Futsal: nehezen indult, gólparádé lett a vége

Csepel.info, Mr.Gabee, Futsal

Futsal: nehezen indult, gólparádé lett a vége Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pizza King Csep- Gól FC futsalcsapatára nem kisebb feladat várt, minthogy „hozza a kötelezőt” hétfőn este a Soroksári Sportcsarnokban.

Talán sokan tudják, hogy ezek a feladatok igazán a legnehezebbek, ami az első félidőben érződött is, de menet közben elkapták a fiúk a fonalat és magabiztos győzelem lett a vége. Az AC Villám- Geobusz. hu együttese meglepte a Vági Roland – András István, Nagy Tibor, Munkácsi Tibor, Viza Krisztián összeállítású kezdőcsapatunkat, mert a 4. percben Molnár révén megszerezték a vezetést. Szerencsére a válaszra csak 2 percet kellett várni, amikor is Rácz Botond egalizálta a vendégek előnyét (1:1), ám utána hosszú- hosszú (egészen pontosan 12 perc) gólcsend következett a mérkőzésen, amikor is csak a kialakított helyzetekben lehetett gyönyörködni, gólokban nem.

A 18. percben aztán Tőkés Norbert labdája megtalálta az utat Kovácsi László kapujába, s mivel a hátralévő két percben gól már nem esett, viszonylag soványka, 2:1-es csepeli vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. Csakúgy, mint a korábbi találkozókon Szabó Zoltán edző folyamatos cserékkel próbálta frissíteni csapatát, így szóhoz jutott még Bata Zoltán, Csendes Roland, a már említett és gólt is szerző Tőkés Norbert valamint Rácz Botond, Solti Attila, Szabó Norbert és Székely Csaba is.

A második húsz percből alig telt el kettő, amikor is Bata Zoltán kettőre növelte előnyünket (3:1), ám a vendégek sem adták alább az elején, amit Molnár István újabb gólja jelzett (3:2). Ezután folyamatos offenzivát indítottunk ellenfelünk irányába, ami futószalagon eredményezte a góljainkat is: sorrendben Bata Zoltán (’24, 4:2), Rácz Botond (25′, 5:2), Solti Attila (26′, 6:2), Rácz Botond (32′,7:2), Nagy Tibor (33’, 8:2), Bata Zoltán (34′, 9:2) és ismét Nagy Tibor (’35, 10:2) talált be a vendégek hálójába, amellyel gyakorlatilag el is döntötték a találkozó sorsát.

Az AC Villámtól ezt követően már csak Malul Alon tudott nekünk gólt rúgni, amire Csendes Roland 2-szer és András István is válaszolt, kialakítva a 13:3-as, imponáló különbségű végeredményt. Együttesünk ezzel újabb fontos pontokra tett szert, amivel megerősítette 6. pozícióját és mindössze néhány pontra áll az előtte állóktól, így van esélye a további javításra is. A következő találkozó november 28-án hétfőn lesz, akkor a sereghajtó Törökbálint otthonában lépünk pályára 20:30- kor egy újabb –elviekben- nyerhető találkozón. Hajrá Csepeli Futsal, Hajrá Pizza King Csep- Gól!

Itt lehet hozzászólni !