Ez komoly: Gyurcsányt gyalázó Facebook-oldalt indított az MSZP

Csepel.info

gyurcsanyt-gyalazo-facebook

MSZP-s Facebook-kép 🙂

“Kösz Gyurcsány, de nem” címmel hozott létre az MSZP egy Gyurcsányt gyalázó Facebook-oldalt – értesült a Csepel.info.

A szocialisták anti-Gyurcsány lapja még gyerekcipőben jár. Tartalma egyelőre kimerül abban, hogy a DK elnökének Botka Lászlót cikiző kijelentését gúnyolják rajta. Van azért egy videó is, melyben “Táblás Józsi” bácsi osztja ki egykor oly imádott pártelnökét.

5 hozzászólás “Ez komoly: Gyurcsányt gyalázó Facebook-oldalt indított az MSZP” bejegyzésre

  1. […] “Kösz Gyurcsány, de nem” címmel hozott létre az MSZP egy Gyurcsányt gyalázó Facebook-oldalt – értesült a Csepel.info. […]

  2. 0koska szerint:

    Ezért tart itt az ország, mert óvodás szintre mennek le egyesek. Síppal zavarják meg az ünnepségeket is mert az ellenzék beszédet mond, ilyen képeket kreálnak az ellenzékről mert erre van pénzük meg idejük, de az ország problémáit meg leszarják. Közben meg csak a saját zsebüket tömik.

  3. Nagy Károly szerint:

    Na, ez egy jó nagy marhaság! Az Orbán banda még mindig retteg Gyurcsánytól, ezt is ők kreálták, nagyon szánalmas és nevetséges ez a vergődésük! Nem mellesleg Orbán ellenes oldalak tömege van, aktívan működik! Lehet, hogy a KDMP működteti őket??? 😀

  4. Balos szerint:

    Károly, te nagyon naiv vagy. Az MSZP-nek jelenleg Gyurcsány legyőzése a legfontosabb. Csak ebben az esetben tudnak növekedni.

Itt lehet hozzászólni !