Fiatal Családosok Klubja: színes programok áprilisban

Csepel.hu

kiraly-nora-es-csaladja

Különleges szépség- és stílusestekkel készül a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) április elején, a láthatatlan munka világnapja alkalmából. Ezeken a napokon azokat a hölgyeket szeretné az egyesület szórakoztatni, akik az otthoni teendőket végzik fáradhatatlan energiával és kitartással.

A Csepeli Királyerdei Művelődési Házban április 4-én szépségápolással és egészséggel foglalkozó szakemberek várják az érdeklődőket az ingyenes, ám regisztrációhoz kötött eseményen, ahol divatbemutatók és különböző egyedi programok színesítik a rendezvényt.

A „láthatatlan munkások” azok a nők, édesanyák, akiknek munkája rendkívül fontos és elengedhetetlen. Minden olyan feladatot ide sorolhatunk, amelyért nem jár fizetés, vagyis a családért teszik mindezt.

A Ficsak alapítója, Király Nóra találta ki, hogy ne mindennapi eseményekkel ünnepeljük meg ezt a napot, ezért igyekszik több helyszínen is megajándékozni sorstársait.

„Ötgyermekes anyukaként tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű a család mellett a karrier építése és az otthoni kötelező házimunka elvégzése. Ezért találtuk ki, hogy ezen a napon az anyukák végre magukkal törődhetnek, kikapcsolódhatnak.

Kiváló együttműködő partnerre találtunk Ács Anikó és Pintér József Gáborné önkormányzati képviselők személyében, akiknek ezúton is köszönjük lelkes munkáját. Reméljük, minden édesanya feltöltődve, kisimulva tér majd haza. A Ficsak célja, hogy hangsúlyozzaa családos lét szépségeit. Hitvallásunk, hogy az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda.

Természetesen nagyon fontos, hogy elvégezzük az otthoni teendőket, ám sokkal lényegesebb, hogy játsszunk a gyermekeinkkel, beszélgessünk velük, együtt tanuljunk, és változatos programokat találjunk nekik. Felnőttként ugyanis a szép élményekre emlékeznek majd, nem pedig a csillogó lakásra. Ez egy huszonnégy órás munka, ám nagyon is szép és nemes feladat.”

Hívjuk, várjuk Csepel hölgyeit a láthatatlan munka világnapja alkalmából szervezett rendezvényre április 4-én, a Királyerdei Művelődési Házba.

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !