Futsal: nem bírtuk el kulcsjátékosaink hiányát

Pizza King Csepel Futsal Sajtó, Mr.Gabee

csapat

Sajnos nem jártak szerencsével a Pizza King Csep- Gól FC felnőtt futsalosai a Balaton-partján, az Alsóörsön lejátszott bajnoki mérkőzésen erősen tartalékos összeállításban 3:2 arányban alulmaradtak a házigazda Tihanyi FC- vel szemben.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

Sajnos beigazolódott amitől tartottunk, az erősen tartalékos kerettel Alsóörsre látogató Pizza King Csep- Gól FC a hajrában elveszítette bajnoki mérkőzését az egyre jobb formában futsalozó Tihanyi FC ellen.
A beharangozóban már említett okokból (szombati nagypályás mérkőzések, sérülések) számos standard játékos nem tarthatott a csapattal Alsóörsre, ahol már pénteken le kellett játszani a soron következő bajnoki meccsünket.

A mérkőzéssel kapcsolatos előzetes óvatosság nem volt hiábavaló, mert a házigazdák 14 fős kerettel, míg a mieink csupán 9 sportolóval vetették bele magukat a pénteki küzdelembe. A Pizza King Csep- Gól FC a Varga Csaba–Csendes Roland, Tőkés Norbert, Solti Attila, Szabó Norbert összeállítású csapattal lépett pályára, később csatlakozott hozzájuk csereként Nagy Tibor, Szabó Zoltán, Gémes László és Székely Csaba is. A találkozó jól indult számunkra, a 4. percben ugyanis Gémes László bevette Jónás Áron kapuját (0:1), amire a válasz a 8. percben Kovács Krisztiántól érkezett (1:1). A vezetést aztán ismét nekünk sikerült megszereznünk, mégpedig három perccel később Tőkés Norbert révén (1:2), de sajnos sokáig nem örülhettünk, mert újabb 2 percre rá Horváth Benjámin is betalált a kapunkba, amivel kialakult a 2:2-es félidei eredmény.

A második játékrészben aztán behúzták a kéziféket a csapatok (már ami a góllövést illeti), de sajnos azért még egy találatra Horváth Benjámin révén futott az hazaiak erejéből a 33. percben, amire már sajnos nem volt válaszunk… 3:2. Csapatunk így maradt az  5. helyen 18 pontjával, s mivel a mögöttünk álló Városgazda UP Akadémiának 15 egysége van, izgulhatunk, hogy hétfőn nekik ne teremjen sok babér a listavezető BME otthonában. A Pizza King Csep- Gól FC legközelebb december 12-én játszik a Soroksári Sportcsarnokban éppen a közvetlen rivális, Városgazda UP Akadémia ellen 20:40-kor.

Hajrá csepeli Futsal, Hajrá Pizza King Csep- Gól FC!

Pizza King Csepel Futsal Sajtó

Itt lehet hozzászólni !