Ausztria: Levette a fejkendőjét, pusztulnia kell!

17 éves lányt vert össze a sária rendőrség

888

Nyilvános lefejezés vagy kézlevágás még nem volt, de még lehet: cél a sária törvénykezés ausztriai bevezetése

Egyre több sária rendőrség néven működő félillegális csoport van Ausztriában, akik azt felügyelik, hogy az ország muszlim lakosainak női tagjai viselik-e a vallás által előírt, teljes arcot eltakaró fejkendőt.

Legutóbb az ország fővárosában, Bécsben történt egy szomorú eset, mikor egy csoport sária rendőr összevert egy 17 éves lányt.

“Levette a fejkendőjét, pusztulnia kell!”

–üvöltötték a támadás előtt a saría rendőrök.

Az elsődleges nyomozás eredménye szerint a támadók Oroszország muszlimok lakta területéről, Csecsenföldről származnak. A támadás nem sokkal azután történt, hogy egy, a napokban nyilvánosságra került jelentés szerint a városrészben a csecsen lakosok vallásrendőrséget állítottak fel, és folyamatosan a kerületben járőröznek.

A lány később elmondta, azért nem ütött vissza, vagy védekezett, mert az gyengeséget sugároz és attól félt, hogy akkor még jobban megverik.

“Ha visszaütnék, azzal csak rontanék a helyzetemen. Akkor biztos sokkal jobban összevernek. Így csak arra vártam, hogy végre abbahagyják az ütéseket”

– mesélte a Heuténak a lány.

A támadók megfenyegették, hogyha feljelenti őket a rendőrségen, akkor megtalálják, és sokkal rosszabbul fog járni, így inkább nem kereste meg a valódi hatóságokat. Azonban a nővére megtette, mikor meglátta, hogy néz ki a testvére a kórházban.

“Tudomásunk van róla, hogy a fiatal muszlimok számos hasonló bűncselekményt elkövettek már Ausztria egyes részein”

– fogalmazott a rendőrségi szóvivő.

Legutóbb három férfit ítéltek el Ausztriában, mert azok saría rendőrséget verbuváltak és megvertek egy férfit, mert az szerintük helytelenül viselkedett a lányával és a feleségével.

Forrás: 888

4 hozzászólás “Ausztria: Levette a fejkendőjét, pusztulnia kell!” bejegyzésre

  1. Tsepeli szerint:

    Agyon kell verni ezt a sopredeket. Jojjenek a skinheadek es neonacik!

  2. Kornél72 szerint:

    A menekültekkel a legnagyobb probléma, hogy hozzák az iszlám vallásukat és ahogy az EU-ban látni több generáción keresztül sem hagyják el. Ahova beteszi a lábát az iszlám vallás ott felüti a fejét a saria és a dzsihád. Ezt én nem szeretném látni Magyarországon.
    A Korán tele van harcra buzdító, emberek megölésére utasító, keresztény és zsidó ellenes, emberek lefejezéséről szóló versekkel. (Van egy gyűjteményem erről). Ezek után nem lehet azt mondani, hogy az iszlám vallás békés vallás. Ez a vallás nagy tömegben ne jöjjön be Magyarországra.

  3. Jobban szerint:

    Iszlám államot hoztak volna létre Németországban? – döbbenetes dolgok derültek ki a hatalmas razzia után
    http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/iszlam-allamot-hoztak-volna-letre-nemetorszagban/txem5gw

  4. Jobban szerint:

    67 éves asszonnyal szexuálisan erőszakoskodott egy szudáni fiú, migránsellenes tüntetés Franciaországban
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20161116-szexualis-eroszakert-letartoztattak-majd-elengedtek-a-16-eves-fiut.html

Itt lehet hozzászólni !