Dunaharaszti MTK – Csepel FC 4-0 (2-0)

Csepelfc.hu, Csepel.info

Simának mondható vereséget szenvedett vasárnap a Csepel. A mérkőzés összefoglalóját az alábbiakban olvashatják.

Dunaharaszti, 500 néző

Csepel: Roma – Tusa, Guba, Borda, Haraszkó – Sebők (Bajzát 54′), Teplán, Domokos, Keményvári – Moldován (Tóth 66′), Németh (Sebestyén a szünetben)

Szépszámú közönség, és mindkét oldalon lelkes szurkolótábor várta a csapatokat ezen a meleg vasárnap délutánon. A nagyszerű hangulatot csak fokozta, hogy jó iramú, helyenként szép futballal rukkoltak elő az aranylábú kedvencek is. Az első fél óra kiegyenlített játékot hozott, egy-két kisebb-nagyobb helyzettel mindkét kapu előtt.

A 31. perctől kezdve felpörögtek az indulatok és az események. Előbb Mészáros, majd Dabas kapott sárga lapot a hazaiaknál, akik ekkor nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak, és Mészáros révén a 36. percben a csepeli védők asszisztálása mellett sikerült is összehozniuk a vezető gólt. (1-0)

A félidő hosszabbításában egy rossz csepeli passz után Kajdácsi lódult meg középen, Bordának esélye sem volt utolérni. A hazaiak csatára köszönte szépen, és Roma mellett a kapu jobb oldalába lőtt. (2-0)

A szünet után az első félidőben sárga lapot begyűjtő Németh helyén Sebestyén állt folytatta.

A 48. percben a Haraszti egy felső lécen csattanó fejessel jelezte, hogy nem elégszik meg a kétgólos vezetéssel. Az 54. percben az edzésen sérülést szenvedő, és láthatóan a mellkasát fájlaló Sebők helyére Bajzát áll be.

Az 59. percben szabadrúgáshoz jut a hazai csapat. Mészáros kapura küldött lövése úgy pattan meg Roma előtt egy fűcsomón, hogy esélye sincs védenie… (3-0)

5 perccel később Domokos a 16-oson belül buktatja a kapura törő Kajdácsit. Sárga lap, és 11-es! Mészáros magabiztosan értékesíti a büntetőt. (4-0)

A 66. percben Tóth váltotta Moldovánt.

A hátralévő időben helyzetek mindkét oldalon adódtak, de több gól már nem esett, szépíteni sem tudtunk. A Mór kikapott Törökbálinton, így maradtunk a 7. helyen.

Szombaton 18 órakor a Magyar Kupában az ÚTE B csapata ellen lépünk pályára a Szusza Ferenc Stadionban!

További vasárnapi eredmények a Duna-csoportból:

Csllaghegy-SZTK 0-5
Törökbálint-Mór 3-2
Balatonlelle-Fehérvár II. 2-2
Sárisáp-Környe 1-2

2 hozzászólás “Dunaharaszti MTK – Csepel FC 4-0 (2-0)” bejegyzésre

  1. atlétaa szerint:

    Ez van sajnos, szerda ÚTE-szombat -Sárisáp lehet javítani…………..Hajrá CSEPEL FC………….:)

  2. atlétaa szerint:

    🙂

Itt lehet hozzászólni !