Teljes útzár!!!! Hatalmas baleset a Weiss Manfréd úton

Csepel.info, Mr.Gabee

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Olvasónk arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy egy hűtőket szállító teherautó és egy személygépkocsi karambolozott a Weiss Manfréd úton hétfőn 15 óra előtt nemsokkal.

A hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben az első hírek szerint két ember megsérült. Az egyiküket a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművéből, és átadták a mentőknek. A helyszínre hívták a katasztrófavédelem doktorszolgálatát. A baleset miatt a Weiss Mannfréd úton haladókat visszafordítják. A környéken hatalmas a torlódás.

Update: információink szerint összesen 4 baleset van a Weiss Manfréd úton. Aki teheti, ne induljon útnak. Mindenki próbál a környező útvonalakon Csepelről ki és kerületünkbe bejutni. Pesterzsébet egyes részein hatalmas a torlódás.

8 hozzászólás “Teljes útzár!!!! Hatalmas baleset a Weiss Manfréd úton” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    El kell kezdeni az értelmes hidak megépítését amellyel ezt az alkalmatlan gyorsforgalmit tehermentesíteni lehet. Gubacsi híd, összeomlik lassan, Budára pedig lehetetlen eljutni, a körgyűrűs kerülés nélkül.
    A gyorsforgalmit pedig minimum leállósávval kell szélesíteni. etc.

  2. Nagyapó szerint:

    Letiltatni! A WM utat legjobban a budafoki híd – Gubacsi híd mentesítené, ami elkerülő utat biztosítana. Ez viszont nem illik a Munkás-körút, Galváni híd tervbe, amit inkább a Főváros szeretne. Én Csepelnek drukkolok, csak félek hasonló lesz a szennyvíztisztítóhoz, ahol egész BP. ezt akarta.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Letiltatni szerint:

    A fővárosi közgyűlésnek a kerületi polgármester teljes jogú tagja. A “szart” másodjára ne nyomják le Csepel torkán, erőteljes kiállás kell, amelyről a szavazók is szívesen olvasnának, ez esetben, emellett a lobbi tevékenységről sem lehet hallani sajnálatos módon ami a hév vonal felújítását, integrálását vagy alternatív felváltását jelentené (leginkább metró színvonalon). Illetve Csepel érdekeinek erős képviseletét is hiányolni lehet, amely közvetetten gátolja a fejlődést.

  4. Betke szerint:

    Polgármesterünknek most “sokkal nagyobb” horderejű dolga van, minthogy kerületünkértt vehemensebben lobbizzon!

  5. Nagyapó szerint:

    Betke! Forduljon kedves képviselőjéhez, Szabóhoz, ő majd intézkedik!!! (Ha mást nem is tesz, sípol.)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. 1Olvasó szerint:

    Ez hogy volt? Előzött a terepjáró, vagy a másik, és egymás bal oldalának csapódtak?

  7. Betke szerint:

    Nagyapó, de Ő legalább sipol! Remélem érti!

  8. Nagyapó szerint:

    Betke! Klinghammer akadémikus röstelkedik, hogy az ELTE tanítványa – mint a csepeli baloldal által megválasztott képviselő – csak fütyülni képes Csepelért (vagy Csepelre)!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !