Megvertek egy MSZP-s plakátragasztót

Index, Csepel.info

Kórházba vittek egy szocialista plakátragasztó aktivistát, aki az Index információi szerint Csepel központjában helyezett el társával együtt tacepaukat, amikor négy ismeretlen váratlanul beléjük kötött.

A Csepel.info-nak  Németh Szilárd, a Fidesz-KDNP csepeli frakcióvezetője elmondta:  elítéli az erőszakos cselekményt, és bízik benne, hogy az elkövetőket a rendőrség hamar elfogja.

Állítólag a “Ti nem fogtok itt ilyen szart kiragasztani!” mondat hangzott el, majd az egyik aktivistát villámgyorsan megütötték. Az eredmény: összeesett és kitört az egyik foga. Az aktivista nem tudja, hogy mivel ütötték meg, a támadó bokszere vagy pecsétgyűrűje kapta el a fogát – számolt be az esetről az Index internetes portál.

Az eset sérültje jelenleg kórházban van, ahol vizsgálják, hogy okozott-e további sérülést (például agyrázkódást) az ütés.

A Csepel.info-nak Németh Szilárd, a Fidesz-KDNP csepeli frakcióvezetője elmondta: a leghatározottabban elítéli az erőszakos cselekményt, és bízik benne, hogy az elkövetőket a rendőrség a legrövidebb időn belül elfogja, hogy megkapják méltó büntetésüket. 2006-ban megtapasztalhattuk, mit jelent a vélemény szabadságát elnyomó nyers erőszak, amikor a demokrácia alapértékeit dobják a kukába. Minden, magát demokratikusnak tartó párt zsigerből ítéli el a politikai megkülönböztetést, erőszakot – hangsúlyozta.

61 hozzászólás “Megvertek egy MSZP-s plakátragasztót” bejegyzésre

  1. kovács Ernő szerint:

    Ki kell nyomozni a rendőrségnek, és eljárást indítani mind a négy “erős” ……. ellen!

  2. Papasa szerint:

    Igazából az Mszp-t kéne megverni! Mindig a fejétől bűzlik! 🙂

  3. Bubus szerint:

    Papasa, neked vicces, hogy megvertek egy embert?

  4. Papasa szerint:

    Bubus:

    Mert? Akkor elhatárolódsz? Ezt írta fel az orvos? Naponta kétszer, de lehet többször is? 🙂
    Egyébként, nem láttam ,lehet, hogy vicces volt.
    http://www.youtube.com/watch?v=dIJWXX5dME4

    Mellesleg, szerintem simán belefér. Nap mint nap vannak verekedések, kocsmákban, diszkókban, vagy csak úgy “kissebbségi rendezvényeken”. Most azon akadtatok ki, hogy Mszp-s kapta, vagy hogy plakátragasztás közben?

  5. aloe szerint:

    Azon Papasa, hogy megvertek egy embert, mindegy, hogy mit csinált és milyen színekben. Az erőszak minden esetben elitélendő.
    Akkor is nevetgélni fogsz, ha egy hozzátartozódat verik meg?
    Gratulálok, hogy Neked ez a humor!

  6. Papasa szerint:

    aloe:

    Már volt olyan, és tanult belőle. Általában, minden pofonnak van nevelő-tanító hatása, ha hiszed, ha nem. És sajnos vannak olyan embertípusok, akik másból nem is értenek. A tapasztalatom pedig azt mutatja, hogy azok jönnek a legjobban ezzel az elítélős dumával, akik a legjobban megérdemelnének egy atyait.. Ha sarkítunk egy kicsit, egy politikusnak beszélhetsz akármennyit, hogy ne lopjon, de ha mondjuk, az első után eltörnék a kezét, a másodikat nagyon meggondolná.. Mellesleg, vannak olyan “helyek” ahol ezt a módszert alkalmazzák, és hatékonyabban működik, mint a bíróság..

  7. aloe szerint:

    “Már volt olyan, és tanult belőle. Általában, minden pofonnak van nevelő-tanító hatása, ha hiszed, ha nem. És sajnos vannak olyan embertípusok, akik másból nem is értenek.”
    Tehát szerinted ez most egy ilyen eset volt? Ne már…

  8. miska72 szerint:

    Én még ingyen se ragasztanék MSZP-s Plakátokat! Bármelyiket, csak MSZP-s plakátot nem!

  9. aloe szerint:

    Tudom Miska, már mondtad és Te a testi erőszakod sem ítéled el, hiszen megverted a szomszéd gyereket is rendesen.. eléggé híre ment már cselekedeteidnek Csepelen..

  10. miska72 szerint:

    Ha nem szinpatizálok az MSZP-vel, akkor még ha agyonvernek se ragasztok MSZP-s plakátot, nem hogy pénzért!

  11. miska72 szerint:

    aloe te összekeversz valakivel! Én nem vertem meg senkit! De te még kaphatsz ha rágalmazol! Nem tőlem! Az igazságszolgáltatástól!
    Kikérjem a címedet?
    Én a törvényekkel harcolok!!!!!!!!!!!!!

  12. miska72 szerint:

    Benne vagy egy perben?
    FEJEZD BE A RÁGALMAZÁST!

  13. aloe szerint:

    Na, kérd ki a címemet, hajrá..
    jó nem megverted, csak megrángattad egy vita során, de nyoma maradt.. elnézést, rosszul fogalmaztam.

  14. miska72 szerint:

    Add meg a neved cimed ha ilyen nagy az arcod.

  15. miska72 szerint:

    Dem bátnalmaztam senkit te ……m!

  16. aloe szerint:

    Azt mondtad ki tudod kérni.

  17. miska72 szerint:

    Ha gerinces ember vagy, akkor megírod magadtól. Ha nem FÉREG VAGY.

  18. miska72 szerint:

    Egy bocsánatot várok.

  19. Attila szerint:

    miska72!

    Csak cukkol, ne vedd már komolyan.

  20. aloe szerint:

    Nem cukkolom, és nem én találtam ki amit mondok, a szomszédja mesélte ezt. Valami kerítés vitájuk után történt az eset. Mindösszesen ennyit tudok. És ezt is csak azért írtam, mert Miska szájából is érdekes kijelentések hangzanak el rendszeresen.

  21. miska72 szerint:

    Nem cukkol RÁGALMAZ! Olyat állít rólam nagy tömeg előtt hogy bántalmaztam valakit. Megvertem, megrángattam, nyoma maradt. Ez kimeríti a rágalmazás fogalmát. BTK!
    Mig én amit állítok az Önkormányzatról, és a hatóságokról, Rendőrség Ügyészség,az mind igaz! Határozatok, és jogerősem megnyert Közigazgatási Bírósági perek BIZONYÍTJÁK.
    Én tudom mit beszélek, és vállalom a jogi következményeket!!!!!!!!

  22. miska72 szerint:

    Aloe ki a szomszédom? Csak egy monógrammot? Könyörgöm.

  23. Papasa szerint:

    Aloe:

    Nem. Én a kérdésedre reagáltam, és általánosságban beszéltem. Egyébként, szerintem mindenkinek fel kell mérni, hogy egy ilyen ragasztgatás mivel jár. Látod, itt a fórumon is kiveri egyeseknél a biztosítékot egy-egy mondat. Van, akinek a plakát. Minden pártnak megvannak a túlbuzgó hívei. Ezzel számolni kell, amikor az ember olyat tesz, amiről tudja, hogy sok embernek nem fog tetszeni.

  24. Papasa szerint:

    A cservenkáról most vitt el 3 rendőrautó valami kissebbségit..

  25. Attila szerint:

    Eggyel kevesebb 🙂

  26. miska72 szerint:

    aloe, érdekes dolgokat tudsz te? A kerítést véstem meg, és az átlógó orgonabokrokat vágtam le! Nem vertem meg senkit! Nem rángattam meg senkit! Egyébként tájékoztatlak, hogy a kerítéssel kapcsolatos Közigazgatási pert jogerősen MEGNYERTEM! A szomszédom feljelentett, hogy megvéstem a Kerítését, és levágtam az orgonabokrokat, ezért BÜNTETŐ eljárás indult ellenem! Mint kiderült az új eljárásban egy SZABÁLYTALANUL MEGÉPÍTETT kerítést véstem meg! A KERÍTÉST LE KELL BONTANI! Mi alapján indult ellenem BŰNTETŐÜGYI ELJÁRÁS? Az önkormányzati dokumentumok, igazságügyi szakértői vélemények (önkormányzat, rendőrség igazságügyi szakértők) rendőri jelentés, és a szomszédom nyilatkozata alapján, és az én beismerő vallomásom alapján. Én beismertem, hogy megvéstem a kerítést, de én csak addig véstem, míg a telkem tart! Ezt ismertem el! Meg azt hogy levágtam a bokrokat amik átlógtak a telkemre! Tehát megdőlt mind az Önkormányzat, mind a rendőrség, mind az ügyészség, mind az igazságügyi szakértők! Tehát HAMIS ADATOK ALAPJÁN INDULT ELLENEM ELJÁRÁS! Az önkormányzat nem tudta a törvényt! Félrevezette a rendőrséget! A rendőrség az Ügyészséget! Az Ügyészség a Bíróságot!     Ja és az építésügyi osztály vett át olyan rajzokat amin nincs főbejárat! az igazságügyi szakértő két számot nem tud összeadni! Nála 45.000+30.000=85.000! nálam ez csak 75.000! A rendőrség átkeresztelt Miklósra!
    kedves aloe ezekre a kijelentésekre, én mind BÜNTETŐÜGYI felelőseget vállalok!
    Hát te a tiédre, hogy megvertem, bántalmaztam valakit?

  27. miska72 szerint:

    aloe, ugye ezek is érdekes kijelentések?
    Csak az a baj, hogy ezt mind Önkormányzati, rendőrségi és Közigyzgatási Bírósági ITÉLET bizonyítja. 😉

  28. miska72 szerint:

    aloe ezt írtad:”Nem cukkolom, és nem én találtam ki amit mondok, a szomszédja mesélte ezt. Valami kerítés vitájuk után történt az eset. Mindösszesen ennyit tudok. És ezt is csak azért írtam, mert Miska szájából is érdekes kijelentések hangzanak el rendszeresen.”

    Hogy neked ezt mondták az egy dolog. Láttál róla rendőrségi lelentést? Láttál róla jegyzőkönyvet? Messziröl jött ember azt mond amit akar. Hiszem ha látom. Nem hallottad ezt a közmondást? Láttál a bántalmazásról dookumentumot? Ugye nem. De én tudok neked dokumentumokat mutatni, ami a fenti állításaimat bizonyítják. Na ezért merek erre büntetőügyi felelősseget válalni. Pedig én nem egy magánszemélyt vádolok mint te, hanem a HATÓSÁGOKAT! A hatósági személyeket akik ebben az ügyintézésben részt vettek. Na és a szomszédomat, aki a hatóságokat sorozatossan vezette félre!

  29. zolee szerint:

    Nem igazán értem, hogy a hír kapcsán miért Németh Szilárd nyilatkozik. Esetleg a helyi MSzP-s politikusokat is megkérdezhetné ez a független hírblog. 🙂 vagy az MSzP közeli hírforrásukat… Akire annyit hivatkoznak másutt.

  30. bíla szerint:

    zolee, ennyire idegesít ez az mszp közeli hírforássa ennek a blognak?

    A nyugodtság fél egészség, úgyhogy nyugi!

  31. zolee szerint:

    nem idegesít, inkább viccesnek tartom, ahogy külön mindig kihangsúlyozzák…:-) de a lényegen ez sem változtat, miért Németh nyilatkozik ebben az ügyben is?! a kérdés költői nem várok rá választ. csak fura hogy ez másnak fel sem tűnik. Ennyire manipulál a fidesz propaganda.

  32. lolka szerint:

    aloe:
    Nem biztos, hogy a szomszédtól megtudnék valamit valakiről, azt a neten kéne megbeszélni.
    A szomszéddal szursz ki ilyen esetben, legfeljebb legközelebb nem mond semmit.
    A másik a szomszéd és “miska72” közőtt csak mélyited a(szerintem) nem felhőtlen viszonyt. Tehát felesleges ilyen dolgokat neten keresztül irogatni, de hát te tudod,mit miért meg hogy….

  33. Papi szerint:

    Nem tudom ti hogyvagytok vele de engem nem érdekel sem Miska72, sem más vitája de azt igenis elítélem és meg kell büntetni azokat akik erre vetemedtek. Ez nem jó nekem nem ellenségeim hanem maximum politikai ellenfeleim akik más nézetek valanak. Ez nem indokolja az erőszakot. Nem felmenteni hanem elítélni kell őket.
    Szebb jővőt!

  34. Prendick szerint:

    Könnyú lesz megtalálni a tettest.
    Wattson, ismeri a módszereimet…
    Le lehet szűkíteni a kört. Ugye szadeszes, emdéefes, elempés nem lehet, mert azok szimpatizánsok. A Munkáspárt nem harcos, a cigánypárt a komcsikból él.
    Itt megtudtam, hogy a Jobbikot is az MSZP alapította, így ők is kiesnek. 😉
    Tehát fideszesek voltak.
    Szilárd, ez ciki. 🙂

  35. miska72 szerint:

    Papi akkor csak azt olvasd ami érdekel.
    No comment.
    A vitapertner aloe! Mondom aloe! Ne csak engem emleges! Köszi!

  36. miska72 szerint:

    aloe biztosan most szégyelli magát. 🙂 🙂 🙂 🙂

  37. miska72 szerint:

    Nem kommentálta a dolgokat csak hallgat, és lapít.

  38. Papasa szerint:

    Prendick:

    Az is lehet hogy a Sötét Jedi Lovagok voltak..

  39. Papasa szerint:

    Mellesleg, sose hittem volna, hogy hír értékű lesz, ha valaki kap egy pofont.. 🙂

  40. miska72 szerint:

    Papasa, nem pofont kapott, hanem megverték, és korházba került. Nem mindegy.

  41. miska72 szerint:

    A hír szerint.

  42. Papasa szerint:

    Oks.
    Bár láttam már olyan pofont, amitől a szenvedő fél úgy nézet ki, mint akit komolyan megvertek.. 🙂

  43. miska72 szerint:

    Mi a fene az a tacepau?
    Miért nem lehet MAGYARUL ÍRNI? PLAKÁTOKAT RAGASZTOTT.

  44. miska72 szerint:

    Az is lehet, hogy a plakátoló helyreigazítást kapott. 🙂

  45. miska72 szerint:

    Ilyen politikai viszonyok között, veszélyes szakma ez a tacepauolás. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  46. miska72 szerint:

    Azt a pár plakátot is felesleges volt kirakni.

  47. kovács ernő szerint:

    miska72: Látom ma te is kaptál egy párat! Én nem kérek, mert a bölcsesség fogamtól a bal arcom kettőre duzzadt! Holnap olyan pártra szavazok, aki rendet fog tenni ebben az országban!

  48. Prendick szerint:

    Ernő, alternatív fogászat van Csepelen. Csak plakátot kell vinni, az a vizitdíj. 😉

  49. Papi szerint:

    miska72!
    aloe kicsinyes veszekedése ugyanúgy nem érdekel és nem azért vagyunk itt, hogy mindig ilyenekket olvassunk! Szerintem nem tartozik a témához.

    Prendick:
    Ne gyerekskedj ilyen hülységet minek írsz?: “Tehát fideszesek voltak.” Még viccnek is rossz volt! Nem voltrá szükségük így iy gyözni fognak! Egy a lényeg mindenki menjen el szavazni és a lelkiismerete szerint szavazzon!
    Szebb jővőtt!

  50. Prendick szerint:

    Papi, ha itt a fideszesek nem győztek volna meg arról, hogy a Jobbik az MSZP bérence, esküdni mertem volna, hogy derék radikális hazafiak húztak be egyet a komcsinak. De meggyőztek, így a vázolt logikai sor alapján csak a fideszesek maradhattak, mert ők az egyetlen antikommunista csapat a világon. Nem igaz? 😉

  51. ? szerint:

    zolee te egy seggfej vagy

  52. Öreg halász szerint:

    Demokráciában megengedhetetlen és elfogadhatatlan az erőszak. Aki ezt az esetet viccesnek találja, az szégyellje magát, bunkó!

  53. miska72 szerint:

    aloe úgy eltünt a fórumról, mint Borka-Szász Tamás. 🙂 🙂 🙂

  54. Papasa szerint:

    Öreg halász:

    Ugyan-ugyan. Egy egészséges lelkületű országban, már meglincselték volna az Mszp-t az összes aktivistájával együtt! 😛

  55. Prendick szerint:

    Öreg halász, még ezután a telefonos piszkoskodás után is azt gondolod, hogy nem kell az emeszpéseket pofánvágni?

  56. bolemann lajos szerint:

    “Öreg halász, még ezután a telefonos piszkoskodás után is azt gondolod, hogy nem kell az emeszpéseket pofánvágni?”

    Gratula! Büszke lehetsz magadra.

  57. Prendick szerint:

    Á, Lajos, még nem. Majd a legközelebbi kampánynál. 😉

  58. Papasa szerint:

    Sima ügy. Mindig hazudnak, csalnak, aztán meg jönnek, a ferdítéssel, meg a csúsztatásokkal. Szépen elsunnyognak mindent.. (Horn: Na és?) De erőszakot, azt ne! Ez azért van, mert tudják, hogy valszeg ők kapnák az elsőt!

    Bolemann Lajos:

    Tegyük fel, hogy én egy zsebtolvaj vagyok, és az utcán ellopom a tárcádat. Te észreveszed, akkor megpróbálod szép szóval visszakérni? Vagy így mit csinálsz? (Erőszakot nem alkalmazhatsz!)

  59. miska72 szerint:

    Elkezd sikítani. 🙂 🙂 🙂

  60. miska72 szerint:

    Papi, csak azt olvasd ami érdekel. 😉

Itt lehet hozzászólni !