Videó: a BBC forgatott a londoni no-go zónákról

BBC, Mandiner

Szerdán a BBC riportere számon kérte Szijjártó Pétert, miért beszél no-go zónákról, mikor ilyenek Londonban nincsenek. Ehhez képest a BBC négy éve dokumentumfilmet forgatott ezekről.

Számon kérte Szijjártó Pétert szerdán a BBC riportere, miért beszél no-go zónákról, mikor ilyenek Londonban nincsenek. Ehhez képest maga a BBC négy éve dokumentumfilmet forgatott a londoni no-go zónákról – szúrta ki a Spíler blog.

A BBC egy másik riportere a felvételen elmondta, fél ezeken a területeken, gyakoriak a molotov-koktélos támadások. Erőszak és félelem uralkodik ezeken a környékeken – állapítja meg a riporter.

Forrás: Mandiner

5 hozzászólás “Videó: a BBC forgatott a londoni no-go zónákról” bejegyzésre

  1. Jobban szerint:

    http://magyaridok.hu/kulfold/ilyenek-no-go-zonak-angliaban-1023385/

    “…a BBC-nek nemcsak a magyar külügyminiszterrel van vitája, hanem a valósággal és a világ médiájával.

    ILYENEK A NO-GO ZÓNÁK ANGLIÁBAN

    Tele van a libsi net azzal, hogy Szijjártó Péter külügyminisztert leoltotta a BBC munkatársa a no-go zónák miatt. „Elhiszi, amiről beszél?” – kérdezte a riporter, de ilyenkor persze fel nem vetődik az újságírói tárgyilagosság és kiegyensúlyozottság kérdése.
    Volt már a no-go zónákból politikai balhé, amikor tavaly a Fox News egyik szakértője állította, hogy Birmingham vagy London egyes területeire nem tanácsos nem-muszlimoknak ellátogatni.
    Cameron miniszterelnök lehülyézte a szakértőt, a brit médiahatóság pedig elmeszelte a csatornát. Nem egy nemzeti büszkeség az olyan városrész, ahova még a rendőr is kommandósokkal jár forgalmat irányítani, az biztos. Ettől függetlenül a jelenség még létezik. Van egy Britain First nevezetű elég provokatív mozgalom, amely a muszlim betelepítés ellen küzd az Egyesült Királyságban, ahova ők beteszik a lábukat, ott garantált a lincshangulat.
    Idén januárban Lutonba látogattak el, amely egy órányira van Londontól, (sok londoni fapados járat itt száll le) a lakosok negyede muzulmán, a Bury Park környékén, ahol több iszlamista és radikális hitszónok is megfordult, szinte homogén. A bevándorlás ellenes mozgalom keresztekkel és hazafias jelszavakkal vonult Luton utcáin, a rendőrségi kíséret ellenére nagy balhé tört ki. Az alábbi videóban a radikális aktivista vitatkozik a muszlim boltossal, hogy keresztény ország-e még Britannia, vagy átvették az arabok. Az iszlám hívők meggyőzően érvelnek, az angol városban már lassan kisebbségben vannak a britek. El lehet innen húzni, ez a mi városunk, a mi országunk – mondják és egy cseppet sem barátságosak.
    Londonban is van gáz. Itt egy márciusi videó, amelyen a Britain First a főváros keleti részében próbálta teljesen sikertelenül elmagyarázni a bevándorlóknak, hogy „ez egy keresztény ország”. A muszlimok nem fogtak kezet a női aktivistával, aztán pedig meddő vallási vita alakult ki köztük, és kis híja volt a tömegbunyónak, a radikális hazafiak buszát azért persze megrongálták.
    Azt nem igazán érteni, miért tagadja a BBC, hogy jelentős a migránsok okozta feszültség a főváros egyes részeiben, hiszen több médium is hírt adott már arról, hogy a muszlimok tartják ellenőrzés alatt a területüket. Őrjáratokat indítanak éjszakánként, és sajátos módon tesznek rendet.
    Londonban gyakoriak a muszlimok és a nem-muszlimok közötti nézeteltérések az alkoholfogyasztás miatt. A hívők többször tüntettek is a szeszes italok árusítása ellen, mondván ahol, ők élnek, muszlim terület, és épp ezért tilos az alkohol.
    De büntetnek azért is, ha az arra járók nem a megfelelő öltözéket viselik, turistákat vernek, homoszexuálisokat zaklatnak. De bajuk van a push-up melltartóval és a fehérnemű reklámokkal is.
    Ezen a migránsellenes honlapon gyűjtik azokat az eseteket, amikor muszlimok briteket vagy turistákat molesztáltak, amiért iszlám területen nem megfelelően viselkedtek.
    Ha ez nem lenne elég hihető, akkor nézzék meg ezt a muszlim őrjáratról (Sharia Patrol) készült videót, amin Aylesburyben, Londontól 60 km-re, két iszlamista a mecset környékéről zavarja el a briteket, mert nem megfelelő a viseletük. „Nem tiszteljük, aki nem hisz Istenben, menjetek innen, kussoljatok.” – hallani a felvételen. Belekötnek egy miniszoknyás lányba is, akinek azt mondják, ez nem Nagy-Britannia, ez muszlim terület.
    Az amerikai CBS 60 Minutes című műsora is készített egy riportot az őrjáratokról, amelyet ezen a linken lehet megtekinteni, bevágták az előbb mutatott videót is.
    Szóval a BBC-nek nemcsak a magyar külügyminiszterrel van vitája, hanem a valósággal és a világ médiájával.”

  2. Jobban szerint:

    “Mintegy negyed óráig ütlegelték emlékei szerint azt a magyar kamionsofőrt, akit bevándorlók vertek meg csütörtökön Franciaországban, a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában. Erről az M1 aktuális csatorna tudósítójának beszélt egy péntek este sugárzott interjúban. Az M1 információi szerint a megvert kamionos szombaton elindult haza, Magyarországra.”
    http://magyaridok.hu/belfold/negyed-oran-keresztul-vertek-a-magyar-sofort-a-migransok-1031569/

  3. kiráyerdei szerint:

    Csak London?
    Ici Paris! 🙂

  4. Jobban szerint:

    Szombaton migrációellenes tüntetést is tartottak a finn fővárosban követelve, zárják le a határokat. Tavaly 32 ezer menedékkérő érkezett Finnországba, többségük Irakból.
    http://24.hu/kulfold/2016/09/25/tizezrek-vonultak-utcara-finnorszagban/

Itt lehet hozzászólni !