Ismét lecsaphattak Soros György angyalkái

Mandiner, Origo, Csepel.info

ismet-lecsaphattak-soros-gyorgy-angyalkai

Péntek délután 3 óra tájban egy teherautó hajtott a járókelők közé Stockholm egyik forgalmas utcáján, három halottról tudni eddig – tudósít a BBC. A svéd miniszterelnök szerint Svédországot megtámadták.

Péntek délután 3 óra körül egy teherautó hajtott az emberek közé Stockholm egyik forgalmas belvárosi utcáján a Drottninggatanon – írja a BBC.  A jármű ezt követően behajtott egy bevásárlóközpont területére, majd kigyulladt.

A BBC értesülései szerint legalább három halálos áldozata és több sérültje van a tragédiának.

Hasonló, teherautós terrortámadás volt Nizzában, Berlinben és Londonban is, mindegyik mögött az Iszlám Állam állt. Sokáig Svédországban élt a párizsi és brüsszeli terrortámadásokért felelős hálózat egyik vezetője, Mohamed Belkaid, valamint a csoport egyik tagja, Osama Krayem is. Róluk ebben a cikkben írtunk hosszabban.

2010-ben pedig Stockholmban ugyanígy a Drottninggatanon, vagyis a Királynő Utcáján volt terrortámadás, akkor egy Taimour Abdulwahab nevű férfi robbantotta fel magát, de rajta kívül senki nem halt meg.

Frissítés:

Péntek délután folyamán Stefan Löfven svéd szociáldemokrata miniszterelnök bejelentette: Svédországot megtámadták, minden jel szerint terrorcselekménnyel. A kormányzat és a hatóságok együttműködnek az ügy felderítésében.

A teherautót tulajdonló cég bejelentette, hogy a nap folyamán egy ismeretlen személy elhajtott a teherautóval, miközben a sofőr épp kipakolt belőle.

Stockholm metrójáratait leállították.

Forrás: Mandiner, Origo, Csepel.info

6 hozzászólás “Ismét lecsaphattak Soros György angyalkái” bejegyzésre

  1. ZsiványZoli szerint:

    Ez akár EBBEN A PILLANATBAN megtörténhet Magyarországon is.MINDEN ARAB származású egyén potenciális terrorista.Az ÖSSZESET ki kell toloncolni az országból.Ez majd jusson eszébe mindenkinek ha megtörténik a tragédia.Egyetlen okot mondjon bárki hogy nálunk miért nem történhet hasonló eset.

  2. Nagyapó szerint:

    Nehéz megvédeni az embereket a terroristák ellen. Nehéz, különösen akkor, ha a bal- és jobboldali ellenzék – pillanatnyi előnyökért – nem szavazta meg az Alaptörvény módosítását. A Jobbik még a szavazólap felvételét is megtiltotta, nehogy egy jobbikos hazafi megszavazza.
    Most lehetőség van a nemzeti konzultáció keretében, melynek egyik pontja
    “Az elmúlt időszakban egymást követték a terrortámadások Európában. Ennek ellenére Brüsszel kényszeríteni akarja Magyarországot, hogy az illegális bevándorlókat engedjük be.”
    jelezni a lakosság véleményét. Kíváncsian várom az ellenzéki pártok mozgósító felhívásait.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. ZsiványZoli szerint:

    A nemzeti konzultáció sok pénzbe kerül.Én nem szavaztam egyik parlamenti pártra sem,de ha a Fidesz tényleg megoldást akar a terrorveszély megszűntetésére,akkor nem szabad egyetlen arab félét sem beengedni az országba és akik már itt vannak,az utolsó szálig ki kell utasítani.Bármelyik lehet merénylő,még egy 5 éves gyerek is,akire rákötik a robbanó mellényt és pl egy vasútállomáson működésbe hozza úgy,hogy nem is tudja mit tesz,csak megmondják neki hogy nyomjon meg egy gombot vagy húzzon meg egy madzagot.

  4. Vazul néni szerint:

    Értem én ,hogy a nemzeti konzultáció sok lélegeztetőgépbe került kerül, csak azt nem értem miért maradt,marad a Fidesz egyedül mikor oly sok jót akaró hazafi van e honban 🙁

  5. Nagyapó szerint:

    Azért a 2/3 nem éppen egyedüllét. Viszont rajtuk kívül is van még “sok jót akaró hazafi”!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. királyerdei szerint:

    Nesztek komcsik!

    Allahu Akbar!

Itt lehet hozzászólni !