Lehet, hogy jóval többen vannak – aggódik a német elhárítás

Origo

Már négyezer terrorista van Magyarországon és az EU-ban

A német alkotmányvédelem több mint 340 olyan embert figyel meg a németországi menedékkérők között, akiket megpróbálnak beszervezni az iszlamista szélsőségesek – közölte a szervezet vezetője, Hans-Georg Maassen Berlinben vasárnap.

5 hozzászólás “Lehet, hogy jóval többen vannak – aggódik a német elhárítás” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Jó reggelt….

  2. Jobban szerint:

    Illegális bevándorlás

    Német alkancellár: Angela Merkel és a CDU/CSU nagyot hibázott

    Szerinte “nagy hiba volt” a kancellár és a CDU/CSU részéről kiadni a “Sikerülni fog!” jelszót és után szabadjára engedni a folyamatokat.
    http://www.ma.hu/kulfold/288025/Nemet_alkancellar_Angela_Merkel_es_a_CDUCSU_nagyot_hibazott?place=srss

  3. Jobban szerint:

    “….Az Amnesty International számára nyilván az a szír menekült is „kiszolgáltatott ember” volt, aki fesztiválozók között robbantotta fel magát Ansbachban, elvégre elutasították a menedékkérelmét. Ahogy a tavaly novemberi párizsi merénylők is segítségre szorultak, akiket a belga jóléti rendszer összesen 50 ezer euró segélyben részesített, mielőtt lemészároltak 130 embert.
    Az Amnesty álnaiv megítélése szerint minden migráns segítségre szorul. A magyar kormány és a magyar lakosság nagyobb része ezzel az állásponttal szemben azt gondolja, hogy a migránsok társadalmi veszélyt jelentenek, és esély sincs az integrálódásukra. A jogvédő szervezet azonban a többségi véleményt figyelmen kívül hagyva azon ugrál, hogy a magyar kormány áthágja a menekültügyi szabályokat. Az AI hitvallása, hogy az elnyomó állammal szemben az elesetteket segítse, ami – veszélyeztetettség esetén – dicséretes is, de közben nem lenne szabad megsértenie az állampolgárok önrendelkezését. Ám itt sajnos nem jogi vitáról van szó. Az Amnestynek ugyanis csak fedőtevékenysége az érdekképviselet, célja a betelepítés elősegítése. Tiltakozó petíciójukból az is kiderül, hogy ők a Soros Györgynél és a Brüsszelben is népszerű kötelező kvótát támogatják.
    Az Orbán Viktor kormányfőhöz intézett követelésben farizeus módon úgy fogalmaznak: „Hazám a nemzetközi közösség felelős és szolidáris tagjaként […] lehetőségeihez képest fogadjon be védelemre szoruló embereket.”
    A feltőkésített internacionalista alakulat tehát arcátlanul „hazánkra” hivatkozik, de elvitatja a polgáraink biztonsághoz való alapjogát. A helyzet azonban még ennél is súlyosabb. A jogvédők ma már nyíltan az illegális bevándorlók cinkosai, akik térképekkel és olyan tanácsokkal látják el a migránsokat, amelyekkel kijátszható a helyi jogrend. Több nemzetközi csoport segít elhúzni a menekültügyi eljárásokat, hogy a kiutasítottak évekig az európai jóléti rendszeren élősködhessenek. A migránsbarát szervezetek azonban a tűzzel játszanak. Jó példa erre az az interneten feltűnt videó, amelyen a későbbi nizzai kamionos merénylő (nyilván egy újabb „kiszolgáltatott ember”) a No Borders (Nincsenek Határok) civil szervezet tüntetésén látható. Ez az a végső pont, ahol az Amnestynek és hálózatának azonnal fel kellene függesztenie a nemzeti kormányok elleni tevékenységét.”
    http://magyaridok.hu/ahelyzet/cinkosok-912499/

  4. Jobban szerint:

    ELTITKOLTA A BÉCSI BELÜGY A NÖVEKVŐ BŰNÜGYI ADATOKAT
    Az osztrák belügyminisztérium igyekezett gátolni a titkos tanulmány megjelenését, mely sokkoló eredményt mutat, ráadásul a bűnözés és a migráció növekedése a jelek szerint összefügg.
    Az első féléves bécsi bűnügyi statisztikák sokkoló eredményt mutattak, így talán nem véletlen, hogy az osztrák belügyminisztérium minden áron titkolni próbálta a jelentést – írta az Österreich című osztrák lap.
    http://magyaridok.hu/kulfold/belugyi-tarca-titkos-adatai-szerint-becsben-megnott-bunozes-914140/

  5. bagoly szerint:

    “OO”

Itt lehet hozzászólni !