Hunvalddal, Szenteczkyvel támad az MSZP

Csepel.info, Index

mszp_evvege

Fotó: csepeli MSZP Facebook oldala

Csepelen Szenteczky Jánossal és Kunhalmi Ágnessel melegített az MSZP a választási kampányra. Úgy tudjuk, Szenteczky lehet majd az MSZP korrupcióügyi szakértője a 2018-as kampányban.

Közben az Index szerint nem akárki aktivizálta magát a Magyar Szocialista Pártban. Az erzsébetvárosi ingatlanügyek miatt sokáig előzetesben ülő, majd bíróság előtt álló Hunvald György döntött úgy, megkezdeni a felkészülést a 2019-es önkormányzati kampányra.

Hunvald egy honlapot is elindított (http://erzsebetvaros2019.hu/), amelyen az erzsébetvárosi problémákkal foglalkozik, programját, ígéreteit közvetíti. Hunvald a honlapon önkormányzati képviselő-jelöltként mutatkozik be, de az Index információja szerint arra játszik, hogy 2019-ben ismét Erzsébetváros polgármestere legyen. A honlapon kiírt mottó is erre utal:

“Nem az számít honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.”

Az Index szerint

“frászt kaptak a szocik”

Hunvald aktivizálásától, azonban a csepeli események inkább azt mutatják, hogy az MSZP azokat a politikusokat veszi elő, akik sok pénzt szereztek a pártkasszába.

Szenteczky lehet a korrupcióügyi szakértő

Miközben több korrupciógyanús ügyben is hűtlen kezelés vádjával áll bíróság előtt a csepeli MSZP elnöke és fővárosi alelnöke, információink szerint a párt “megfordítaná a kommunikációs teret” a személyével kapcsolatban.  Szenteczky így az MSZP korrupcióügyi szakértője lehet, az ellene zajló eljárásokat pedig mint a Fidesz bosszúját kommunikálják majd. A közelmúltban az Indexen és a Pesti Srácok portálon is hírt adtak arról, hogy a csepeli pártelnök országgyűlési képviselőjelöltként indulhat a választáson.

Szenteczkyvel kapcsolatban éppen ezen a héten jelent meg a legfrissebb bírósági hír. E szerint a bíróság 3,7 millió forint ás járulékai visszafizetésére kötelezte az MSZP-hez közel álló Hőrich és Varga ügyvédi irodát. Ez az ügyvédi iroda védte a csepeli lakásmutyi ügyként elhíresült büntetőeljárásban Szenteczky Jánost. Az ítélet alapján Szenteczky közpénzből fizette az ügyvédeit. Ezért kellett az ügyvédi irodának közel 5,5 millió forintot visszafizetnie az önkormányzatnak.

Csepel.info

5 hozzászólás “Hunvalddal, Szenteczkyvel támad az MSZP” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    A szocik nem tudnak ennyire fényképet készíteni vagy tényleg süllyed velük a hajó? 😃

  2. ZsiványZoli szerint:

    Az összes parlamenti párttal süllyed a hajó,kár hogy lassan.

  3. Lovas szerint:

    Ha szerinted mindenki hülye, menj el politikusnak.

  4. ZsiványZoli szerint:

    Nem hülyék ezek,de nem is politikusok.Inkább jól fizetett kereskedőinasok és színészek..Aki most valóságosan politizálni akar,az nem jut be a “parlamentbe”.A pártok mind egy közös őstől származnak,az MSZMP-től.A legfényesebb bizonyíték erre hogy mindegyikben vannak ex-MSZMP-tagok.Ez egyszerűen azt jelenti hogy nem volt rendszerváltás és nincs többpártrendszer.Az egész országgyűlést felraknám egy repülőre és ejtőernyővel kilökném Észak-Koreában vörös csillaggal a nyakukban,oda valók mind.

  5. Lovas szerint:

    Ha ilyen okos vagy, menj el politikusnak.

Itt lehet hozzászólni !