Egyszemélyes tömegtüntetés volt a Fidesz iroda előtt

Csepel.hu

ujhelyi_tunti_fidesz_01

Tüntetést hirdetett az ország összes Fidesz irodája elé a Civil Ellenzéki Kerekasztal, de csak Csepelen jelent meg a szervezet egyetlen képviselője. Ujhelyi Sándor kérdésre válaszolva elismerte: ha bárki olyan szervezkedésben vesz részt, amelynek nemzetbiztonsági kockázata van, az ellen fel kell lépni. Azt is elmondta: ő is kért pénzt Soros Györgytől.

„CIVIL VAGYOK! Írd fel egy papírra, és az ország minden településén, szombaton 11 órakor vonuljunk ki a Fidesz irodák elé! Ne engedjük „eltakarítani” a nemzet „lelkiismeretét”, a civil mozgalmakat

– ezzel a felhívással hirdetett tüntetést a már nevében is politizáló Civil Ellenzéki Kerekasztal. Németh Szilárd országgyűlési képviselő kijelentésére akartak a tömegtüntetéssel reagálni, mert Németh azt mondta, hogy a külföldről támogatott, idegen érdekeket szolgáló álcivil szervezetek ellen fel kell lépni.

A tüntetésen azonban egyedül Csepelen és egyedül Ujhelyi Sándor, a szervezet képviselője jelent meg.

“Téved a kormány, amikor azt hiszi, hogy a focimeccsen fújoló közönséget kell lecserélni. Mi, civilek vagyunk a nép. Szervezettebbek, hangosabbak vagyunk Jóska bácsinál, aki otthon, egyedül mondja el a véleményét”

– jelentette ki.

ujhelyi_tunti_fidesz_02

Ujhelyi Sándor a 2015 nyarán alakult Migration Aid nevű szervezet ötletgazdája. A szervezet létrehozását azzal indokolta, hogy amikor tudomást szerzett arról, hogy „szélsőségesek baseballütőkkel felszerelkezve vadászni kezdtek a déli határ mentén a gyalogos, családos menekültekre”, meg akarta akadályozni, hogy vér folyjon az országban. A CEKA nyíltan politizál, rendszeres résztvevője a kormányellenes tüntetéseknek. Álláspontjuk szerint azért nincs Magyarországon ellenzék, mert az ellenzéki politikusok nagy részét megvették, megzsarolták, vagy megfenyegették.

Ujhelyi szerint a kormány el akarja hallgattatni az összes civil szervezetet. A rendezvényt biztosító rendőröknek fel is tette a kérdést:

„Vajon önök közül ki lesz az, aki a bilincset rám adja? El lehet hallgattatni minket, rám lehet tenni a bilincset, de ettől nem változik meg a nép véleménye, mert az emberek látják, hogy bajban van az ország”

– folytatta.

Hangsúlyozta, szerinte minden illegális bevándorló sérült személyiség, tele gondokkal, bajokkal, ezért könnyű befolyásolni.

“Nem tagadom, előfordulhatott olyan, hogy az a menekült, akinek ételt adtam, később robbanthatott. De valamit tenni kellett, mert bajban lévő emberek tömegével csellengetek Magyarországon”

– fejtette ki. Más kérdésekre elismerte, hogy ha bárki olyan szervezkedésben vesz részt, amelynek nemzetbiztonsági kockázata van, az ellen fel kell lépni, és azt is elmondta: ő is kért pénzt Soros Györgytől.

Forrás: Csepel.hu

10 hozzászólás “Egyszemélyes tömegtüntetés volt a Fidesz iroda előtt” bejegyzésre

  1. okoska szerint:

    No comment!

  2. mandaf szerint:

    Szerintem ez az emberre hasonlító “fehérje halmaz” nem civil.

  3. ZsiványZoli szerint:

    Miféle szélsőségesek baseball-ütőkkel?Ha lett volna ilyesmi,a rendőrség azonnal letartóztatta volna a “szélsőségeseket”,nem hagyják senkinek hogy hatékony megoldást alkalmazzanak merkelmajmai ellen.Néhányszor jól elpicsáznánk őket,annak híre menne és jó messzire kikerülnének minket.Menjenek Merkel elkorcsosult Németországába.

  4. Tóth kati szerint:

    Nem a civilekkel van baj,van vagy 50000 civil szervezet Mo-n!Teszik a dolgukat,amiért létrejöttek.A hazaáruló Soros bérenc “civileket” kell eltakarítani az országból.Senkinek nem tesznek jót,csak a cirkuszt csinálják.

  5. Nagyapó szerint:

    “Mi, civilek vagyunk a nép.” Ujhelyi Sándor, minden civilek uralkodója kijelentjük, hogy… Miután Lipótmező bezárt előjönnek a Cézárok, Napóleonok, meg más képviselői a népnek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. vazul néni szerint szerint:

    többféle is van http://www.migrationaid.net/ meg van http://www.migszol.com/ mindkettő önzetlenül segít tüntetni (a migránsok érdekében természetesen )

  7. vazul néni szerint szerint:

    Hogyan lehetséges ez egy diktatúrában ahol még sajtószabadság sincs .

  8. bagoly szerint:

    Ilyen hazaáruló Soros bérenc szarhalmazokat mielöbb el kell párologtatni !

  9. Balos szerint:

    Sajnos nagyon félrecsúsztak a dolgok. Azért nincs tömeg, mert hülyék a baloldal vezetői, és az illegális migránsokat támogatták. Ahhoz sincs ész, hogy bocsánatot kérjenek, és fordítsanak a politikájukon. A Jobbik szerencsére a legjobb úton tart a megsemmisülés felé, Vonát hamarosan megnyúzzák és lámpabúrára feszítik a náci párttársak. Így meg a Fidesz és az LMP marad, vagyis nekem az LMP.

  10. ZsiványZoli szerint:

    Hála Istennek eltűnik végre a fából vaskarika szalonnáci Jobbik és a szimpatizánsok átpártolnak az igazi radikális hazafias mozgalmakhoz.A történelem bizonyos törvényszerűségei kikerülhetetlenek.Úgy látom,a Jobbikot irányítása alatt tartó ex-MSZMP érdekközösség tökéletes öngólt rúgott.A háborús bűnös Marosán György(még büszke is volt rá hogy 200 szabadságharcost felakasztott) unokája Vona Gábor most nagyon nehéz időknek néz elébe.

Itt lehet hozzászólni !