Az ellenzék még mindig migránspárti

Fidesz.hu

Az ellenzék még mindig migránspárti

A magyar parlamentben ülő összes politikusnak az lenne a dolga, hogy biztosítsa a magyar emberek biztonságát, és azt, hogy hazánkba a terrorizmus ne tudjon beköltözni – hangsúlyozta Németh Szilárd.

A magyarországi új határvadászszázadok létrejötte nemcsak hazánknak, de egész Európának jó hír – mutatott rá a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt két évet felidézve hangsúlyozta: Magyarország eminensen teljesítette a nemzetközi szerződésekből adódó kötelezettségeit. „Rossz hír, hogy Európát továbbra is célpontnak tartják az illegális bevándorlók” – húzta alá, megjegyezve: továbbra is nyomás alatt vannak Európa külső határai.

Az utánpótlási útvonalakat nem a nemzetközi szervezetek, hanem bűnözők ellenőrzik – mondta Németh Szilárd. A bevándorlók és embercsempészek folyamatosan olyan üzenetet kapnak Brüsszelből és a hazai ellenzéktől, hogy jöhetnek Európába, mert itt megtalálják számításukat.

A fideszes politikus emlékeztetett: hazánk már 2015-ben tett lépéseket a védekezés érdekében, és várta, hogy mások is hasonlóan cselekedjenek, de mindenki csak beszélt arról, hogy közös EU-s erőfeszítéseket kell tenni a probléma megoldására. Ennek kapcsán felidézte, hogy 2015-ben megkezdték a fizikai határzár kiépítését, majd meghozták azokat az új szabályokat, melyek a jogi védelmet jelentik az illegális bevándorlással szemben.

Egyúttal nagyon fontos döntésnek nevezte, azt hogy a magyar honvédség is részt vehet a határőrizeti feladatokban, azokat a rendőrséggel közösen láthatja el.

Felidézte azt is, hogy a kötelező szétosztás európai tervének megakadályozására népszavazást írtak ki, melyen a magyar emberek 98 százaléka egyértelművé tette: nem kér az illegális bevándorlásból.

Ezt követően alkotmánymódosítást kezdeményeztek a kormánypártok, hogy az emberek akarata jelenjen meg az alkotmányban is, ezt azonban az ellenzéki pártok nem támogatták – közölte. „Megélhettük azt is, hogy a Jobbik és a baloldali ellenzék összeborul” – emelte ki, megjegyezve: Gyurcsány és Vona közösen akadályozták meg az alapörvény módosítását.

Németh Szilárd hangsúlyozta: a kormány intézkedései hatásosak, hiszen Magyarország ma Európa legbiztonságosabb országának tekinthető, hazánkban nem voltak terrorcselekmények, nem robbantottak az utcán, biztonságban van családunk.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese végül arról beszélt, hogy a magyar parlamentben ülő összes politikusnak az lenne a dolga, hogy biztosítsa a magyar emberek biztonságát, és azt, hogy hazánkba a terrorizmus ne tudjon beköltözni. „Azt várjuk minden egyes politikai szereplőtől, hogy ebben a kérdésben egyértelműen kövesse az emberek kívánalmát, útmutatását” – fogalmazott.

Forrás: Fidesz.hu

9 hozzászólás “Az ellenzék még mindig migránspárti” bejegyzésre

  1. királyerdei szerint:

    És a tietekben?
    Éjjen a Párt,meg “Allahu Akbar”?

  2. királyerdei szerint:

    itt egy Trociíj idézet:

    „Olyan sivataggá kell átalakítanunk Oroszországot, amelyben fehér négerek élnek, akikre olyan zsarnoki rendszert kényszerítünk, amelyről a legszörnyűségesebb keleti despoták sem álmodtak. Csak annyi lesz a különbség, hogy ez egy baloldali zsarnokság lesz, nem jobboldali. Vörös rémuralom lesz, nem fehér. A vöröset szó szerint kell érteni, mert annyi vért fogunk ontani, amelyhez képest a kapitalista háborúk emberi veszteségei elenyészőek. ”

  3. bagoly szerint:

    Eddig két bal-fácán huhogott a migráns témakörben. De minek ?

  4. Letiltatni szerint:

    Sajnálatos, hogy a Don folyónál elhunytakról nincs megemlékezés.

  5. kerdezo szerint:

    Tessék megnézni először ezt:
    http://index.hu/video/2017/01/12/nemeth_szilard_civil_szervezetek/

    Aztán ezt a kettőt:
    https://www.youtube.com/watch?v=k-6ZMz1X8nE
    https://www.youtube.com/watch?v=jR9BPSqFQZE

    A kérdésem:
    csak én látom mind a három nyilatkozót azonos szellemi színvonalon?

  6. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Milyen 98% elment???

    kb 36% az egész lakosságnak, akik elmentek Ez siralmasabb volt ez a ránk kényszerített szavazás mint a 2003-as EU csatlakozás kérdés. Talán a 36%-ból 98% mondott nemet. Így helyes a kijelentés, ettől még nem fideszes mindenki…

  7. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Ha végre civilek is mehetnének segíteni beindulna a fegyverkereskedelem és akkor valóban 2hét alatt rend lenne….és nem a szerencsétlen Tasnádira fecsérelnétek el az időtöket…amíg kinnt volt rend volt, Pintérre konkurenciát jelentett Tasnádi, paff a bűvös sárkány bevarrta….

  8. Nagyapó szerint:

    “Schengenre szükségünk van, migránsokra viszont nincs.” (Szijjártó Péter)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. ZsiványZoli szerint:

    Hepatitis,vérhas,járványos gyermekbénulás,tifusz,lepra,pestis,hogy csak néhányat említsek a betegségek közül amit a migránsok behurcolhatnak Európába,így Magyarországra is.A kérdés az hogy pl. ki szeretné lélegeztetőgépen,majd eltorzult végtagokkal látni gyermekét mert mondjuk megkapja a járványos gyermekbénulást.Magyarországon 1976 óta nem adják a vakcinát a gyerekeknek,úgyhogy ha a merkelmajmai idejönnek,tuti kitör megint a járvány.Ez csak idő kérdése.

Itt lehet hozzászólni !