Videó: így járnak a nagymenő sávváltogatók

Youtube

Mindenki látott már csillogó, nagy és márkás vagy épp lepukkant, kis koszos kocsikkal száguldozó, folyton sávot váltó amatőr versenyző zseniket. Az egyik nagyokos ezen a felvételen épp pórul jár.

A probléma nem az, hogy ezek a nagymenők éppenséggel amatőr bunkók, hanem hogy előbb vagy utóbb mások is kárát látják a hülyeségüknek. Ahogy sajnos a felvételen is látszik, ahol a vétlen sofőr sérülhetett meg, és az ő autója mehetett jó eséllyel totálkárra.

7 hozzászólás “Videó: így járnak a nagymenő sávváltogatók” bejegyzésre

  1. nevesincs szerint:

    A “vétlen” sofőr fékezés nélkül ment belső sávban és védett sávból menekült ( helyesen tette a VW) amugy persze ne váltogasson sávot stbstb. csak épp a videó rossz.

    Normál esetben mivel látta hogy megfog állni a sor minden sávon ő is fékez akkor segítette volna a Golfot abban hogy ne tőrje rommá.

  2. Nagyapó szerint:

    Az ember mindig tanul. “fékezés nélkül ment belső sávban”! Tehát a belső sávban fékezve kell közlekedni! nevesincs, hogyan???
    Ezek szerint, ha a sávomban fékeznek, nem fékezni kell, hanem átvágni egy másik sávba, sőt utána felmutatni középső ujjunkat!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Hajrá Csepel szerint:

    Vezetői Engedélyt leadni nevesincs!

  4. EgyOlvasó szerint:

    már 2 órája próbálom értelmezni a “nevesincs” kommentjét, de még mindig nem értem…

  5. Csepelsziget überalles szerint:

    Magyarországon ilyen út nincs ugyan, ez egy ún. HOV lane ahol olyanok közlekedhetnek amely autókban többen ülnek, bátorítandó az ún. carpoolingot vagyis autó-megosztást.
    Itt jellemzően sokkal gyorsabban lehet haladni, a volkswagenes egyszerűen gyökér volt.

  6. kispajtás szerint:

    Idiótán cikázott a sávok között, durva balesetet okozott
    ORIGO2017.01.14. 11:00104
    A Volkswagen Golf GTI sofőrje nagyon sietett, folyamatosan cikázott a sávok között.
    Nem világos, hogy ráfutásos balesetet akart elkerülni, vagy csak szimplán tovább akart menni lendületből, mindenesetre nagyon rossz döntést hozott. A baleset a kanadai Torontóban történt.

  7. Balos szerint:

    Nevesincs, gondolom te ugyanúgy a fejeden hordod a fenekedet, mint a videón a nagymenő. Az épelméjűnek akkor lett volna ideje annyira fékezni, hogy elkerülje a balesetet, ha készült volna rá, hogy az a bunkó seggfej elé fog vágni, és már a féken tartja a lábát.

Itt lehet hozzászólni !