Majtényi valljon színt!

Fidesz.hu

Majtényi valljon színt!

Majtényi valljon színt; honnan a pénz, mire kapta és ki jelölte őt? – kommentálta Németh Szilárd azt, hogy az átláthatatlanul működő Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKKI) vezetője lett a baloldal közös államfőjelöltje.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: az intézetben több volt SZDSZ-es politikus tölt be vezető pozíciót, „ilyen kis SZDSZ-es fészeknek tűnik az egész”.

Németh Szilárd elmondta azt is, hogy az EKKI-t Soros György hozta létre, Majtényit ő ültette az intézet élére, azzal a szándékkal, hogy az amerikai üzletember Magyarországon meg tudja valósítani politikai céljait.

Soros György a magyar kormány bukását kívánja, amikor a Fidesz-KDNP vezeti az országot – mutatott rá, hangsúlyozva: Soros a nemzetállamok ellen van és a nemzetközi nagytőkét szeretné látni Európában is.

„Olyan Európai Uniót vizionál, amely nem a nemzetállamok Európája, hanem a nemzetközi nagytőke által befolyásolt” közösség.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kitért arra is, hogy az államfő személyében egy olyan embert választunk meg, akinek meg kell testesítenie a nemzet egységét, és az Alaptörvényre esküszik fel.

Ennek kapcsán Németh Szilárd felidézte, Majtényi többször hangoztatta, hogy szerinte Magyarországnak nincs is érvényes alaptörvénye.

Ha mégis megválasztanák Majtényit, akkor mire tenne esküt? – tett fel a kérdést.

Az EKKI vezetője – saját bevallása szerint – 57 millió forintot kapott az intézeten keresztül, de az eddig napvilágot látott információk szerint 145 millió forint érkezett hozzá igazoltan Soroséktól – közölte Németh Szilrád.

Ugyanakkor a kormánypárti politikus kérdésként fogalmazta meg azt is, hogy mire kapta ezt a pénzt Majtényi intézete, mi volt a megbízás? Ha a baloldal jelöltjének szándékai tiszták, miért tagadja le, hogy találkozott Sorossal? – emelte ki.

Aki köztársaságielnök-jelölt lesz, annak minimum igazat kell mondania – vélekedett Németh Szilárd. Ezért szerinte nem csak a kormánypártok, hanem az emberek is választ várnak Majtényitól arra, hogy honnan a pénz és kit fog képviselni, ha köztársasági elnökké választják – húzta alá a frakcióvezető-helyettes.

Forrás: Fidesz.hu

3 hozzászólás “Majtényi valljon színt!” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    Megint kiállította magáról a bizonyítványt ez a zsírdisznó.

  2. Letiltatni szerint:

    Pályázatot írtak ki az 5-ös metróra
    HH 2017.03.10. 09:31
    KAPCSOLÓDÓ CIKKEK (1)
    Mi minden jönne ki a Puskás-stadion árából?
    Leporolnák az 5-ös metró terveit, pályázatot írt ki a Nemzeti Infrastruktúra Zrt. a beruházásra, megvalósíthatósági tanulmányt várnak a legelső, néhány megállónyi szakaszra – tudta meg a Blikk. Valójában arról van szó, hogy a csepeli HÉV-et hoznák be a föld alatt a Kálvin térig.
    A metró, vagy ahogy más tervekben nevezik, gyorsvasút, érintené a csepeli szigetcsúcsot, a Nemzeti Színház környékét és a Kálvin térnél át lehetne szállni róla a 3-as és a 4-es metróra.
    A későbbiekben a vonalat tovább lehetne vezetni az Astoria felé, megállna többek között a Liszt Ferenc térnél, a Nyugatinál vagy a Lehel térnél a Szent István park érintésével a Margitszigeten, majd utána csatlakozna be a Békásmegyeri HÉV-be. Az első, most meghirdetett szakasz akár 100 milliár­d forintból is kihozható a 3-as metró vonalán alkalmazott fapados, egyszerű állomásokkal – írja a Blikk.
    A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) elnöke szerint a teljes 5-ös metróról egyelőre korai beszélni, annyira drága és hosszas beruházás, de ha épül valami Dél-Pesten, Csepelen, akkor azt érdemes úgy csinálni, hogy később, ha lesz rá fedezet és szándék, része lehessen egy sokkal nagyobb közlekedési hálózatnak.
    Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) munkatársa szerint ez arról szól, hogy miként lehet a budapesti hálózatba integrálni a cse­pe­li és a ráckevei HÉV-et, és az is a tanulmányból derül majd ki, hogy mennyibe kerülne mindez. Az építkezés az engedélyek megszerzése után legkorábban 2019-ben kezdőd­het el

  3. Nagyapó szerint:

    Az ellenzéknek nincs komoly jelöltje, nem tud egy karizmatikus egyéniséget felmutatni, ezért cirkuszt csinálnak a köztársasági elnök megválasztásából.
    Csodálom, hogy nem Pityinger a ballib jelöltje.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !