Soros és Simicska pénzeli az ellenzéket

Magyar Fórum

Soros és Simicska pénzeli az ellenzéket

Vonát dekára megvásárolta Simicska Lajos, akinek az volt a problémája a kormánnyal, hogy nem azt tette, amit a milliárdos akart – szögezte le Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Hozzátette: sajátos maffiamódszer, ahogy Simicska Ádám a miniszterelnök családját fenyegeti.

Simicska Lajos nemrég azt nyilatkozta, hogy minden szimpátiája a Jobbiké. Ez is bizonyítja, hogy ő áll a Jobbik hazug országos kampánya mögött?


– Ez több mint egyértelmű! Nem most kezdte el Simicska dróton rángatni a Jobbikot. Emlékezzünk vissza, hogy mikor néhány éve előkészítettük és megszavaztuk az új földtörvényt, akkor a Jobbik által is képviselt program – a kis- és közepes birtokú magyar gazdák helyzetbe hozása – került be a jogszabályba. Igen ám, de a földtörvény erősen sértette Simicska Lajos érdekeit. Ezt a földtörvényt a Jobbik nem szavazta meg, sőt olyan hevesen és akkora erővel támadta, hogy ezen akkor még sokan meglepődtünk a Fideszen belül. Vona Gábor és a Jobbik képviselői elárulták a magyar gazdákat cserébe a milliárdos nagybirtokos kegyeiért. Ezt egyre több fejlemény követte. Ilyen a Hír Tv, a Magyar Nemzet pálfordulása; ahol szinte kizárólag jobbikos politikusokat szólaltnak meg. A Simicska-médiabirodalomban a Jobbik lett a sztár. A mostani plakát-kampány pedig egy több százmilliós közös mutyi, a milliárdos gazdi parancsára csahol a Jobbik. Azonkívül Simicska és fia megszólásai is, mármint hogy Vonát szeretnék látni miniszterelnöki bársonyszékben, mind-mind a szoros érdekkapcsolatukat bizonyítják. Ordenáré parlamenti viselkedésüket is Simicskától tanulták el. Amit ő két feles között elképzel, azt a Jobbik-frakció tagjai harsogják a parlamentben.

Terveznek a kormányoldalon ellenplakátkampányt a Simicska–Vona tandem „bábjátékának” illusztrálására?

– Ez a lehetőség is felvetődött, de még konkrét döntés nincs ez ügyben. Jogi lépéseket azonban nem fontolgatunk, tehát nem teszünk feljelentést. Egy kormánypárthoz, és egy miniszterelnökhöz mindez méltatlan lenne, de a hiteles cáfolat és az összefüggések bemutatásának jogát fenntartjuk magunknak. Ami az ügyben igazán érdekes, hogy az eddig elmondottak, az egész Jobbik-történet összeér a baloldallal. Soros keze ma már a Jobbikig ér. Kialakult egy koalíció, melyben a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja, finanszírozza, de az érdekeik azonosak. Ezt bizonyítja a plakátkampány is, ami éppen akkor vette kezdetét, amikor a felsőoktatási törvényt tárgyaltuk, és Soros meg éppen kivezényelte az embereit az utcára. Közben Vona elárulta a saját szavazóit, mert dekára megvásárolta őt Simicska, akinek az volt a problémája a kormánnyal, hogy nem azt tette, amit ő akart. Talált magának egy olyan embert, aki pénzért és hatalomért bármire képes. A szálak pedig összeértek, mert Soros és Simicska emberei is a magyar törvények megsértésére buzdítanak. Mi történt most? Amikor egy törvénytelen állapotot rendezünk a felsőoktatásban, ami érinti Soros György eddig jogtalan és tisztességtelen versenyelőnyt élvező postafiók egyetemét, akkor a Jobbik, ahogyan a baloldal, a parlamentben nekiront a kormánynak, és nem szavazza meg az előterjesztést. Ugyanígy együttműködtek a kvóta-népszavazás bojkottálásában, az olimpia ellenességben, nem szavazták meg a betelepítési kvóták ellen kezdeményezett alaptörvény-módosítást sem. A kérdés csak az, hogy Vona Gábor cserébe mit ígérhetett Simicska Lajosnak, miről szól gazdájának tett hűségesküje? Honnan van a Jobbiknak majdnem egymilliárd forintja a plakátkampányra? Mit kell érte cserébe tennie?

És még ez sem elég, mert nyíltan megfenyegette a miniszterelnököt Simicska Lajos fia. Kilátásba helyezte, hogy a családjáról kompromittáló információkat hoz nyilvánosságra.

– Ez egy sajátos maffiamódszer. Mindennek a legalja, amikor a család kerül kereszttűzbe. Azt is látni kell, hogy mennyire fél az ellenzék, és annak szponzorai a 2018-as választásoktól – mert a mutatók mind az ország gazdasági fejlődését, de az ellenzék mélyrepülését bizonyítják. Rettegő ellenzéki politikusok kétségbeesett, hazug, cinikus és agresszív vagdalkozásának vagyunk tanúi.

Vajon a balliberális ellenzéki sajtó miért dédelgeti annyira Vonát, amikor a jobbikosok még most is cigánygyűlölő kifejezéseket hangoztatnak?

– Már régen nem az elvekről van szó, hanem csak a pénzről és a hatalomról, ezért borult össze a két oldal, ami igaziból már egy. Heller Ágnes keblére ölelte a Jobbikot, Kőszeg Ferenc, a Helsinki Bizottság volt elnöke arról beszélt, hogy össze kell fogniuk a kormány leváltására, Majtényi egyszerre akart a szélsőjobb és a szélsőbal köztársasági elnöke lenni. A Soros és a Simicska által pénzelt sajtóorgánumok nem egymás ellenfelei, hanem szövetségesek, s céljuk, a Fidesz és első számú vezetőjének, Magyarország miniszterelnökének lejáratása, támadása, megbuktatása, majd egy általuk finanszírozott báb hatalomra juttatása.

Arról beszélt, hogy Vona elárulta a Jobbik lelkét. A Jobbik-veszélyre, lapunk első főszerkesztője, Csurka István többször is felhívta a figyelmet. Ezt írta az Új proletárpártban: „a Jobbik a választások utánra kell, a proletárpárt mindig a rombolásra szerveződik meg. Előbb nemzetellenes aknamunka, aztán hősi antifasiszta harc. Ságvári Endre és Sallai meg Fürst. Ma a Jobbik egész proletár bázisában, mély, vak, sűrű Fidesz-ellenesség és Fidesz-gyűlölet dívik.” Az, hogy a Jobbiknak semmi köze a jobboldalhoz, arra a kormánypártok csak most ébredtek rá?

– Általam nagyra tartott Csurka István pontosan tudta, hogy a Jobbikot kik mozgatják, és miért tolták a jobboldalra. Tisztán látta a jövőt. Szavai beigazolódtak, hiszen ma már a Jobbikot is Soros eteti és ösztökéli. Tény, hogy néhányan későn döbbentek csak rá arra, hogy hol is áll a Jobbik valójában, de a szavazásaik, a bojkottjaik, viselkedésük bebizonyították, hogy Vonáék azt teszik, amit Simicska és végső soron Soros diktál.

Forrás: Magyar Fórum

2 hozzászólás “Soros és Simicska pénzeli az ellenzéket” bejegyzésre

  1. öregedöbandi szerint:

    A mai Parlamenti ülésen felszólalt az MSZP.frakció vezetője,2017.04.18.és igazat mondott”A magyar szavazókat nem lehet be csapni,átlátnak a szitán”Így igaz azért buktak meg és ezért nem fognak a büdös életben választást nyerni.

Itt lehet hozzászólni !