Pódium

FSZEK, Csepel.info, Mr.Gabee

szinhaz_fokep[1]

A Sétáló utcai könyvtár színházba invitál minden érdeklődőt. Ugyanis a könyvtár szervezésében 2017. május 20-án (szombaton) 19 órától a Pesti Színházban nézik meg Peter Morgan: Audencia című előadást, amelynek bemutatója 2016. október 16-án volt.

Főbb szereplők: Halász Judit, Igó Éva, Hegedűs D. Géza

Jegyek a könyvtár nyitvatartási idejében vásárolhatóak 2017. május 10-ig a Földszint 16-17. sorba, 3190 Ft/db áron.

Az előadásról:„Egy királynő. Tizenkét miniszterelnök. Hatvan év. II. Erzsébet királynő a huszadik század és korunk egyik legjelentősebb uralkodónője. Az audienciáin miniszterelnökeit fogadja, Winston Churchillt, Margaret Thatchert, John Majort, vagy éppen David Cameront. Nemcsak a kormányzás nehézségeibe nyerünk betekintést, hanem megismerhetjük korunk egyik legközvetlenebb, legszellemesebb, legmegkapóbb személyiségét és az országát szolgáló minisztereit.

A színmű az utóbbi évek egyik sikerdarabja a Broadway és a West End színházaiban. Nem csak szórakoztató, de nagyon aktuális is, hiszen Anglia és az európai kontinens kapcsolata napjainkban is központi téma. II. Erzsébet szerepe egy újabb fontos állomása Halász Judit ötven évre visszanyúló, ragyogó pályafutásának.”
Forrás: www.pestiszinhaz.hu 

Itt lehet hozzászólni !