Németh Szilárd: A nyugati határt is meg kell védenünk

Hirado.hu

Németh Szilárd: A nyugati határt is meg kell védenünk

Brüsszelben ugyanis „kifundálták”, hogy szétterítik a migrációs tömeget, vagyis meg akarják mondani, hogy mi kikkel éljünk együtt – mondta a fideszes országgyűlési képviselő a Vasárnap Újságban.

Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János. A referendumot a kormány kezdeményezte februárban, és a parlament rendelte el májusi határozatával. A döntést hárman megtámadták az Alkotmánybíróságon, de a testület nem adott helyt a kéréseknek, s a Kúriával egyezően kimondta, nem törvénysértő a népszavazás. 

Az őszi népszavazás arról szól, hogy az Európai Unió a magyar parlament, a magyar emberek hozzájárulása nélkül megteheti-e, hogy nem európai embereket telepít be Magyarországra. Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő szerint ez a népszavazás ügydöntő lesz.

Európa a mostani, tömeges méretű migrációval – gyakorlatilag Európa megszállásával – a legnagyobb kihívás elé néz. Németh Szilárd szerint ezt nem lehet menekültválságnak nevezni. Vannak, akik az Iszlám Állam terrorja, a szíriai háború elől menekülnek, s ezek az emberek többnyire részt is vesznek a menekültügyi eljárásban, s Magyarország nagyon példamutatóan oltalom alá helyezi őket. Ugyanakkor Magyarországra elvileg nem is érkezhetnének menekültek, mert biztonságos országok veszik körül, s ott kellene letelepedniük, magyarázta a politikus.

A fideszes országgyűlési képviselő a legdurvább történetnek azt nevezte, hogy gazdasági bevándorlók érkeznek, akik a jobblétért, a szociális ellátásért, az „ingyenpénzért” jönnek Európába, sőt vannak, akik megszállók akarnak lenni, akiket azért küldenek, hogy szétverjék Európát.

Németh Szilárd úgy véli, a magyar kormány, Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP parlamenti többség bebizonyította, hogy nem a brüsszeli hangadók, nem az ENSZ menekültügyi biztosa számít Magyarországon, hanem a magyar emberek. Hozzátette: már tavaly megkérdezték erről a magyar emberek véleményét egy konzultáció során, s az emberek világosan megmondták, hogy nem szeretnék, ha az országot elárasztanák az idegenek, nem szeretnék feladni a munkájukat és az elmúlt hat évben megszerzett pozíciót. Azt szeretnék, ha a kormány a magyar családokat, a gyermekvállalást támogatná.

A fideszes politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy az őszi népszavazáson arról kell dönteni, hogy a délkeleti határ megvédése után a „nyugati határt is meg kell védeni”, ugyanis Brüsszelben „kifundálták”, hogy szétterítik a migrációs tömeget, vagyis meg akarják mondani, hogy mi kikkel éljünk együtt.

Ha az október 2-i népszavazás eredményes és érvényes lesz, akkor az nem csupán vélemény, hanem köti a parlamentet, a népszavazás ugyanis a legdemokratikusabb intézményforma arról, hogy a nép van hatalmon, hangsúlyozta Németh Szilárd.

Forrás: Hirado.hu

14 hozzászólás “Németh Szilárd: A nyugati határt is meg kell védenünk” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Egy apró kérdés! Amikor Irakban, Szíriában szorítják vissza az Iszlám Államot, akkor kik menekülnek? A dzsihadisták jönnek az orosz, amerikai bombák elől. A szírek visszamennek elhagyott házaikba, tehát az EU “okos” vezetői a terroristákat akarják letelepíteni. Köszönjük nem kellenek!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Tóth kati szerint:

    Az biztos,hogyha most a szocik lennének nálunk hatalmon egy nagy migránstábor lenne az egész ország.Egész Európából ide nyomnák be a selejtet,cirka 95%,legfeljebb a hazaáruló komcsik le lennének fizetve,tudjuk 5 ft-ért a saját anyjukat is.Rettegve élhetnénk a saját hazánkban.Épp ezért nemmel kell szavazni a kvótára és soha nem szavazni szocliberális hazaárulóra!Hajrá Magyarország,hajrá Orbán Viktor!

  3. Grün Izidor szerint:

    “A nem létező betelepítési kvóta elleni népszavazás célja a közvetlen demokrácia eszközeinek kiüresítése – állítja a Political Capital.”
    .
    http://nol.hu/belfold/az-orban-kormany-is-tudja-hogy-valami-nem-stimmel-1623095

  4. Nagyapó szerint:

    És mit ír a 444?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Grün Izidor szerint:

    Öreg Gyagya!
    Üsd be a gugliba, hogy 444 és válogass!
    Fel ne olvassak?! 😛

  6. Qvick szerint:

    Ne hivatkozz a “nol”-ra ! A “888” mást ír !

  7. Grün Izidor szerint:

    Qvick!
    Nem találom azt a “mást ír”!
    Lécci segíts! .P 😀 😛

  8. Nagyapó szerint:

    “Az Európai Parlamentben (EP) a baloldali magyar képviselők megszavaztak egy olyan javaslatot, amely új adót irányoz elő a migránsválság kezelésére és pénzbüntetést azoknak az államoknak, amelyek elutasítják migránsok kényszerbetelepítését” – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján szombaton. A költségvetési bizottság javaslatát a héten szavazta meg az EP, és benne a magyar baloldali pártok, az MSZP, a DK, az Együtt és az LMP európai parlamenti képviselői.”
    Köszönjük a “baloldalnak”!!!
    A szocik nem mennek el a népszavazásra, hasonlóan azokhoz a britekhez, akik otthon maradtak és most jajgatnak az eredmény miatt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Orsós Rodrígo szerint:

    A háromszemű főbírkózó megmondja a tutit.
    Nem éppen a legélesebb kés a fiókban, de hát ez van kéznél.
    Az igazság az, hogy a fidesz nevű korrupt, tolvaj, élősködő slepnél nagyobb kárt milliónyi migráns sem tudna okozni ennek az országnak.

  10. Vitéz Ebüváry Nyüglönc szerint:

    Milyen érdekes … olimpiáról nincs népszavazás … vasárnapi boltzárról nem volt … Liget átépítéséről nincsen

    Egy olyan kérdésben ahol kicsi ellenállás lehetséges, abban viszont kiírják, még akkor is, ha ez nemzetközi szerződéseknek ellent mondhat, és ahol nagyon nehéz az igen mellett érvelni. Még a baloldali pártok sem az igen mellett agitálnak, hanem amellett, hogy a gyenge részvétel miatt érvénytelen legyen.

    “Mi, magyarok 2010-ben úgy határoztunk, hogy minden fontos kérdést megbeszélünk egymással” – hazudta a levél az első nemzeti konzultáción.

    Bár a szívem megszakad, ami ki lesz dobva a népszavazásra, de azt hiszem, ez lesz az első, amit kihagyok, csak hogy érvénytelen legyen.

  11. robi szerint:

    A népszavazás nálunk nem azt jelenti, mint a civilizált nyugaton.

    Ott a nép dönti el,miről akar népszavazni, nem EGY ember.

  12. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Megint a szoci hazudságdömping:
    1. Az olimpiáról hol van a 200 000 aláírás a népszavazás elrendeléséhez??
    2. A vasárnapi boltzárnál a kormány kirántotta a szőnyeget a „dolgozókat védő baloldal” alól, így hanyatt dőlve, pofára estek.
    3. A liget átépítéséről ki akar népszavazást? Az a néhány drogos?
    4. Milyen nemzetközi szerződéseknek “mondhat” ellent a népszavazás??? Jön a szoci blöff.
    5. A „civilizált nyugaton” hogyan döntik el miről akarnak népszavazást? Talán Cameron a nép?
    6. Orsós Rodrígonak viszont kemény konkurencia lenne a migránsok tömege a „kicsike pízért”!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. robi szerint:

    Mi van öreg?
    – Kikészült a gerince a sok hajlongástól? Nehéz “szakmát” választott?

    – az állampolgároknak nincs köze az olimpia terheinek viseléséhez? Bugris kapitalizmusban, igaz, miért akarnának állást foglalni a várható költségekről. Jobb lesz a népnek, hogy a 2018-as választások után zutty! Ömlik a nyakába az olimpiai beruházások minden terhe.
    Különben is, a tűz közeli vállalkozók már dolgoznak a politikusok puhításán (a magam részéről talán 10% esélyt látok a rendezésre).
    – azt hittem, a helyi értelmiség jeles alakja legalább a bolt bezárások kérdéskörében hozzáolvasott már kötelező irodalomhoz. Hogyan kezdődött (a gyengébbek kedvéért)?
    Néhány keresztény figura, akiknek otthon a cselédlányok vásárolnak, jobb ötletük nem lévén, kiokoskodták a boltbezárásokat.
    A plebset minek kéne megkérdezni egy őt érintő kérésben? Akkor még a végén azt hinné, emberszámba veszik? Még azt hiszi a végén, Európában él!
    Aztán egy év múltán úgy tűnik,nem csitul az elégedetlenség. A szunnyadó ellenzék ráérez arra,hogy egy népszavazással javíthatna pozícióján és aláírásokat gyűjt. A hatalom beijed és visszavonja a saját rendeletét.
    Nagyapó szerint én, az adófizető polgár, veszítettem a boltok megnyitásával.

    Ja! Ő meg lapátol tovább álom főnökeinél.

  14. jocosaurus szerint:

    Meddig lehet még “valaki” ez az iq-bajnok Németh Szilárd? Mihez ért? Ért valamihez? Nyaláson kívül?

Itt lehet hozzászólni !