Gyász: csepeli pá­lyán halt meg a ma­gyar ké­zi­lab­dázó

Ripost, Csepel.info

csepeli-pa%c2%adlyan-halt-meg

Nem si­ke­rült új­ra­élesz­teni az idő­ké­rés­nél össze­esett ka­pust a Bu­da­pest-baj­nok­ság va­sár­napi mér­kő­zé­sén. A Csepel.info úgy tudja, hogy az eset az ÁMK sportcsarnokában történt: hiába volt ott az orvos, nem tudták megmenteni a sportolót.

Dian László György a mérkőzés 59. percében, egy időkérésnél bukott előre a kispadról a Híd Unió Varánuszok – Külker SC összecsapáson.

A helyszínen azonnal elkezdték az újraélesztést, majd a kiérkező mentők is folytatták a harcot a játékos életéért, azonban nem sikerült megmenteniük a 38 éves hálóőrt.

Megható üzenettel búcsúzik az elhunyt kézikapustól az ellenfél – mindenkit megrendített a tragédia

A budapesti kézilabda mérkőzésen történt tragikus baleset után az ellenfél csapata megható üzenettel fejezte ki együttérzését az elhunyt kapus és hozzátartozói iránt.
Mindenkit megrendített a 38 éves Dian László György váratlan és tragikus halála. Még az ellenfél csapata, a Híd Unió SE Varánuszok is részvétét fejezi ki a kapus családja és barátai számára.

“A Híd-Unió Sportegyesület mély fájdalommal fejezi ki együttérzését kézilabdacsapata 2017. március 19-én, a Külker SC elleni bajnoki mérkőzés 59. percében tragikus hirtelenséggel elhunyt Dian László György halála miatt. Megrendülten osztozunk ellenfelünk gyászában, őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt hozzátartozói, barátai számára. Csapatunk a következő edzésén és mérkőzésén fekete gyászszalagot viselve, illetve egyperces gyászszünettel adózik sporttársunk emléke előtt.

Nyugodjék békében!” – írja a klub.

Forrás: Ripost, Blikk, Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !