Heteken belül megkezdődik a kormánypártok plakátkampánya

Magyar Idők

Heteken belül megkezdődik a kormánypártok plakátkampánya

A Fidesz nem húzza az időt, hamarosan kikerülnek a Jobbik plakátkampá­nyára válasznak szánt plakátok országszerte – közölte a Magyar Idők érdeklődésére Németh Szilárd, a nagyobbik kormánypárt alelnöke.

Mint ismert, az ellenzéki párt célja, hogy bemutassa, miért alacsonyak a bérek, miért nem jut pénz nyugdíjemelésre, oktatásra, egészségügyre Magyarországon. Plakátjaikon párban látható Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, valamint Habony Árpád és Rogán Antal.

A Jobbik akciójáról Németh Szilárd lapunknak azt hangsúlyozta: „egy furcsa koalíció jött létre”, amelyben szerinte Soros György amerikai mil­liár­dos üzletember, Simicska Lajos nagyvállalkozó és a Jobbik vesz részt.

– Tavaly októberben azt üzenték a magyar emberek, hogy védjük meg az országot. Ennek részeként indítjuk most el kampányunkat a két milliárdos akciójára adott válaszként – hívta fel a figyelmet, hozzátéve: a Jobbik és támogatói szerinte félelmükben csinálják kampányukat, és „nem az ország ügyeivel foglalkoznak”.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője kedden még azt jelezte: vizsgálják, hogy milyen jogi lépéseket tudnak tenni rágalmazás miatt a Jobbik akciója kapcsán, mivel azzal a párt hazugságokat terjeszt. Ennek kapcsán Németh Szilárd most azt közölte: bár lehetne jogi lépéseket tenni, ezt nem teszik meg, „hivatalban lévő miniszterelnök nem tesz feljelentést, és a frakció sem”. – Nekünk nem kell a mocsárban dagonyázni – hangsúlyozta a politikus.

Lapunk úgy tudja, hogy az ország közterületein egy hónapon belül megjelenhetnek a plakátok, amelyek egy „bábjátékban” ábrázolják Simicska Lajost, illetve Vona Gábort, a Jobbik elnökét.

Forrás: Magyar Idők

12 hozzászólás “Heteken belül megkezdődik a kormánypártok plakátkampánya” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Ne költsenek erre milliárdokat.

  2. ZsiványZoli szerint:

    Öntömjénezésre mindig akad pénz.

  3. kerdezo szerint:

    Nem dagonyaznak, csak lesullyednek a Jobbik szinvonalara?
    Ejjj, Szilard, bolcsebb maradtal volna, ha legalabb ma kussolsz…

  4. Jóska szerint:

    Száz plakátot, ezeret!
    Csináljatok, csináljatok!

    Bennök árad a müveltség!

  5. info szerint:

    Simicska és Orbán a kollégiumi jó barátok másfél éve összevesztek, azon hogy kinek mennyi jusson a lopott szajréból. Most még még a plakát háborújukat is mi fizethetjük. Nagyszerű.

  6. névkötelező szerint:

    Jaj, már nagyon várjuk az újabb IQ-csökkentő kormánypropagandát. Erre tényleg nagyon nagy szükség van. A kórházba budipapír az nincs, plakát az van. Így van ez rendjén Viktor országában.

  7. munkás szerint:

    Mint az ovodások !

  8. Kötelező szerint:

    A rogán szomszéd nagyot kaszál megint a pénzünkből büdös tolvaj banda

  9. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Próbáljanak valami értelmeset is írni!!! Vagy csak ennyi telik a szürkeállományból??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. öregedöbandi szerint:

    Még mindég sok siránkozó,csalódott bal liberális veri a nyálát,konkrétumok nélkül.Ne fáradjatok fölöslegesen,mert a választást a Fidesz nyeri.

  11. Nagyapó szerint:

    Jövőre 4 % gazd. növekedés, 2,4 % hiány mellett, a bruttó külső adósságmutató pedig 69 % alatt!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. ZsiványZoli szerint:

    A kormány legfőbb feladata a lakosság érdekeinek érvényesítése.A legfontosabb közérdek a megélhetés.Mikor lesznek végre emberhez méltó bérek ebben az országban? A minimálbér kétszeresét keresem,nem vagyok vele elégedett!Nem tudom elképzelni,hogyan tudnak úgy élni emberek hogy a nyugati bérek negyedét-ötödét keresik és még elégedettek is.Nagy baj van a fejekben….

Itt lehet hozzászólni !