Évezredes rejtély: kiderült kinek gyónnak a papok

Csepel.info

Szabó Szabolcs profilkep_fb

A katolikus emberek a papoknak gyónnak, ezt mindenki tudja. Na de kinek gyónnak a papok – tehetnénk fel joggal a kérdést. Egymásnak? A püspöknek? A pápának?

Egyiknek sem. Szabó Szabolcs, a balliberális Együtt politikusa Facebook-oldalán árulta el az évezredes titok megfejtését: neki gyónnak a római katolikus egyház felkent méltóságai. Sőt, a református lelkészek és a rabbik is.

A balliberális politikus szerint legutóbb sorban állva panaszolták el az egyházi méltóságok, hogy a gonosz Orbán kormány – a KDNP-n keresztül – kötelező hittant vezetett be az iskolákba. Nem elég, hogy a gyerekek így könnyebben ismerhetik meg az egyházakat, a Bibliát és az etikus viselkedést, de így nyilván csökkent az egyházak által rendezett saját kurzusok száma is.

“Persze a KDNP erre magasról tett, mert azt hiszik, nálunk ők a katolikus egyház. Az egyház meg nem meri elküldeni őket melegebb éghajlatra.”

– teregette ki Szabó Szabolcs a katolikus szennyest, mivel tapasztalatai szerint

“egyik egyház sem fogadta örömmel a kötelező hittan/erkölcstan bevezetését, mert előre látták a hatásait.”

Már várjuk a politikus világmegváltó javaslatát, hogy hagyják a gyerekeket Pokémon Go-t játszani vagy televíziót nézni, nehogy tovább terhelődjenek. Ez nyilván mindenkinek jobb lenne, az egyházaknak is, mivel kevesebb hit- és erkölcstannal kevesebb lenne a tömeg a misék, istentiszteletek alatt is. A tömeg meg ugye senkinek sem jó.

Csepel.info

8 hozzászólás “Évezredes rejtély: kiderült kinek gyónnak a papok” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Ez a Csepel. infó már ilyen hánynivaló, béka segge alatti színvonalat meg sem közelítő baromsággal is foglalkozik, mind ez a “OO” be való cikk és fotó ???
    Etalonnak pont jó – “Szar a köbön” kategóriában…

  2. Lovas szerint:

    Bagoly, ez inkább a gyagyás Szabó Szabolcsról lenne őszinte kritika 🙂

  3. bubu szerint:

    Én is láttam, hogy miközben Szabó képviselő úr a kocsmapultnál tartotta a fogadóóráját, sorban álltak előtte a különböző felekezetű lelki pásztorok, hogy megoszthassák vele a problémáikat.

  4. Lovas szerint:

    Azok nem lelkipásztorok voltak, hanem max birkapásztotok mentek fedeztetni a nyájat.

  5. csepelifan szerint:

    Lovas, a birkák a narancsködbe burkolózott fidesshuszárok, akik nem látnak tovább az orruknál, mint maga! 🙂 Orbán meg a pásztoruk, aki az orruknál fogva vezeti őket.

  6. Jobban szerint:

    Azt hiszi, hogy elhisszük neki?

  7. Tóth Mária szerint:

    Szegény! Agyilag.

  8. Grün Izidor szerint:

    Most már tudjuk, hogy a pápát Orbán Viktor gyóntatja!
    Időnként felkeresi audencián Rómában és feloldozza Isten helyett! 😀 😛

Itt lehet hozzászólni !