Gyász: Sok százan emlékeztek a buszbaleset csepeli áldozatára

Csepel.hu

gyasz_kolcs

Bár hivatalosan még nem erősítették meg a szomorú hírt, csepeli áldozata is van a tragikus veronai buszbalesetnek.

A Kölcsey Ferenc Általános Iskola korábbi tanulójának halálhírére sok száz barát, osztálytárs, iskolatárs, tanár és ismerős, vagy csak egyszerű, megrendült csepeli lakos jelent meg vasárnap este egy-egy mécsessel az intézmény kapui előtt. A megemlékezést Gréta egy korábbi osztálytársa kezdeményezte.

A közeli barátok, osztálytársak és tanárnénik könnyes, kisírt szemekkel búcsúztak Grétától. Többen egyre csak azt mondogatták, hogy képtelenek elhinni, ami vele történt. Még hét óra után is sokáig érkeztek hosszú sorokban az emberek, türelmesen várva arra, hogy gyertyájukat, mécseseiket letehessék az iskola falánál.

Az olaszországi Verona mellett pénteken éjjel történt buszbalesetnek 16 halálos áldozata van. Sokan meg is sérültek, amikor a középiskolás diákokat szállító autóbusz egy tartóoszlopnak csapódott, majd kigyulladt. A miniszterelnök hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el, és Csepel önkormányzata is részvétét fejezte ki az elhunytak családtagjainak. A csepeli áldozat családjának a kerület minden szükséges segítséget kész megadni.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Gyász: Sok százan emlékeztek a buszbaleset csepeli áldozatára” bejegyzésre

  1. királyerdei szerint:

    Tisztelt Sajtóosztály! Kérem szíves válaszukat arra, hogy az MTI miért nem közölte ma 11:35 percig Putyin orosz elnök részvétnyilvánítását Áder János államelnöknek, Orbán Viktor miniszterelnöknek és a buszszerencsétlenség áldozatai családtagjainak, amelyet a Kreml sajtószolgálata tegnap 13:55-kor helyezett ki honlapjára? Jean-Claude Juncker részvétnyilvánítását viszont tegnap közölték. Kérem, arra is adjanak választ, amennyiben Angela Merkel német kancellárnak eszébe jutna hasonló részvétnyilvánítás, azt eljuttatnák-e a magyar nyilvánossághoz. Tájékoztatásukat köszönöm. E kérdést nyilvánossá teszem. Tisztelettel, Lovas István

Itt lehet hozzászólni !