Győzikétől 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le

Life.hu, Csepel.info

A Gáspár családnak aztán vannak tartalékai: a NAV kommandósai a házkutatás során 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le. Mivel Győzike rengeteg pénzzel tartozik az adóhatóságnak, állítólag ezek az ékszerek Evelin örökségei a nagymamától.

Gáspár Győzikénél nemrég házkutatást tartottak a NAV kommandósai, és úgy tűnik, volt mit megtalálni. A showman akkor úgy nyilatkozott az ügyről, hogy senkinek nem kívánja azt, amit akkor ő átélt. “Rengeteg ember szállta meg a házamat, még a telefonomat is elvették, senkit nem tudtam hívni” – panaszkodott Győzike. A showman több ingóságát is lefoglalta a hivatal, és nemrég kiderült, hogy ezek között voltak a 120 milliót érő arany ékszerek, amik a család egyik széfjéből bukkantak elő.

A Ripost információja szerint a Gáspár Győző ellen indított adócsalási ügyben ezek az aranyak szolgálhatnak fedezetül, de

Győzike természetesen fájlalja, hogy lefoglalták az ékszereket.

Állítja ugyanis, hogy ez nem az övé, hanem lánya, Evelin öröksége a nagymamától. Ezt papírokkal is szívesen igazolta volna, de állítólag a NAV emberei ezzel nem foglalkoztak.

Forrás: Life.hu

2 hozzászólás “Győzikétől 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le” bejegyzésre

  1. strici szerint:

    mi volt a kedves mama foglalkozasa hogy megelt a fizujabol es 120 milliot meg sporolt is?

  2. Vakarcs szerint:

    Oo hát nem tudtad?? Ott minden a nagyi örökségéből van.

Itt lehet hozzászólni !