hamisítás és becsületsértés miatt ítélték el, de sikkasztás vádjával még tart ellene egy büntetőügy.

A politikus a csütörtöki csepeli önkormányzati ülésen először azt kifogásolta, hogy a média is beszámolt a büntetőperéről. Aztán arra tett több utalást, hogy a csepeli önkormányzat fideszes politikusai – főként Ábel Attila alpolgármester – irányíthatják a bíróságokat.

„Szerintem hagyjanak fel evvel a boszorkányüldözéssel, mert én azt gondolom hosszú ez az élet és nem jó irányba megy ez a dolog. Tehát nem kéne az, hogy most önök erősebbek, nagyot ütnek, akkor majd jön egy másik oldal és az majd még nagyobbat üt, és ez hova fog vezetni… Én azt gondolom, hogy polgárháború is lehet, hogy ha az önök példáját fogjuk követni, mert ezt nem fogjuk azt hiszem sokáig tűrni.” – fenyegetőzött ezek után az MSZP-s politikus.

„A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezetének nevében visszautasítom az ilyen fenyegetőzést. Polgárháborúval fenyegetőzni egy politikus részéről akkor sem megengedhető, ha pártja korábban nem keveredett gyilkosságba. (…) A bíróság akkor is független szervezet volt, amikor az MSZP-s kormány idején Takács Krisztiánt magánokirat-hamisítás miatt elítélte. Akkor is független volt, amikor becsületsértés miatt ítélte el, és akkor is független lesz, amikor a sikkasztási ügyében születik döntés. Jogi-szakmai és politikai vita lehet az ítéletről, de azt pártoktól független szervezet hozza meg. A sajtó pedig szabad, az ír a büntetőperekről, aki csak akar.” – írta Ábel Attila alpolgármester, a csepeli Fidesz elnöke a történtekről.

A csepeli szocialisták agresszív bűnügyeinek, botrányainak hosszú sora van. 2009-ben az egyik MSZP-s frakciótag meggyilkolta a párt frakcióvezető helyettesét, mert nem tarthatta meg az általa elsikkasztott milliókat. Szenteczky János pártelnököt a közelmúltban ítélték el becsületsértésért és rágalmazásért. Ő nem elégedett meg fideszes ellenfeleinek rágalmazásával. Mivel vitái voltak Horváth Gyula párttársával, őt is felesége megcsalásával és mutyiügyekkel sározta. Horváth jelenleg a csepeli Demokratikus Koalíció elnöke. A most fenyegetőző Takács Krisztiánról videó is készült, ahogy rátámadt fideszes ellenfelére 2014-ben, egy plakátozás alkalmával.

Csepel.hu

21 hozzászólás “Polgárháborúval fenyegetőzött a büntetőpere miatt” bejegyzésre

  1. Kötelező szerint:

    Hülye elmebeteg cigánygyerek mi a k. anyádat képzelsz magadról ? Le vagytok húzva a wc-n, vedd észre magad mert pórul jársz.

  2. Alien szerint:

    Intézzétek el a kocsma, bocsánat a polgármesteri hivatal előtt! Egyik kutya, másik eb!

  3. Nagyapó szerint:

    Alien pedig ökör!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Ábel Attila szerint:

    Amikor Takács Krisztián jelentkezett a Fideszbe még 2010 előtt, Németh Szilárd elmondta neki, hogy itt munkából van a legtöbb, pénzből a legkevesebb. Aztán jelentkezett az MSZP-be. Örülök, hogy így történt. Különben is jó helyen van ott, oda való Szenteczky mellé.

  5. Csabi szerint:

    Ábel Attila ne vicceljen már! Pénzből a legkevesebb? Legalább olyat írjon, amit elhisz.
    Ha 2006-tól összerakjuk a történéseket, akkor inkább arra tudunk következtetni, hogy Németh Szilárd megsértődött, amiért Takács Krisztián nem a Fideszbe lépett be.
    A Csepel FC újra éledése, a sporttelep megmentéséért tartott tüntetések idején Németh Szilárd, mint egy kis pincsi nyalta mindenki seggét, hogy szem előtt lehessen.
    Ha korrekt hírportál lenne a csepel.info, akkor közzétennék azt a videót, amikor Németh Szilárd méltatja Takács Krisztián munkásságát a Sportcsarnokban.
    Miért nem teszik közzé?

  6. Ábel Attila szerint:

    Csabika, ha nem emlékszel mi történt 2006 körül, olvass utána. Először is nem a Fidesz volt hatalmon. Másodszor, Takács Krisztián azok mellé állt, akik a Csepel SC területéből nyugdíjas otthont, lakóparkot és plázát akartak csinálni. Harmadszor pedig a Csepel SC lámpáit is Szilárd mentette meg, mérgesek is voltak rá a csepeli szocialisták. Azt meg senki nem szidta, senki nem szidja, hogy Takács sportszervezetet működtet. Talán kellene? Miért?

  7. királyerdei szerint:

    Már csak annyit szeretnénk tudni,hogy ebben a “polgárháborúban” ki fog ki ellen harcolni?
    És hol?És mennyien?És mivel?

  8. Csabi szerint:

    Atika, hol olvastál olyat, hogy a Fidesz volt hatalmon? Nem teljesen jól emlékszel a történtekre, de a szövegértésed után ezen már nem is csodálkozom.
    Németh Szilárd nem mentett meg semmit, akkor ő csak próbált helyezkedni. Emlékezz!!!
    Hol olvastál olyat, hogy szidni kéne a sportszervezetet? Ne legyél fogyatékos, a te pozíciódban ez nem menő!
    Emlékezz arra, hogy Szilárd atyád milyen ténykedéseit méltatta Takács Krisztiánnak! Nem a sportszervezetet méltatta, annyit segítek.
    De ha már ilyen jól elbeszélgetünk, nézzünk KÖZÉRDEKŰBB témát! Hogy alakulnak (fejlődnek) a jövedelmek felétek? Tudom, hogy kevés a pénz, de azért csak van valami kis apró, ami csurran cseppen?
    Mesélj kérlek, biztos sok olvasódat érdekli!

  9. zoz9vi szerint:

    Akkor higgy a posztkomcsinak, ha ló legel a sírján!

  10. strici szerint:

    kivul allokent irom : nem tudom milyen lampakrol van szo.
    ha a stadion reflektorairol azt nem nemeth szilard mentette meg.
    a cikkhez szolva az en ertelmezesemben nem azt mondta polgarhaborut indit.
    hanem a mai vezetest elkezdi felelossegre vonni a kovetkezo akkor polgarhaboru lehet.
    arra gondolhatott a mostaniak nem turik a majdani vizsgalodast.
    ez olyan mint a vers elemzes mindenki mashonnan kozeliti meg.
    lehet libsizni komcsizni zsidozni en semlegeskent irom egy nezo pontbol.

  11. Ábel Attila szerint:

    Strici, kívülállóként úgy tűnik nem tudsz semmit. De segítek, hogy legközelebb ne hazudj:

    http://csepel.info/?p=1108

    Csabi, amikor Takács Krisztián jelentkezett a Fideszbe, Németh Szilárd elmondta neki, hogy itt munkából van a legtöbb, pénzből a legkevesebb. Mondhatod ennek az ellenkezőjét, mondhatod utána, hogy nem mondtad, de ez van.

    Takács sajnos nem szokott igazat mondani. Ezért is örülök, hogy az MSZP-be ment. Különben is jó helyen van ott, oda való Szenteczky mellé.

  12. kispajtás szerint:

    Róbert csak beült a Vodafone Mammutba, húzott egy sorszámot, várt, majd megérkezett Bíró Ica, akinek a padlóra szart a nyolcvandekás kutyája, és csak utána a pelenkába,…

    “Ps. Azóta oda is hugyozott…” 😛

  13. strici szerint:

    abel attila nem emlekszem hogy en ilyen hangnemet utottem volna meg onnel (veled)szemben.

    az alltalad hivatkozott cikk fotojan is tisztan latszik nemeth szilard…
    ugyan az volt a reflektorokkal mint a viziteleppel.
    a lakossag lazadt es o (n. sz.) kinevezte magat vezernek.
    a lakosok es szurkolok nem engedtek a rombolast

  14. Ábel Attila szerint:

    Ja, még én kérjek elnézést a hazugságaidért. Jó nevet választottál.

  15. királyerdei szerint:

    Folytassa Attila! 🙂

  16. névkötelező szerint:

    Kár, hogy a testületi ülés jegyzőkönyve csak hetek múlva kerül majd fel az önkormányzat honlapjára. Addig be kell érnünk ezzel az igencsak egyoldalú “tudósítással”.

  17. strici szerint:

    ne kerj elnezest. en sem kertem amikor anyadat futattam.
    nyugodtan moderalhatod.

  18. Rocky szerint:

    Először is: a Taki nem cigàny. Màsodszor pedig biztosak lehettek benne, hogy Csepel és a csepeliek érdekeit fogja és tartaja is szem elõtt, mint egy tőzsgyökeres helyi lakos. Inkább egy köszönömmel tartoznátok neki, mint így kiforgatni a szavait. (pártállástól függetlenül).

  19. Boka szerint:

    Lehet, hogy nem cigány, csak úgy néz ki, és úgy viselkedik. Nagy pofájú,állandóan túlzó, agresszív, a szabályokat magasból leszaró fickó. Szerintem a bűncselekményeiből egy is sok, nemhogy három:

    – magánokirat hamisítás – elítélve
    -becsületsértés – elítélve
    -sikkasztás -tárgyalás alatt.

    Hát, gyerekek, ha egy fideszes lenne így elítélve,a tv-ben mutogatnák mint egy majmot.

  20. Letiltatni szerint:

    “Brüsszelben véget ért a szabadságharc, hiszen Rogán Antal bejelentette, hogy a kormány hajlandó engedni az Unió és az Európai Néppárt bevándorláspárti zsarolásának, és a jövőben – DNS-vizsgálat mellett (amely egyébként nem 100 %-os) – beengedi hazánk területére a 14-18 éves migránsokat. Várom a kormány magyarázatát. Ezzel ugyanis rengeteg magyar ember több éves erőfeszítését árulta el a kormány, hiszen az alábbi elemzésből kiderül, hogy a 20-25 éves korosztállyal szinte azonos arányban, a legtöbb migráns éppen ebből az ifjú korosztályból kerül ki:

    Ráadásul éppen ez az a korosztály, amely a legnagyobb eséllyel csapódik majd valamilyen bűnbandához, jellemzően a fiatalabb migránsok támadják meg, inzultálják és erőszakolják meg az európai nőket, lányokat, és az általunk 2015-ben Ásotthalmon elfogott terrorista (az Iszlám Állam, az ISIS katonája) is 17 évesnek vallotta magát, aztán hónapokkal később merényletet hajtott végre a németországi Würzburg mellett. Ha őket a tranzitzónákon keresztül szépen beengedjük és szabadon kóborolhatnak majd közöttünk, akkor elmondhatjuk, hogy Ásotthalmot megvédi a kerítés, de Magyarországot és Európát feladta a magyar kormány.”
    T.L.

  21. Csabi szerint:

    Tudja valaki konkrétan, hogy Takács ellen milyen ügyekben milyen ítéletek születtek, vagy csak valaki látott valakit, aki hallott valamit???

Itt lehet hozzászólni !