Videó a botrányról: itt mo­lesz­tálta a 15 évest a cse­peli kép­vi­selő

TV2, Ripost

Gyor­sí­tott el­já­rás­ban ítél­tek 1 év 4 hónap le­töl­tendő fog­házra a 64 éves cse­peli fod­rászt. Ki­de­rült, hogy az egy­kori po­li­ti­kus­nak nem ez volt az első esete, ko­ráb­ban bör­tön­ben is volt már!

Úgy tűnik, sosem fog jó útra térni: ismét gyermek zaklatása miatt ítélték el az egykori képviselőt! Az egyik csepeli lakos szerint a férfi a nyolcvanas években gyerekfodrász volt:

“Az üzlete a Szent László utcai lakótelepen az egyik kockaház aljában volt, az óvoda és a bölcsőde mellett.”

A csepeli S. Miklós ezután egy különös kanyarral, 1994-1998 közt MSZP-s képviselővé avanzsált. Pártja zaklatási botrány miatt mondatta le.

S. Miklós a botrány ellenére oktatóként állást kapott egy alapítványi iskolában (!), és a Járó Dóra Gyermekvédelmi Alapítvány alapító tagja, valamint vezetője is volt – tudta meg a Tények.

Egy korábbi diákja azt írta:

“Anno a tanítványai közül a lányokat utálta, csak a fiúkat istenítette… sajnos hiába volt jó tanár, biztos voltak botlásai… sajnálom szegényt, de valóban visszaeső…”

Később a férfi megint zaklatás miatt került a bíróság elé. 2006-2007-ben börtönben volt, de onnan egészségügyi okok miatt szabadult. Ekkor tért vissza szakmájához, a fodrászathoz.

Most egy 15 éves fiú zaklatása miatt állították 72 órán belül bíróság elé a pedofil férfit…

A tinédzser le akarta vágatni a haját, ezért hétfő délután, szeptember 26-án bement a fodrászatba. Az üzletben csak ketten voltak, amikor a 64 éves S. Miklós elkezdte vágni a fiú haját.

Nem sokkal utána simogatni kezdte, hogy felizgassa a fiatal fiút.Fogdosta, és azt mondta neki, hogy szívesen fizetne a szexért.

A volt képviselő a helyiség ablakán a redőnyt is leengedte, sőt a bejárati ajtót is kulcsra zárta. Arra viszont már nem figyelt, hogy a kulcsot eltegye.

A tinifiú hiába tiltakozott, a begerjedt fodrász tovább zaklatta. A fiúnak végül sikerült elevickélnie a bejárati ajtóhoz, és a zárban felejtett kulccsal kijutott. Elmenekült a helyszínről, majd édesanyjával a rendőrségre ment feljelentést tenni.

S. Miklóst a bíróság most 1 év 4 hónap fogházra ítélte, a döntés  a sietség ellenére egyelőre nem jogerős.

3 hozzászólás “Videó a botrányról: itt mo­lesz­tálta a 15 évest a cse­peli kép­vi­selő” bejegyzésre

  1. K007 szerint:

    Elsősorban kasztrálni kellene, utána addig verni, amíg csak szuszog. Remélem a kaptárban kap egy-két okítást a figurák alkalmazásáról! Rohadt féreg!!!!

  2. Csepeli Diák szerint:

    Miért az a fontos, hogy az MSZP frakcióban ült? Miért nem, hogy mit csinált? Miért nem az, hogy az önkormányzat mit nem csinált vele kapcsolatban? Miért nem vonják vissza az elismerését? Miért nem fontos a pontos és hiteles tájékoztatás?

  3. Csepeli Diák szerint:

    Remélem végleg elkerül már a gyerekek közeléből. Arra kellene inkább figyelni, hogy soha többet ne kapjon lehetőséger emberekkel való foglakozásra. Mielőtt bárki azzal gyanúsítana, hogy támogatom S. Miklóst, leszögezem, hogymélységesen elítélem és felháborít a csellekménye függetlenül attól, hogy milyen pártnevet írnak a neve mögé. Egyszerűen az ilyen embereket internálni kellene…

Itt lehet hozzászólni !