Népszerű lett a beszari forradalmár – Oroszország rajta röhög

Csepel.info, Pesti Srácok

komaromy

A Youtube cikkünk megjelenése után cenzúrázta a felvételt, ami pénteken késő délelőtt ismét elérhetővé vált

Csecsen fiatalok bocsánatkérésre kérték Komáromy Gergő ligetvédő-reggae-énekes forradalmárt, aki összefestékezte a II. Világháborúban elesett szovjet katonák Szabadság téri emlékművét. A “forradalmár” bocsánatot kért, a szagokat a videón azonban nem lehet érzékelni – legfeljebb elképzelni. A videó hatalmas siker a Youtube-on: több mint 123.000 ember látta egyetlen nap alatt, és rengetegen kommentelték – főképp orosz nyelven.

Mogamed, a tagbaszakadt csecsen úriember – amint a közös videójukban fogalmazott – „akcióba léptek”, hogy megkeressék a vandalizmus elkövetőjét. Meg is találták, majd „elbeszélgetett” vele, és a beszélgetés végére Komáromy Gergő is egyetértett abban, hogy illik bocsánatot kérnie azoktól, akiket megsértett a Nagy Honvédő Háború hősi emlékművének megrongálásával. Külsérelmi nyomok nem látszanak az énekesen, aki a 444.hu-nak azt mondta, hogy „kifejezetten fenyegető jellege nem volt” a társalgásnak, ám mosolyát feltűnően nem találtuk őszintének a felvételen.

Úgy tűnik, a csecsen férfi a szemléletkiigazító beszélgetés során annak ellenére képes volt meggyőzni Komáromyt, hogy „sok dologban nem értettek egyet”, mert a béke és szabadság raszta reménysége az írott után szóbeli formában is eltekintett sziklaszilárd nézeteitől. Szárnysegédje Kiripolszky Csongor már korábban a Facebookon mentegetőzött, hogy minek-kinek hatására, nem tudni.

Komáromy Gergő és Kiripolszky Csongor még húsvét hétfőn irigyelték el Gulyás Marci médiasikereit, ezért felkerekedtek, hogy ők is tegyenek valamit a forradalomért. Mivel az ünnepek alatt minden zárva volt, jó mókának ítélték, hogy festékkel dobálják meg a Szabadság téri szovjet emlékművet, majd megvárják a kiérkező rendőröket, hátha őket is megbilincselik, vagy minimum megverik, mert egy ilyen fotó jó lenne a Facebookra profilképnek. Tettükkel állítólag Orbán ellen, Putyin ellen, Mészáros Lőrinc ellen, az elnyomás ellen, a szegénység ellen szerettek volna kiállni. Ja, és világbéke. A várva várt leteperés és megcipőzés ugyan elmaradt, de azt elérték, hogy egyenként 30 ezer forint bírságot kapjanak. A szovjetellenes cselekedeten felmorduló erők láttán Komáromy még a bírságot is befizette a meaculpázás részeként.

Forrás: Pesti Srácok, Csepel.info

5 hozzászólás “Népszerű lett a beszari forradalmár – Oroszország rajta röhög” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Azért nem semmi, hogy szép szál csecsen hazafiak figyelik a szovjet emlékművet a környező kávézókból.

  2. liberalbolsevik szerint:

    Úgy látszik, már kopaszokból (verőemberekből) is importra szorul a nagy vezírünk, 🙂

    A viccet félretéve marhára megnyugtató, hogy egy csecsen “migráncs” -gondolom kiss szilárd féle letelepedési kötvényes, vagy inkább cárevics putyin “választási megfigyelője”- fenyít be egy magyar állampolgárt Magyarországon, az elkövetett dologtól függetlenül,a tettükért egyébként már elítélt emberektől, mik is voltak a szép nagy kék plakátokon……..

    Ezért érdemes a ruszkik seggét nyalni, pedig tanulhatott volna a fénylő csillagunk a történelmünkből….

  3. szigetország szerint:

    liberálbolsevik! Ne lepődj meg, ha veled is hamarosan elbeszélget egy termetes csecsen legény, hogy mi a bajod az orosz seggel. A helyedben nem lennék ilyen bátor.

  4. liberalbolsevik szerint:

    Úgy érted, hamarosan “öngyilkos” leszek vagy baleset fog érni, az időpont még alakul a Pravdába akarom mondani Magyar időkben olvashatom…… 😉

  5. kötelező szerint:

    kamu a sztori

Itt lehet hozzászólni !