Igazoltatás során bukott le Csepelen

POLICE.hu, Mr.Gabee, Csepel.info

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A körzeti megbízottak igazoltatták azt a férfit, aki az intézkedés során elmondta, hogy kábítószer hatása alatt áll és az otthonában cannabis-ültetvényeket nevel. O. Lászlót 2016. november 22-én 16 óra körül igazoltatták a csepeli körzeti megbízottak, amikor elmondta nekik, hogy korábban cannabist fogyasztott.

Az intézkedés során feltett kérdésekre adott válaszai alapján a rendőrök arra a következtésre jutottak, hogy feltehetően az igazoltatott személy lakásán kábítószer található, ezért a 40 éves férfi XXI. kerületi lakcímén házkutatást tartottak.

A nyomozók a családi ház egyik melléképületében 65 tő cannabisnövényt és a termesztésükhöz szükséges eszközöket találtak, míg az ingatlanban egy digitális mérleget, készpénzt, valamint előre kicsomagolt kábítószertörmeléket is lefoglaltak.
A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

Az ellene kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek a előzetes letartóztatásának indítványozására.

Itt lehet hozzászólni !