Montessori Kétnyelvű tanulócsoport indul Csepelen

Csepel.info, Mr.Gabee

2017 szeptemberében útnak indul Montessori Kétnyelvű (angol-magyar) tanulócsoport Csepelen.

A csoport Facebook oldala: https://www.facebook.com/amisulink/

Az alábbiakban az intézmény beszámolóját olvashatják:

Kis létszámú csoportunkba várjuk a jelentkezőket, hogy megvalósulhasson az egyénre szabott fejlesztés. Két tanítóst modellt követünk, a gyerekeket a negyedik osztályig kísérjük el.

Hétközben nincs házi feladat, a gyakorlás délután valósul meg az intézményben. Egy olyan magántanulói csoport vagyunk, amelynél a Montessori pedagógia szellemiségében, két nyelven (magyar-angol) valósítjuk meg az egyénre szabott differenciált fejlesztést. Jelszavunk: legyen öröm az iskolába járás! Célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek családias légkörben megtapasztalják a tanulás és a fejlődés örömét.

A tanulók belső motivációjára építünk, használható tudást adunk a kezükbe. Hozzásegítjük őket ahhoz, hogy szeressék a kihívásokat, a problémákat megoldandó feladatként kezeljék. Rendkívül fontosnak tartjuk a szülőkkel való hatékony együttműködést, a jó közösség kialakítását. Úgy gondoljuk, hogy a magyar oktatási rendszer fölött eljárt az idő, új kezdeményezésekre, változásra van szükség. Elhivatott pedagógusaink már nagyon várják a szeptembert!

Itt lehet hozzászólni !