A Jobbiké lett a “Zsindex”

888, Csepel.info

a-jobbike-lett-a-zsindex

Simicska Lajos érdekeltségébe és ezzel a Jobbik szolgálatába került az Index “hírportál”. Az Index régebben kifejezetten Jobbik és Simicska-ellenes volt. A jobbikosok egyenesen liberális zsidó médiának tartották, ezért csak “Zsindexnek” hívták.

Simicskának már jó ideje közvetlen beleszólása volt a lapba. amely azóta nem tartja szélsőséges pártnak a Jobbikot. Amikor a párt Soros György mellé állt, baráti gesztusokat tett a homoszexuális szervezetek és a zsidóság felé, kifejezetten dicsérték is a Jobbik új politikáját.

Aztán voltak olyanok is, akik kis idővel görcsös mosdatásba kezdtek. Amit a hvg.hu leművelt, az már-már paródiába illeszkedik, valahogy így néz ki az igazi újságírás :

az idén márciusban alapított Magyar Fejlődésért Alapítványé (MFA) lett az Indexet tulajdonló részvénytársaság, így a hírportál mostantól a független szervezeté – tudta meg a hvg.hu. Régóta mentek a találgatások, vajon meddig tud ellenállni a kormányhoz közeli médiaúthengernek a legnagyobb portál, de úgy tűnik, megtalálták a megoldást a befolyástól mentes működés biztosítására”

– írja a mindenféle politikai szándéktól mentes, hiperfüggetlen HVG.

A 24.hu – melynek egyes „újságíróinak” legújabb hobbija az akasztással való fenyegetés – ismét pártatlanul páratlanul tette közzé a hírt, miszerint „Egy alapítány tulajdonába került az Index”. A cikk megjelenésekor Simicska nevét nem láthatta az olvasó. Aztán rájöttek, hogy talán felesleges titkolni a nyilvánvalót, így frissítették a cikket, Simicskát pedig szentté avatták:

Simicska nem akarta, hogy elvegye a kormány Spédertől az Indexet”

Egy igazi hős. A „függetlenség” pedig a továbbiakban is garantálva.

Forrás: 888

Egy hozzászólás “A Jobbiké lett a “Zsindex”” bejegyzésre

  1. Ada szerint:

    “Összenő, ami összetartozik”.

    A zsindex így lesz egy piramisjáték ügynök és a kirakatvárosok élére kinevezett alelnökök/kiskirályok szócsöve.

Itt lehet hozzászólni !