Kende Péter zsidózta le Majtényit az ATV-ben

888

kendep_atv

Szemmel láthatóan zsidó származású ember – így jellemezte Kende Péter a baloldal által javasolt köztársaságielnök-jelöltet, Majtényi Lászlót az ATV Csatt című műsorában.

Kende Péter egykori KISZ-iskolaigazgató a Rónai Egon által vezetett, ATV-n futó Csatt című műsor keretében nemzetiszocialistákat megszégyenítő retorikával fejezte ki, hogy Majtényi László kinézete önmagában indokolja a férfi zsidó genetikáját. Elmondása szerint ez pedig

“abszolút szemmel látható.”

A kijelentést követően többen kérték a műsor résztvevői közül, hogy Kende vonja vissza Majtényi zsidó származásának boncolgatására tett utalását. Csakhogy Kende erre még nagyobb vehemenciával kiáltotta: “nem vonom vissza.” Hozzátette:

“egy átlag magyar ember (…), ha ránéz a Majtényire, akkor érez valami olyasvalamit, hogy ez egy zsidó.”

Gondolatait végül Kende azzal zárta, hogy ez csupán egy hihetetlenül izgalmas társadalmi kísérlet, ezért említette meg Majtényi genetikáját.

Forrás: 888

 

3 hozzászólás “Kende Péter zsidózta le Majtényit az ATV-ben” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Mit szólnak a baloldali zsidózáshoz?? Várom a mindig lényegre törő kommentjeiket a szokott trágársággal fűszerezve!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Ábel Attila szerint:

    Ha az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd és a Jobbik szavazói önálló államot alakítanának, egy év múlva jó eséllyel ott is a Fidesz nyerné meg a választásokat.

  3. ZsiványZoli szerint:

    Magyar politika = egyik rakás szar kritizálja a másik rakás szart.27 év elteltével egyik tábor sem tudott felmutatni olyasmit,ami csak egy kicsit közelebb vitt volna a nyugati jóléti rendszerekhez.Zsidózás,antiszemitázás,nácizás,komcsizás,cigányozás,ordaseszmézés,buzizás,remek gumicsont mindig hogy a lakosság figyelmét eltereljék az ország siralmas helyzetéről.Közben a színfalak mögött összekacsintanak a “honatyák”,megint megette a lakosság a maszlagot.Direkt nem írtam népet,a nép már csak néhány ezer ember.

Itt lehet hozzászólni !