Ökobenzinkút vagy egy rakás igénytelenség?

Csepel.info

mol_csepel-sc

Derékig érő fű, és még kisebb fák is kinőttek a Csepel SC melletti benzinkút tetején – hívta fel egyik olvasónk a figyelmünket.

Olvasónk szerint azonban ez nem valami rosszul sikerült ökobenzinkút, csak a működtetője lehet ilyen trehány.

mol_csepel-sc2

Az épület se néz ki túl jól, a tetején kinőtt dzsumbuj pedig különösen nem

“Láttam én már a MOL-tól ökobenzinkutat, de az nem így nézett ki. Ami a Csepel SC-nél van, az a kiszáradt pampa a benzinkút tetején, az egy rakás igénytelenség.”

– állította levelében olvasónk. A MOL-nak valóban van ökobenzinkútja Budapesten az Istenhegyi úton, de kétségtelen, hogy az nem így néz ki. A csepeli benzinkutak közül egyet sem jeleznek környezetbarát vagy ökobenzinkútnak.

Lapunk úgy tudja, hogy ezeknek a benzinkutaknak a jelentős részét valójában nem közvetlenül az olajipari cég működteti, hanem vállalkozók. Így az is lehet, hogy a vállalkozó volt annyira igénytelen vagy trehány, hogy hagyta így benőni a benzinkút tetejét.

Csepel.info

4 hozzászólás “Ökobenzinkút vagy egy rakás igénytelenség?” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Rohadt igénytelen. A MOL-nak nincs semmilyen felügyelő szerve, hogy ne égessék őket az ilyen vállalkozók? Egyszer voltam ott, nem tudtam a guminyomást megmérni, a kisbolt majdnem üres volt, a rengeteg bogár meg légy ami ott zümmögött, gondolom a fenti dzsumbujból jött le. 🙁

  2. Jakab szerint:

    Sajnos Csepel szégyene a kút. És a kiszolgáláson is van mit javítani

  3. Atti szerint:

    Lemoshatnák az épületet is, mert tiszta mocsok. Olyan, mint egy putri. Amúgy, ha ekkora fű meg fák nőnek a tetején, akkor évek óta rohad az egész. Ahhoz sok év kell, hogy termőtalaj alakuljon ki egy több méter magas épület tetején.

  4. balage szerint:

    Sok mindent elmond az üzemeltetőről. Értem én, hogy frencsájz, de azért a MOL-nak sem mindegy hogy néznek ki a kutak.

Itt lehet hozzászólni !