Ju­hász Péter ha­zu­dott: Por­tik Tamás ke­reszt­lá­nya le­buk­tatta!

Ripost

Ju­hász Péter ha­zu­dott: Por­tik Tamás ke­reszt­lá­nya le­buk­tatta!

Egy in­de­xes blog­ban fe­cse­gett a maffi­ózó ro­kona. Rész­le­te­sen be­szá­molt arról, ho­gyan dol­go­zik rend­sze­re­sen Por­tik­nak az Együtt po­li­ti­kusa, a füttyös-hor­dát szer­vező Ju­hász.

Mint ismeretes Juhász maga kotyogta ki, hogy egy bizonyos F. Erika közreműködésével borítékokat cserél a 13 évi fegyházra ítélt maffiózóval. Miután kirobbant a botrány zavarosan mentegetőzött, hogy ezekben a borítékokban nincs készpénz, s hogy csupán egyszer-egyszer küldött be kinyomtatott cikkeket a gyilkosságra való felbujtásért elítélt Portikhoz F. Erika segítségével.

Mint ismeretes Juhász maga kotyogta ki, hogy egy bizonyos F. Erika közreműködésével borítékokat cserél a 13 évi fegyházra ítélt maffiózóval. Miután kirobbant a botrány zavarosan mentegetőzött, hogy ezekben a borítékokban nincs készpénz, s hogy csupán egyszer-egyszer küldött be kinyomtatott cikkeket a gyilkosságra való felbujtásért elítélt Portikhoz F. Erika segítségével.
Elszólta magát a bűnöző keresztlánya!

“Most bebizonyosodott, hogy Juhász Péter hazudik! F.Erika lánya fecsegett óvatlanul… A lány  az Index Fórumán dicsekedett azzal, hogy ő és édesanyja (F.Erika) szoros rokonságban állnak a hírhedt bűnözővel, s hogy nagyon jó barátságban vannak Juhász Péterrel.”

A Portik-rokon azon háborodott fel, hogy kommentelők az édesanyját Portik titkárnőjeként emlegetik, amit kikért magának, hiszen a mama nem titkárnő, hanem közvetlen rokon. Ezért  lett a fecsegő lány keresztapja a hírhedt maffiavezér. Anya és lánya, mint Portik-rokonok állnak szoros kapcsolatban Juhász Péterrel, aki a keresztlány szerint is régóta tesz mindenféle szívességeket a bűnözőnek.

A baloldalnak is elege lett Juhászból

A Portik-keresztlány hosszú fecsegését  lementették az indexes Fórumon jelenlévő, Juhász Péter álszentségén felháborodó baloldali politikusok. Ők juttatták el a munkatársaihoz.

Mint ismeretes a baloldali politikában mértékadó Nyugati Fény című orgánum  néhány napja az ellenzék tudatos lejáratásával vádolta meg Juhász Pétert, az Együtt alelnökét.

Ezt írták róla:

“Leleplező cikkek tucatjai szólnak Juhász alvilági kapcsolatairól, a gazdasági bűnügyeiről, illetve arról, hogy minden ellenzéki pártnak felajánlotta már a szolgálatait, de mindenhonnan kikosarazták.”

Forrás: Ripost

5 hozzászólás “Ju­hász Péter ha­zu­dott: Por­tik Tamás ke­reszt­lá­nya le­buk­tatta!” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Legyen igaz, nekem ettől nem lesz rosszabb, de jobb sem, szóval 8!
    Azonban egy linket nem találtam eddig sehol, pedig a fórumbejegyzéseket az indexen önmaga nem tudja törölni. 🙂

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=140942318&t=9213204
    A rend kedvéért az eredeti…
    A többi “újságíró” biztosan nem ismeri a “Prt Sc Sys Rq” gombot?!

  3. Tsepeli szerint:

    Miből él ez a köcsög juhász? Ki fizet neki?

  4. királyerdei szerint:

    A Mosszad. 🙂

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    Az oroszok…

Itt lehet hozzászólni !