Újabb korrupciós ügyek a baloldalon

Fidesz.hu

Több iskolaszövetkezetes visszaélés köthető Czeglédy Csaba szombathelyi szocialista politikus nevéhez, aki a baloldal közös jelöltje lehet a 2018-as országgyűlési választáson – jelentette ki Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján.

A fideszes politikus elmondta, Czeglédy Csaba bejelentkezése az országos politikába immár déjá vu érzés, de most már úgy néz ki, hogy a baloldal egyesített jelöltjeként próbál Szombathelyen ringbe lépni a 2018-as országgyűlési választáson. Erre jó esélye van, hiszen Gyurcsány Ferenc teljes támogatásáról biztosította – fogalmazott.

Németh Szilárd – hivatkozva a december 9-i korrupcióellenes világnapra -, arról beszélt, hogy Czeglédy Csaba immár nemcsak Nyugat-Magyarországon, hanem „mint arról büntetőfeljelentés, büntetőeljárás alapján tudomásuk van, Makó térségében is mozog és lenyúlta a diákmunka-lehetőségét valamint kiajánl embereket Gyurcsány Ferencnek” – szögezte le. Emlékeztetett arra, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda a Czeglédyhez köthető Humán Operator Zrt. ügyében 160 millió forintos visszaélésre mutat rá. Megemlítette: a Rébusz Iskolaszövetkezet-, és a Studentka Work ügyét is, előbbiben jogerősen 1 év 4 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a szocialista politikust.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, ezek az ügyek is rámutatnak arra, hogy Magyarországon a baloldal tele van korrupciós ügyekkel. Hangsúlyozta: erre a magyar emberek 2010-ben, és 2014-ben is nemet mondtak.

Németh Szilárd végezetül felszólította Gyurcsány Ferencet, mint Czeglédy Csaba legfőbb támogatóját, hogy jól gondolja meg, hogy kívánja-e támogatni ezt az embert, akire ennyi korrupciógyanú vetül.

Forrás: Fidesz.hu

11 hozzászólás “Újabb korrupciós ügyek a baloldalon” bejegyzésre

  1. Szabó Imre szerint:

    Bagoly mondja verébnek…

  2. Nagyapó szerint:

    Hajrá Csepel meg Szabó Imre! Na mi újság? A szocik több helyen indítanak elítélt baloldalit, hogy lehessen cserélni DK-sra a tagok átverésével.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Betke szerint:

    Na kezdõdik, felkészül fidesz és még csak 2016 december van!

  4. ZsiványZoli szerint:

    A legnagyobb üzlet egyszerre meglopni a melóst és az államot.Tulajdonképpen a legtöbb sikeresnek mondható vállalkozás ebből gyarapszik,pártállástól függetlenül.

  5. robi szerint:

    Egyetértünk.
    A fórumon rendszeresen írogató gerinctelen udvari bérencek nyilván nem találkoztak napjaink jellemző történetével: felkérik a vállalkozót, hozzon árajánlatot.
    Egy kívülről jött vállalkozónak esélye sincs, hogy egy állami vagy önkormányzati munkát megszerezzen magának még akkor sem, ha kevesebbért is vállalná.

    Ki fog akkor visszaosztani?

  6. Nagyapó szerint:

    Betke! Nem tűnt fel, hogy a szocik választják már most a jelöltjeiket? A kormányzó Fidesz-KDNP még ráér, inkább az országot építi!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Nagyapó szerint:

    robi! A szokásos kocsmai proli szöveg. Valami konkrétum kellene!
    Ellenben kérdezze a szocikat, hogy hogyan sikerült az É.-i területért kapott 11 milliárd Ft-ot úgy eltüntetni, hogy 2010-re 2 milliárd hiány is lett????

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Betke szerint:

    Nagyapó, a fidesz pedig igyekszik “tájékozódni” a jelöltekről és amit tudnak vagy vélni tudnak róla, azt gyorsan nyilvánosságra is hozzák! Mondjuk ez mind a két oldalra jellemző! Ez nagyon undorító!

  9. fghfjhgkjhk szerint:

    Nagyapó!
    Hol van a beígért elszámoltatás? Budai elvtárs hova lett?
    Konkrétumokat olvasnék már én is. 🙂

  10. robi szerint:

    Nagyapó!
    Ha akkora seggnyaló lennék, mint a helyi bérencek ( nem túl finnyások, annyi igaz) , akkor nem a tanult szakmámból élnék, hanem reggeltől estig bújnám a szennylapokat és minden ott talált hülyeséget komolyan vennék, ami a szokásos bugris gyűlölködés.

    Apropó!
    Tett már feljelentést az É. terület állítólagos pénz eltüntetése miatt, vagy csak idejár böffenteni?

  11. Hajrá Csepel szerint:

    Kedves diplomás Nagyapó! Most olvasom hogy megszólított. Én a büdös életben nem szavaztam balra. Ha ezzel még egyszer meggyanusít akkor magára tüsszentek és tüdőgyuszi lesz.:)Már megszoktam a hozzászólásaiból hogy rendkívül lekezelően képes másokkal értekezni.Ismerve a puhány testét ezen nem csodálkozom. Itt lehet ellensúlyozni a problémákat.A kilencvenes években a miépre majd háromszor is a fideszre szavaztam most pedig tanácstalan vagyok mert sokallom a 40% = kétharmadot és még sok egyebet.Az nem kérdés hogy a fidesz jobban irányította Csepelt mint az elődök.Ezt azért írom le önnek mert látom a dplomája már nagyon elavult.:)Üdvözlettel: Egy még mindig sportoló civil!

Itt lehet hozzászólni !