Szabó Szabolcs ismét Csepelen készül a választásokra

Csepel.info

Szabó Szabolcsék kiállnak a migránsok betelepítése mellett

Többek között illegális bevándorlók tízezreinek betelepítésével, kábítószerek legalizálásával és olimpiaellenes jelszavakkal kampányolhatnak majd

 

Pártja tervei szerint újra Csepelen indítják a 2018-as országgyűlési választásokon Szabó Szabolcsot, a szinte mérhetetlenül alacsony támogatottságú Együtt politikusát – értesült a Csepel.info. Ha sikerül a zsarolás, az V. kerületben ismét Juhász Péter, Csepelen pedig ismét Szabó lesz a közös jelölt. Ha nem, akkor a Fidesz nyer. Legalábbis ez az Együtt üzenete.

2013-ban Szabó Szabolcs a teljes körű összefogás mellett kampányolt, és végül mögé álltak a balliberális pártok. Nem kevés nagypolitikai kavarás kellett ehhez, hiszen a legfiatalabb csepeli ellenzéki politikus is legalább háromszor annyit dolgozott már a helyi politikában, mint a semmiből előbukkanó, hivatalosan máig Gyulán lakó Szabó. A 2014-es összefogás így is csak minimális, 1% alatti győzelmet tudott elérni. Az Együtt támogatottsága ráadásul a választást követően a hibahatár alatti 1%-ra csökkent. Ma már a Kétfarkú Kutya Pártot is kétszer erősebbnek mérik a kutatók. Ezért elég megdöbbentő, hogy az Együtt mégis Juhászt és Szabót szeretné benyomni közös jelölteknek.

A jelenlegi helyzetben az lenne az egyetlen logikus lépés, ha a korábban mások visszalépését kérő politikusok most maguk lépnének vissza. Ezzel esélyt adnának a nagyobb támogatottságú ellenzéki pártok jelöltjének. De most ők másként gondolják: maradnának.

A visszalépés azonban most vágyálom – értesült a Csepel.info több, egymástól független balliberális forrásból. Az MSZP és a DK egyelőre egymás között osztották fel az ország választókörzeteit. Ez alapján Csepelen Szenteczky János helyi MSZP elnök vagy az egyik DK-s politikus – Élő Norbert, Borka-Szász Tamás vagy Horváth Gyula – lenne a pártok közös jelöltje.

momentum_nolimpia

Ahogy 2013-ban az Együtt, most a Momentum Mozgalom az új erő: ők is azzal kampányolnak, hogy a régiek elfáradtak, korrumpálódtak

Ezt a helyzetet bonyolítja az olimpiaellenes Momentum Mozgalom színre lépése. Ha sikerül összegyűjteniük a helyi népszavazáshoz szükséges mennyiségű aláírást, politikai pártként is megjelennek majd. Ezt a szándékukat nem is titkolják. Ha pedig így lesz, garantálható, hogy az olimpia által érintett Csepel-Soroksár képviselését fogják kérni az együttműködés fejében.

Csepel.info

11 hozzászólás “Szabó Szabolcs ismét Csepelen készül a választásokra” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Emlékszem amikor ez a kis gerincbajnok még a régi politikai elitet akarta leváltani. Most már nem akarja, sőt jó neki a Fidesz győzelme is, csak bejusson a Parlamentbe.

  2. kerdezo szerint:

    Hadd készüljön… kit érdekel? :mrgreen:
    Ugyanolyan megélhetési politikus, mint bármelyik mai magyar politikus

  3. Balos szerint:

    Nagy csalódás ez a fickó. Erőltetett másolás és folyamatos igazodás volt, amit az elmúlt években csinált. Dróton rángatták, ő meg belement. Az ilyeneknek helyi önkormányzatokban van max helyük.

  4. ZsiványZoli szerint:

    A Dunában a helyük

  5. Szabó Imre szerint:

    Reméljük, hogy kisöprik a fideszes brancsot, oda ahová valók.

  6. Nagyapó szerint:

    Hát igen. Szabó rengeteget tett Csepelért, Soroksárért, a választóiért!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. aladdin szerint:

    Ma a bíróság Juhásznak adott igazat, miszerint ROGÁN Tódi BŰNŐZŐ
    pont úgy ahogyan az össze Fideszes!

  8. Szabó Imre szerint:

    Arogáns Tóni bűnöző! Az ítélet alátámasztotta a tényszerű állításokat – Rogánnak kapcsolata volt Portik üzleti köreivel, üzletelt vele, hasznot szerzett.

  9. admin szerint:

    A korrektség kedvéért: a bíróság azt mondta ki, hogy egy politikus a vita hevében nevezhet más politikust bűnözőnek. Akkor is, ha a bűnözőző politikusnak van papírja arról, hogy köztörvényes bűnöző – Juhászt ugyanis valóban elítélték már korábban.

  10. Tóth kati szerint:

    Ez a kis buzi egyáltalán bejárt a parlamentbe?Annyira jelentéktelen kis senki,hogy egy hangot nem lehetett arról hallani,hogy tett volna valami érdemlegeset a választói érdekében.Ugyanolyan jelentéktelen senki,mint a pártja.Szégyen Csepelre nézve,hogy egyáltalán beszavazták.

  11. […] konkurencia megjelenése. Így sem megy a hatalomtechnikai egyezkedés. Jelenleg Csepelen például Szabó Szabolcs azzal zsarolja a többieket, hogy ellenjelöltként fog indulni egy esetleges MSZP-DK választási koalíció esetén. Ez még egy olyan balliberális fellegvárban […]

Itt lehet hozzászólni !