Németh Szilárd: Ébresztő, Európa lényegét akarják megsemmisíteni!

Mohamed itt Csepelen fog beköszönni, hogy helló szomszéd! – Ha hagyjuk

Pesti Srácok

Németh Szilárd: Ébresztő, az iszlám fundamentalisták Európa lényegét akarják megsemmisít

Vasárnap arról döntünk, hogy megmaradhatunk-e európainak, magyarnak, vagy felajánljuk mindenünket a beáramló tömegeknek – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban, rávilágítva: Brüsszel nem tett le kényszerbetelepítési kvóta ezer sebből vérző tervéről, ezért kell világosan és egyértelműen nemet mondanunk rá.

“Lapátolják el ők, amit összehoztak maguknak!” – fogalmazott. Kiemelte: újabb merénylet készül a közép-európai emberek ellen, hiszen az eukraták is rádöbbentek, hogy a migránsok valójában csak élősködni próbálnak a nyugati világ szociális rendszerén. Ezért most arra köteleznék az itt élőket, hogy a családtámogatások és szociális juttatások rovására biztosítsák a bevándorlóknak ugyanazt a mértékű – a hazai átlagfizetéssel vetekedő – támogatást, amit náluk kapnak. – Hogy is lehetne elviselni ezt az őrültséget? – tette fel a kérdést Németh Szilárd, aki a PestiSrácok.hu-nak azt is elárulta: a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnökeként azt kéri a bizottságtól és a titkosszolgálatoktól, hogy világítsák át Soros György hazai hálózatát. Eddig ugyanis már 22 olyan szervezet jött ki a napra, amely a spekuláns pénzéből nyílt törvénysértésre buzdítja a migránsokat és jogszerűtlen módon avatkozik bele a magyar politikába.

A luxemburgi külügyminiszter emeli a tétet. Már nemcsak Magyarországot zárná ki az EU-ból, hiszen egy múlt heti németországi fórumon kijelentette, hogy egész Európában le kell számolni a keresztény-nemzetállami „populista” politikával. Legalább nem beszél mellé…

És ezen miért is kell csodálkozni? Jean Asselborn Juncker szócsöve, utóbbi vele mondatja ki, amit az Európai Bizottság elnökeként nem mer. Elég egyértelmű a felállás, számukra populizmus, ha egy kormány népszavazáson megkérdezi a választókat egy nagyon fontos sorskérdésről. Ennél világosabban semmi nem láttatja a nyugati baloldal viszonyát a demokráciához.

Molnár Csaba, a DK alelnöke szerint önök hazudnak, az Európai Bizottságnak nincs is olyan rendelkezése, amely előírná a migránsok kényszerbetelepítését az EU tagállamainak.

Molnár Csaba már megint úgy próbál igazat mondani, hogy szemen szedett hazugságot terjeszt. Először is, eddig azért nem sikerült ránk erőltetni a kényszerbetelepítési kvóta első variánsát, mert azt Magyarország és Szlovákia megtámadta az Európai Bíróságon. A második, felülről nyitott kvótáról szóló javaslat érvényességét pedig néhány napja maga az Európai Bizottság szóvivője erősítette meg, hozzátéve, hogy azt mindenképpen be kívánják vezetni. Mindent előkészítettek, elterveztek és csak a pillanatot várják, hogy lenyomják a Miniszterek Tanácsának a torkán. Még a dátum is megvan, december 1-től kezdődne a kényszerbetelepítés. Akkor miről is beszélünk, kedves Molnár Csaba? Hadd mondjak néhány elég szemléletes példát! Franciaország elhatározta, hogy felszámolja a Calais körül kiépült migránsdzsungelt, ami úgy történik, hogy az egyes önkormányzatokat kötelezik meghatározott számú bevándorló elhelyezésére és ellátására. Emiatt egész Franciaország lázong, mindannyian láttuk az Allex nevű kétezer-ötszáz fős kisvárosban kitört dühödt tüntetést, mert a helybeliek nem kívánják eltartani a Calaisból kitett 50 migránsukat. Németországban napi gyakorlat, hogy kipenderítik a szociális bérlakások német lakóit. A polgármesterek így tesznek eleget a kormányzati kötelező kvótának. Hasonló a módszer Olaszországban is. És igaz, hogy ezek egyelőre nemzetállami rendelkezések, de teljes mértékben magukévá teszik a brüsszeli gondolkodást, így pontosan láthatjuk, hogy mi következne, ha hagynánk ránk erőltetni a kényszerbetelepítési kvótát. Ezeknek az országoknak a vezetői nem a saját polgáraik mellett állnak, hanem az illegális bevándorlók mellett, és most szeretnének egy olyan problémát szétteríteni az egész EU-ban, amit valójában ők idéztek elő, az ellenőrizetlen migráció bátorításával. Lássunk világosan! Aki besétált az unió zöld határán, azt innen már ki nem rakják! Csak tologatni lehet, innen-oda, mint teszik Calaisnál és mindenütt másutt. Nekünk, magyaroknak pedig szabadjon már azt mondani, hogy ebből nem kérünk, lapátolják el ők, amit összehoztak maguknak! Milyen alapon fenyegetnek bennünket avval, hogy megbüntetnek, vagy ide toloncolják a Magyarországon tavaly regisztrált 170 ezer migránst? Ők csalogatták be őket! A willkommenskultur hatására majdnem négyszázezer ember rohant át Magyarországon, miközben mi eminensen eleget tettünk a „Dublin3-nak” és akit sikerült, azt regisztráltuk. Hozzá teszem, hogy mióta megépítettük a kerítést, mindössze 700-an tudtak átjönni.

Azt ugyanakkor azóta sem válaszolták meg a brüsszeli eukraták, hogy mitől is maradnának Magyarországon a migránsok, ha egyébként Németországban, vagy Skandináviában szeretnének élni?

Nagyon fontos témára tapintott rá, itt készül ugyanis a következő merénylet a közép-európaiak ellen, már ha hagyjuk, hogy elkövessék. A migránsoknak ugyanis – jól látjuk – eszük ágában sincs dolgozni, ők a svéd, vagy német szociális támogatások mézesmadzagját látva indultak el Európába. Eltartatni szeretnék magukat, azaz keményebben fogalmazva élősködni. Ezt Nyugaton is jól látják, s most azt eszelték ki, hogy akár itt Csepelen, Vecsésen, vagy Nyíregyházán is ugyanazt az ellátást teszik kötelezővé, amit az illegális bevándorlók Nyugaton megkapnak. Csakhogy a magyar adófizetők nem akarnak a saját átlagkeresetüknél magasabb, akár több százezer forintos havi ellátást fizetni a migránsoknak.

Mohamed itt Csepelen fog beköszönni, hogy helló szomszéd! – Ha hagyjuk

Hogy is lehetne ezt az őrültséget elviselni? A magyar emberek az elmúlt hat évben vért izzadtak, hogy kimásszanak a kelepcéből, amibe a szocialisták nyomták az országot. Kifizettük a brutális mértékű IMF-hitelt, talpra állítottuk a gazdaságot, megszabadítottuk az önkormányzatokat az adósságtól, rendeztük a devizahitelek ügyét, rezsicsökkentést hajtottunk végre, sikerült nulla százalékra vinni az inflációt és elérni, hogy növekedjenek a bérek. Ezt az óriási áldozatot nem azért hoztuk meg, hogy most az egészet odaadjuk a kétes identitású és szándékú idegeneknek. Ne is a legnagyobb számmal, a százhetvenezres betelepítéssel számoljunk, csak mondjuk, húszezer emberrel! Miből és kinek a kárára is fizetnénk ki az ő ellátásukat? Hiába vádol minket az ellenzék gyűlöletkeltéssel, ez a rögvalóság! Ezt az óriási terhet az önkormányzatoknak kellene kifizetniük, a meglévő támogatások kárára, hiszen Mohamed itt Csepelen a Kossuth utca 62-ben fog ránk köszönni, hogy jó reggelt szomszéd! Már ha szokása köszönni, és ha hagyjuk, hogy így legyen! Visszatérve Molnár Csabára, fogja ő a fizetését és adja oda egy bevándorló családnak, de minket hagyjon ki ebből!

Hogy fordulhat elő, hogy az Európai Bizottság – kiforgatva az unió alapszerződését – annak ellenére is ki akarja hirdetni a kényszerkvótát, hogy az ellen több ország, köztük Magyarország is vétót emelt?

Úgy fordulhat elő, hogy ezek nem európai demokraták. Éppen ezért is pereltük be őket Szlovákiával közösen. Az Európai Bizottság felrúgta az unió legfontosabb belső szabályát, miszerint a nemzetállami kormányok ellenében nem lehet döntéseket hozni. Igaz, hogy egyelőre talán ötszáz embert tudtak nagy nehezen szétosztani, s már róluk sem tudják, hogy hol vannak, de kell magyaráznom, hogy egy ezer sebből vérző látszatmegoldási kísérletről van szó?

Idefele jövet a Klubrádió alternatív valóságán edzettem magam. A Medián vezetője épp azon örömködött, hogy hiába akarja a kormány kiléptetni az országot az EU-ból, a választók hetven százaléka, köztük a Fidesz-szavazók többsége is Európa-párti maradt. Ha kicsit mélyebben akarjuk megfogni a baloldali logikát, akkor mi a megfejtés, miért erőltetik a migrációt és miért állítják be az egész témát úgy, mintha az uniós tagságunkról, európai hovatartozásunkról folyna a vita?

Hányszor kell még elmondanunk és hitet tennünk, hogy az Európai Unióban szeretnénk maradni? Abban az unióban, amibe beléptünk és ahova negyven év kommunizmus után visszatérhettünk. Magyarország azt remélte, újra egyesülhet a fejlett Nyugattal és itt is ugyanolyan jólét és szabadság, nyugalom és demokrácia lesz, mint náluk. Most mégis azon kell megdöbbennünk, hogy a nyugati vezetők erősen korlátozzák a szólásszabadságot és szembe mennek a Démosszal, azaz a saját népükkel. Mi nem üzentünk hadat a nyugat európai embereknek. Ellenkezőleg, teljes mellszélességgel mellettük állunk. És azt szeretnénk, ha ők is, ahogyan a magyar polgárok, visszanyernék a beleszólási jogukat a legfontosabb kérdésekbe. Azt szeretnénk, ha a mostani elitek véget vetnének a nyugati hagyományok és demokrácia megalázásának. A nyugati vezetők magasról tesznek a saját választóik jólétére és biztonságára, csak azért, hogy valami gőzös osztályharcos logikából fakadóan idegenek becsalogatásával és megtámogatásával politikai túlélést nyerjenek. Hogy fordulhat elő mindez, hogy húzhatnak újra belső kerítéseket Európában, megtiporva a legalapvetőbb szabadságot? Hogy fordulhat elő, hogy alig 25 évvel a vasfüggöny levágása után ismét órákat kell sorban állni Hegyeshalomnál? Ha valaki, akkor mi az Európai Unió és az európai polgárok mellett állunk! Ha még mélyebbre ásunk és még az ellenfeleink aljas politikai hátsó szándékait is félre tesszük a migrációval kapcsolatban, a problémák gyökereként a demográfiai válságot nevezhetjük meg. Szászországban, a leggazdagabb német tartományban 0,3 százaléknyi a termékenység.

Mi ez, ha nem a legmélyebb politikai aljasság?

A jólétben leszoktatták az embereket a gyermekvállalásról, amit egyfajta nyűgként, kellemetlenségként állítottak be. A nyugatiak most ennek a levét isszák. Európa az úgynevezett baloldal hathatós közreműködésével megtagadta a múltját, az antik-keresztény gyökereit és kialakított egy gyakorlatot, amiben a hiányzó munkaerőt fokozatosan egyre több bevándorlóval pótolta, miközben az őslakosokat leszoktatták a munkáról. Így eljutottunk a totális káoszig. Megválaszolta már valaki, hogy a német szocdemek anno miért kötötték ki a kereszténydemokratákkal való koalíciókötés feltételéül az ott élő törökök német állampolgársághoz juttatását? Hogy miként használják fel a keresztény pártokra semmi szín alatt sem szavazó muzulmánok voksait saját polgáraikkal szemben? Mi ez, ha nem a legmélyebb politikai aljasság? Más kérdés, hogy még naivak is, hiszen a muzulmánok lassan annyian lesznek, hogy félresöprik majd a baloldali pártokat is. Élve és visszaélve az európai demokrácia hagyományaival lassan megteremtik a saját zárt, muzulmán politikai világukat, beteljesítve a nyugati világ elfoglalására szőtt évszázados tervüket. Minket nem fog vigasztalni, hogy egyébként a baloldaliak lesznek a muzulmánok étlapján a legelső fogás. Hiszen mi is történt a Bataclanban? Azok a már francia, belga állampolgárságú, második, harmadik generációs radikális iszlamisták géppisztolyozták le a koncertet hallgató fiatalokat, akik egy iskolába jártak velük, s azokat a fegyvereket használták, amiket Budapesten keresztül – még a kerítés megépítése előtt – az illegális bevándorlók hoztak magukkal! Az iszlám fundamentalisták Európa lényegét akarják megsemmisíteni. Ébresztő Európa, ez csapda, ki kell menekülni belőle!

A miniszterelnöknek az első ciklusban volt egy kedvenc dakota közmondása: ha észreveszed, hogy megdöglött alattad a ló, szállj le róla! Nem kellene ezt lefordítani németre, franciára, olaszra?

A baloldaltól nehéz változást remélni, benne élnek a mátrixban, amit fölépítettek és nem hajlandóak tudomást venni a valóságról, azaz észre venni, hogy döglött a ló. Lássuk be, ideig-óráig még jól megélnek az építményükből, és mit érdekli őket, hogy mi lesz Európával. Ebbe a baloldalba most kénytelen vagyok Angela Merkelt is beleérteni, aki a legminimálisabb szembenézésre is képtelen, helyette ráfogja a migránsválságot a német integrációs államgépezet állítólagos hibáira.

Abból a szempontból különleges a vasárnapi népszavazás, hogy a kormány nem a migránsválság kezeléséről kérdezi meg az embereket, hanem az eddigi bevándorlási politikájához kér egyértelmű és világos támogatást. Az is igaz, hogy ezt a támogatást már megadták, akik 2014-ben a Fidesz-KDNP-re szavaztak.

Ennél sokkal fontosabb dologról van szó: a népszavazáson egy pártok fölött álló, nemzeti ügyben kérjük a polgárok támogatását. Arról fogunk dönteni, hogy milyen lesz Magyarország és Európa jövője, megmaradhatunk-e európainak és magyarnak, vagy beengedjük-e ide az Iszlám Állam terroristáit, köztörvényes bűnözőket és olyan kultúrájú tömegeket, akik egészen máshogy gondolkodnak, mint mi, máshogy tekintenek a nőkre, a szabadságra és szinte mindenre, ami számunkra fontos. Beengedjük-e azokat, akik kizárólag azért érkeznek, hogy megcsapolják Európa szociális forrásait? Hozzájárulunk-e, hogy elvegyék tőlünk a családi adókedvezményt, a közmunkát, megemeljék a személyi jövedelemadót, lefaragtassák velünk a nyugdíjakat és a juttatásokat. Odaadjuk-e majd a lakásunkat nekik, vagy csak az egyik szobánkat? Ezek igazán húsba vágó kérdések, ami mellett senki nem mehet el. Minél többen kell részt vennünk a szavazáson, és világos nemet kell mondanunk, hogy Orbán Viktor egyértelmű felhatalmazással képviselhesse a magyar emberek érdekét Európában. Már Martin Schulz, az Európai Parlament szocialista elnöke is elismerte, hogy nem lehet majd figyelmen kívül hagyni a magyar népszavazás eredményét.

Eddig 22 Soros-lerakat jött ki a napra

Nincsen Soros-fóbiánk, de az a közel 150 milliárd forintnyi adomány, amivel az amerikai spekuláns most beszállt a migránsok támogatásába akkora összeg, hogy abból újra lehet rajzolni Európa politikai térképét, akár komplett pártokat és médiabirodalmakat felvásárolva. Tehát ez egy nyílt hadüzenet, muszáj-e belenyugodni?

Nem kell belenyugodni, hiszen ez egy nagyon fontos nemzetbiztonsági ügy. A DC Leaks nevű leleplező portálon bemutatott dokumentumok világosan felrajzolták Soros György manipulációs nemzetközi gépezetét. De már maga Soros is bevallja, hogy viszket a tenyere a nemzetállamok létezésétől, azokat szeretné lezúzni. Én most, mint a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke a bizottsághoz és a titkosszolgálatokhoz fordultam, összegyűjtve a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek nevét, kérve a tevékenységük teljes átvilágítását. Eddig 22 Soros-lerakat jött ki a napra avval, hogy nyíltan beálltak a spekuláns által működtetett kampánygépezetbe, a TASZ-tól az Eötvös Intézetig.

Nem fog ebből egy újabb norvég-botrány kerekedni?

Nem fog, amit ugyanis ezek a szervezetek a migrációs kérdésben tesznek, az az európai és a magyar törvények nyílt megsértése, hiszen cinkelt kártyákkal, fekete pénzekkel, nem lehet jogszerűen részt venni a politikában. Nem lehet migránsok millióit törvénysértésre buzdítani, mert az maga is nagyon durva törvénysértés. Soros György ez irányú ügyködése nagyon komoly kockázatot jelent a magyar emberekre, ezért az államnak minden erejével fel kell lépnie a jogtalanság ellen. Hangsúlyozom, nem Soros karitatív tevékenysége érdekel, hanem a törvénytelen tetteik.

1956 hatvanéves évfordulóján, nem feledve a tíz évvel ezelőtti kormányzati terrort sem, beszéljünk egy picit a hazai baloldal lelki állapotáról! Például rendezték-e már a viszonyukat 56-tal?

Dehogy is rendezték! Itt Csepelen az utolsó MSZMP-s első titkár adott magának 56-os kitüntetést a gyalázatos ötvenedik évfordulón. De kitüntettek egy egész sor „kiváló” kommunistát is. Ezek az emberek semmit sem tisztáztak, semmiből nem tanultak és még csak nem is szeretnék visszaforgatni a történelem kerekét, hogy helyrehozzák a bűneiket. Én Wittner Marika nénivel értek egyet, aki 2001-ben így zárta parlamenti felszólalását: „Megállapítom az áldozatok nevében: soha nem lesznek képesek arra, hogy magyar politikusként egy nemzet felemelkedése érdekében cselekedjenek! Itt teszem fel a kérdést: milyen morál alapján ülnek egy magyar Parlamentben még most is, és alkotnak törvényeket egy általuk tönkretett, kifosztott, megalázott nemzet számára? A Szent Korona Tana és a magyar nemzet nevében – erkölcsi hullává nyilvánítom őket.”

Forrás: Pesti Srácok

11 hozzászólás “Németh Szilárd: Ébresztő, Európa lényegét akarják megsemmisíteni!” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Ha előtte leperkál néhány százezer eurót még vissza is köszönök! 😀 😛

  2. jocosaurus szerint:

    Uncsi téma már. Rég csak a fidesz által keltett hisztériáról van szó.

  3. jocosaurus szerint:

    Amúgy meg Európa lényege nem éppen a kereszténység. Kezdve azzal, hogy a fidesznek köze nincs a kereszténységhez, csak szavakban, tettekben semmi.

  4. csepelifan szerint:

    Nekem sokkal rosszabbul esne, ha egy narancsködben úszó fidesznyik köszönne át a szomszédból, mert annál roszabbat nehéz lenne elviselni! 🙂 Ráadásul ha a bucifejű bukott rezsihuszár lenne az, akkor kienne meg kiinna a készletemből is.

  5. Jobban szerint:

    http://www.origo.hu/itthon/20160926-eletveszelyesen-bantalmazta-feleseget-magyarorszagon-elo-szir-ferfi.html
    Majdnem agyonverte a feleségét egy szír férfi Budán
    MTI2016.09.26.
    Életveszélyes sérüléseket okozott feleségének egy Budapesten élő, 39 éves szír férfi.

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20160926-leromboljak-menekulttabort-metz-ben.html
    Lerombolják a migránstábort Metz-ben
    ORIGO2016.09.26.
    Lerombolják Metz-nél a migránstábort – döntött a város vezetése. A táborban körülbelül 200-an vannak: akiknek nem fogadják el a menekültkérelmét, azokat kitoloncolják.

    http://magyaridok.hu/kulfold/francia-tinik-ezrei-az-iszlam-allam-szolgalataban-1036936/
    FRANCIA TINIK EZREI AZ ISZLÁM ÁLLAM SZOLGÁLATÁBAN
    MAGYAR IDŐK ONLINE Le Figaro, Express
    Egyre aggasztóbb méreteket ölt azoknak a francia tinédzsereknek a száma, akik hűségesküt tettek az Iszlám Államnak. Az európai és francia célpontokat ért terrortámadások csak tovább mélyítették a tinik radikalizációját.

    http://magyaridok.hu/belfold/migransozontol-tartunk-1033525/
    MIGRÁNSÖZÖNTŐL TARTUNK
    A MAGYAR LAKOSSÁG SZÁMÍT MÉG EURÓPAI TERRORCSELEKMÉNYRE
    Magyar Idők
    A magyarok 81 százaléka gondolja úgy, hogy a következő egy évben újabb bevándorlási hullám érheti el Európát, ezt mindössze a teljes felnőtt népesség 15 százaléka véli valószínűtlennek – derült ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Idők számára készült legfrissebb közvélemény-kutatásából.

  6. Grün Izidor szerint:

    “Orbán Viktor szerint Líbiában, a Földközi-tenger partján létre kell hozni “egy gigantikus menekültvárost”, ahová visszatoloncolhatják az észak-afrikai országból Európába tengeri úton érkezett embereket, hogy menedékkérelmüket ott, az EU területén kívül folytathassák le”
    .
    Van még annyi építőkapacitás a fityeszközeli vállalkozóknál?!
    Esetleg beszállna Simicska is a sajátjaival?! 😛 😀
    .
    http://index.hu/belfold/2016/09/24/orban_gigantikus_menekultvarost_epitene/

  7. realitás szerint:

    A Fidesz a vasárnapi kvótareferendumon is demonstrálhatja itthoni erőfölényét, emellett Orbán Viktor miniszterelnök külföldön is erősítheti pozícióját – fejtette ki Tölgyessy Péter politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában. Arról is beszélt, hogy a kormánypárt óriási energiával mozgósít, míg a baloldali ellenzék meddő pozícióban van, beleesett az érvénytelenség csapdájába.

    Az elemző szerint a Fidesz a baloldalnak vasárnap jelzi, hogy “csak szájalni tud”, a kérdésben vele azonos álláspontot képviselő Jobbiknak pedig azt, hogy “mi megcsináljuk, amit akarunk, ti pedig kormányképtelenek vagytok”. Ezzel szerinte folytatódik az ellenzék vergődése.

    Tölgyessy szerint a magyar az egyik legzártabb, legkevésbé szolidáris társadalom Európában, ezt pedig kampánnyal nem lehet megfordítani.

    Tölgyessy Péter szerint másfél éve Orbán Viktor óriásit kockáztatott a menekültügyben hangoztatott álláspontjával, aztán megütötte a főnyereményt, most pedig szeretné hazavinni azt. “Nemcsak itthon arathatja le a győzelmet, hanem Európa egyik legerősebb miniszterelnökének is nevezheti magát” – véli az elemző.
    Hol vagytok cimborák, sok híres bal oldali szószólók? Felix, Grűn és csapata?

  8. Grün Izidor szerint:

    realitás!
    Egy hsz.-el fölötted vagyok! 😛

  9. jocosaurus szerint:

    realitás: Az nevet, aki utoljára nevet. Orbán “gazdaságpolitikája” nem olyan sokára csúfos kudarcot fog vallani. Mert olyanok csinálják, akik nem értenek hozzá. A piac viszont kegyetlen válaszokat fog adni.

  10. Grün Izidor szerint:

    jocosaurus!
    “Miközben a kormány a rekordalacsony munkanélküliséggel és a szépen növekvő foglalkoztatási rátával büszkélkedik, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) azon kesereg, hogy nem lehet munkást találni.”
    .
    A ló túloldala?! 😛
    .
    http://168ora.hu/az-egesz-orszagban-elfogytak-melosok/

  11. csapajev szerint:

    Két fiatalember csöngetett be kora délután.
    Arról érdeklődtek,hogyan fogunk szavazni???Szükségünk van-e mozgóurnára?
    Elképesztő….,döbbenet!

Itt lehet hozzászólni !