A délutáni tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek “gründolták”

Fidesz.hu

A délutáni tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek "gründolták"

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint a Közép-európai Egyetem (CEU) melletti vasárnap délutáni tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított ügynökszervezetek “gründolták”, azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott “ügynökszervezetek” átláthatóságáról szóló törvényt.

Németh Szilárd vasárnap az MTI-nek telefonon azt mondta: a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy “a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék”. Úgy vélte: “nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak”.
“Magyarországnak meg kell védenie magát, ennek első lépése az átláthatóság.”

Hangsúlyozta: Magyarországnak meg kell védenie magát, ennek első lépése az átláthatóság.

Úgy fogalmazott: minden magyar embernek tudnia kell, “kicsodák Soros György emberei” és milyen pénzek, milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött. Ezért nyújtotta be a Fidesz-frakció az említett törvényjavaslatot – közölte.

Az Oktatási szabadságot csoport Szabad ország, szabad CEU, szabad gondolat mottóval tart demonstrációt vasárnap délután Budapesten.

Gulyás Gergely, Kósa Lajos és Németh Szilárd fideszes képviselők pénteken nyújtották be az Országgyűlésnek a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot, amely alapján a bíróságon kell bejelenteniük egyes civil szervezeteknek, ha a külföldről származó támogatásuk egy évben elérte a 7,2 millió forintot.

Forrás: Fidesz.hu

9 hozzászólás “A délutáni tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek “gründolták”” bejegyzésre

  1. kötelező szerint:

    kérem szemmagasságban kilőtt könnygázpatronokkal zavarják vissza újlipótvárosba a belpesti söpredéket !

  2. névkötelező szerint:

    Hazudozik megint össze-vissza ez a gusztustalan zsírdisznó.

  3. kötelező szerint:

    hazáig kell rugdosni őket a kurva anyjukba

  4. névkötelező szerint:

    Németh Szilárd hazudik, mint a vízfolyás.

  5. királyerdei szerint:

    Ti hazudoztok.
    Mindenki látta,hogy a Mazsihisz mozgósította a rohamcsapatát.

  6. Letiltatni szerint:

    “Áder lánya is egy Soroséhoz hasonló egyetemre jár Londonban – három és fél milliós tandíjért Magas tandíjat fizet londoni tanulmányai­ért Áder János köztársasági elnök lánya. Az iskola hasonló rendszerben működik, mint a Soros-féle Közép-európai Egyetem. Áder János 24 éves lánya, Orsolya már korán belekóstolt a nemzetközi diákéletbe: édesapja 2009 és 2012 között a Fidesz európai parlamenti képviselője volt Brüsszelben, így a középiskolát itt végezte el. Orsolya azonban nem tért haza, hanem az Egyesült Államokban alapított Richmond Egyetem Nagy-Britanniába kihelyezett képzését választotta. Az államfő lánya 2013-ban kezdte el az alapképzést (BA-képzés), divat, marketing, művészet és média területen. A képzés idén ér véget. Áder Orsolya internetes adatlapjáról derült fény londoni tanulmányaira Azonban a londoni egyetem nem olcsó. Az intézmény honlapja szerint európai uniós állampolgárok számára az alapképzést jelenleg évi 9250 fontért, azaz mintegy 3 millió 357 ezer forintért lehet elkezdeni. Ha diplomázás után Orsolya ugyanitt folytatná tanulmányait, a mesterképzésért évi 7000 fontot, azaz mintegy 2,5 millió forintot kellene fizetnie. Miközben – látszólag – Soros egyetemét támadja a kormány, Áder lánya (középen) is egy hasonló rendszerben működő egyetemre jár Gyurcsány fia is milliókért tanul Más politikusok is szívesen járatják drága, külföldi egyetemekre gyerekeiket. Gyurcsány Ferenc volt kormányfő például a Borsnak árulta el: fia, a 19 éves Tamás egy milánói közgazdasági egyetemen tanul, ahol az éves tandíj hárommillió, a kollégium pedig évi egymillió forintba kerül. A Richmond Egyetem olyan rendszerben működik, mint a törvénytelen működéssel vádolt Közép-európai Egyetem (CEU). Az iskola ugyanis az USA-ban is elfogadott diplomát ad ki. Kérdés, hogy Áder teljes mértékben állja-e lánya költségeit, vagy Orsolya ösztöndíjból, esetleg munkája után kapott bérből hozzájárul ehhez. A Bors megkérdezte az elnöki hivatalt, hogy Áder kizárólag saját, havi mintegy 1,5 millió forintos fizetéséből segíti-e lányát, illetve, hogy annyi tandíjat fizet-e, mint ami a honlapon szerepel, de eddig nem kaptak választ.”

  7. Nagyapó szerint:

    Letiltatni! Honnan másolta ezt a hazug cikket? Ugyanis az írja, hogy
    “Az iskola hasonló rendszerben működik, mint a Soros-féle Közép-európai Egyetem.
    .
    .
    .. az Egyesült Államokban alapított Richmond Egyetem Nagy-Britanniába kihelyezett képzését választotta.”
    Letiltatni! Hol működik Amerikában CEU egyetem, melynek kihelyezett egysége van Pesten? Nincs ilyen. A CEU amerikai diplomát ad ugyan, de Amerikában rengeteg magánegyetem ad diplomát, sőt Panamában még doktori címet is lehet vásárolni.
    Hogy mennyi a tandíj és mennyit kell fizetni, az két különböző dolog. Mit gondol Hosszú Katinka és Kapás Boglárka mennyi tandíjat fizetett/fizet amerikai egyetemi képzésükért??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Letiltatni szerint:

    “Hasonló rendszerben működik”
    Pisa eredmény lenni rossz, rossz lenni szövegértés.

Itt lehet hozzászólni !