Íme a Jobbik árulása!

Vona Gábor elfogadta Gyurcsány választási szövetségét

Vélemény – Ábel Attila

JobbikKockas-960x600 (1)

2016. június 15-én Vona Gábor sajtótájékoztatót tartott. Azon a napon akaratlanul, de elismerte, hogy elfogadta Gyurcsány Ferenc választási szövetségét. Most az MSZP, a DK, a Jobbik, a Liberálisok, az Együtt és a PM közös erővel küzdenek azért, hogy sikertelen legyen az őszi népszavazás. Ha ugyanis sikertelen lesz, és illegális migránsok tízezreit tudják betelepíteni, megtörik a kormányt. A Jobbik ezen túl kiábrándult, új szavazók százezreit is megkaphatná. Ez a terv. De ez árulás is a javából, hazájuk és saját választóik elárulása.

Megvan az a kép, ahol a Jobbik kockás ingben követel liberális oktatási rendszert? A jobbikosok akkor a mindennapos testnevelés, az egységes oktatás valamint a hit- és erkölcstan ellen álltak ki. Abba nem mennék bele, mennyire fontos a gyerekeknek a mindennapos testmozgás. Abba sem, milyen fontos a mindent elöntő, agresszivitást és kegyetlenséget sugárzó számítógépes játékok és videók korában a hit- és erkölcstan. A Jobbik elfordulása eredeti elveiktől tehát nem hirtelen jött ötlet.

„A centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás” – Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a tapolcai és a salgótarjáni időközi választásokból jutott erre a megállapításra egy interjúban. Bár a nyilatkozaton sokan felháborodtak, üzenetéről mégis komoly vita indult. A baloldal ugyanis ekkor már nyíltan az őszi népszavazás bojkottjára szólított fel. Érdemes elolvasni az ATV május 3-i, erről szóló beszámolóját. Az addig népszavazás-párti Jobbik ekkor semleges álláspontot vett fel. „A Jobbik szerint referendum helyett az alaptörvényben kell rögzíteni a kötelező betelepítési kvóták elutasítását.” – emelte ki az ATV. Vagyis a Jobbik már nem támogatta a népszavazást.

Arulas_Jobbik

A Jobbik honlapja is tükrözi a választási koalíciót: Gyurcsány májusi koalíciós ajánlata óta már csak Fideszt bíráló bejegyzések vannak a “migráns” keresőszóra

2016. június 15-én Vona Gábor sajtótájékoztatót tartott. Ezt mondta: „ha eredménytelen lesz a kvótareferendum, Orbánnak mennie kell!” Ha a Jobbik támogatja a népszavazást, Vonának a saját lemondását kellett volna felajánlania a sikertelenség esetére, nem pedig egy számára kedvező fordulatot. Nem kell magyarázat.

Tegyük csak sorrendbe a történteket:

  1. Vona Gábor és a Jobbik támogatják a kötelező betelepítés elleni népszavazást,
  2. Gyurcsány Ferenc, a balliberális pártok egyetlen taktikai érzékkel rendelkező politikusa választási szövetséget ajánl Vona Gábornak,
  3. A Jobbik aktív népszavazás-párti álláspontját megváltoztatja, és parlamenti megoldást ajánl,
  4. Vona Gábor nyíltan népszavazás ellenes lesz, és csatlakozik a balliberális bojkotthoz.

Íme hát a terv arra, hogy illegális migránsok tízezreit telepítsék le Magyarországon. És a terv arra, hogy a felháborodott emberek a „tehetetlen kormány” helyett a Jobbikhoz pártoljanak. A Jobbik már döntött, elfogadták Gyurcsány kezét. Most a szavazók jönnek.

A terv ismert, a választás szabad. Tessék választani!

Ábel Attila

 

120 hozzászólás “Íme a Jobbik árulása!” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    A csepeli jobbik már régóta Szenteczky meg Horváth seggéből lóg ki. A múlt héten beszéltem volt jobbikosokkal, ők már hallották, hogy ne menjenek el szavazni. Finoman szólva kiakadtak.

  2. Tóth Mária szerint:

    Vona, a Jobbikkal egyetemben a teljes elhülyülés útján, de : ők tudják, mit hoz ez a konyhára!?

  3. kerdezo szerint:

    Nekem nem kell, hogy megmondják mire/kire szavazok.
    Önálló gondolkodással rendelkezem. Aki nem látja a fától az erdőt, az a betelepítés mellett fog szavazni.

  4. Hajas Pál szerint:

    hmmm…népszavazás ! A kérdés úgy hangzik amire szavazni kell – “nem fogadjuk el a kötelező kvótát” ! A kötelező kvóta kb. 3000 migri befogadása . Ha elmegyek szavazni és NEM – met X-elek az azt jelenti az én olvasatomban , hogy nem fogadom el a 3 000-et , jöhet bármennyi ! Tehát vagy igennel szavazok vagy nem megyek el .
    Szíjjártó tavaly azt nyilatkozta , hogy az illegálisok után 3000 euró/ fő ad az EU. Ez arra az időre jár , míg intézik a dolgait . Ellátás , tolmács , stb.
    Ha a Fidesz nem akarja a menekülteket akkor miért építik egyik tábort a másik után ? Vagy Gyurcsány építi , Vonával közösen ? Július 01-gyel miért nyitottak egy újabb 200 fős nyitott tábort Kiskunhalason ?
    Na elegem van minden pártból . Hülyének nézik az embert !

  5. Piszkos Fred szerint:

    1000 migráncsból hogyan lett “tízezrek”? De ha a migráncs megveszi a letelepedési kötvényt, akkor jöhet. Amúgy hogy-hogy lehet erről népszavazást tartani? Paks2 meg olimpia elmebetegségekről meg nem? Meg minek? Mo így is visszautasíthatja, oszt kifizeti a büntit.

  6. Lovas szerint:

    3000 migráns befogadása a trójai faló: onnantól nem lesz megállás. Ehhez nem kell túl sok ész, a törökök is csak vendégségbe érkeztek a budai várba 1541-ben. http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1541_augusztus_29_szulejman_szultan_csellel_elfoglalja_buda_varat/

  7. Lovas szerint:

    Amúgy precedensalapon is folytonosságot jelentene a migránsok kötelező letelepítésének elfogadása. Ne legyünk már szemellenzősök.

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    15:08
    A hülye “1541, oda Buda” duma egy ócska csúsztatás.
    Mindig a múlt. Tipikus jobboldali siránkozás!
    .
    A 15:17-es viszont jogos aggályt vet fel, hogy most kb. 3000 fő, ha többen jönnek, akkor még további Xk fő?
    .
    14:55
    Szerintem meg egyértelmű a kérdés:
    „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
    .
    Ha én nem akarom, akkor mi van, ha tényleg megveszi, mint kötvényt, amit akárki kifizet neki?! 😉

  9. Nagyapó szerint:

    Hajas Pál! Nem tudom honnan vette a 3000 főt. A „Juncker-képlet” szerint a kötelező kvóta függ a beáramlók számától, 1,2 millió bevándorló/év esetén 15 000 jut M.O.-ra évente (Szigethalomnyi ember). Ezekhez családegyesítés címén ez még plusz ~30 000 ember minden évben.
    Azért épülnek táborok, mert vannak akik menekültkérelmet adnak be és annak elbírálásáig nyitott táborokban laknak. Az illegális menekülteket zárt táborokba viszik kiutasításukig.
    Remélem ezek után könnyebben tud szavazni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Bla-bla szerint:

    Mi a garancia arra, hogy az ide kenyszertelpitett migrans nem fog visszamenni nyugatra? Ok a leggazdagabb orszagokban akarnak elni. A kormanynak lancra kell majd verni oket, nehogy elmenjenek? Korlatozhatjak ezeket az embereket szabad mozgasukban? Ha visszamennek nyugatra, jon majd a bunti? Valakik nem gondolkodtak, mikor ezt a szart kitalaltak.

  11. Lâszló szerint:

    Micsoda képtelen butaság ez a cikk… 🙂

  12. Grün Izidor szerint:

    László!
    Nézz a névre, aki alá írta és nem csodálkozol! 😛 😀

  13. Lovas szerint:

    Nézzétek meg az időrendet, a cikkek is valódiak. A Jobbik tényleg támogatta a népszavazást, Csepelen is gyűjtöttek aláírást. Most meg, mióta Gyurcsány füttyentett nekik, ellenzik. Elég egyértelmű a helyzet.

  14. mókus szerint:

    A Jobbik azért nem akar népszavazást, mert rögtön az Alaptörvénybe íratnák be, hogy nem jöhet ide senki. Ez nem árulás, hanem egyszerű spórolás. Tudjátok ezt ti is, csak jó fideszes módra direkt hazudoztok mindenkiről.

  15. Tóth kati szerint:

    Nem érdekes,hogy a rendszerváltás óta minden új pártot a Fidesz kivételével, kivégezték a komcsik?Mindegyik új pártba be lettek építve a komcsi ügynökök,akik szétverték ezeket a pártokat.Pár hete Schiffert állították félre,valamivel megzsarolták,elvégre tudhattak valamit a családjáról,mert nem akart a komcsikkal összefogni,azLmp ezzel ki van végezve.Már csak a Jobbikban kellett aktivizálni a beépített ügynököt és a Jobbiknak is vége,persze a szavazóikat akarják így megszerezni.Csakhogy a Jobbik szavazók igaz magyar emberek és utálják a kommunistákat.

  16. Lovas szerint:

    Mókus, a Jobbik egészen addig népszavazást akart, amíg Gyurcsány nem füttyentett nekik.

  17. fghfjhgkjhk szerint:

    Tóth Kati!
    A hangok? 🙂 😀 😛
    .
    A Jobbik eredendően alaptörvényt akart módosítani, népszavazásról szó sem volt.
    .
    A lényegen nem tudom, hogy mit változtat a sok hülyeség, mikor értelem szerű, hogy a társadalom legalább 80%-a NEM-mel szavazna. Ha elmenne. Ez már más történet.

  18. László szerint:

    Ha hír igaz,akkor elkezdődik a Jobbik önmegsemmisítése! Úi: azért akkora hülyék még sem lehetnek, vagy még is?!

  19. Lencz István szerint:

    Úgy-e,úgy-e! – már mióta írogatom,és mióta hülyéznek le vaskalaposok,h a böszme,meg a vóna megegyeztek!!! – és ebben még a 18-as választások is benne vannak!!! – vóna azért váltatta le azokat a helyetteseit,akik ellenezték ebéli szándékát!!!Ezek mind ki vannak éhezve a hatalomra,és tudják,h 2018-ra nagyjából rendbe jön az ország,ismét lesz mit ellopni elrontani tönkretenni!!! – Nagyon remélem,h honfitársaim nagy többsége érzi,és tudja,hogyan kell szavazni,melyik párt,és vezetői vannak az országért,és polgáraiért!!!

  20. Grün Izidor szerint:

    Kénytelenek összefogni mert a fityesz teljes egészében felszámolta a hatalomváltás lehetőségét!
    Ha csak addig nem találnak ki valamit még a leváltásuk megnehezítésére! 😛

  21. kd szerint:

    proletár férgek, ez még a riposthoz képest is gagyi 😀

  22. Balos szerint:

    Gyurcsány politikai zsenijét soha nem vitattam, de azt se titkoltam, hogy szerintem alkalmatlan miniszterelnöknek. Így aztán nem lep meg, hogy Vonát is a kezéből eteti, de mégis csak elfogadhatatlan, hogy a baloldal nácikkal barátkozzon, szövetkezzen. Még Orbán legyőzése sem érv ehhez.

  23. robi szerint:

    Ha Vona véleményére kíváncsi vagyok, őt olvasom. NEKEM nem kell tolmács.
    A kilóra vett, lealázott bérencek meg hadd fújoljanak.

    Ezt várják el tőlük.

  24. Lovas szerint:

    Vona világos és egyértelmű volt, amikor Gyurcsány szavára népszavazás ellenes lett.

  25. robi szerint:

    Lovas!
    Amit állítasz, veretes ostobaság.
    Honnan veszed,amit állítasz?
    Mikor állította Vona, hogy Gyurcsány szavára változtatta meg véleményét? FORRÁS?

    Vona azt kérte,hogy népszavazás helyett módosítsák az alaptörvényt, amit ők is támogatnak a Parlamentben. Egyszer és mindenkorra lezárulhatna a kérdés.
    Tudom, túl egyszerű megoldás lenne.

    Most meg nyúlik a történet, mint a takony. És addig lehet halászni…

  26. Lovas szerint:

    Vona Gyurcsány ajánlata előtt: http://hirtv.hu/ahirtvhirei/kvotaellenes-nepszavazas-a-jobbik-tamogatja-az-mszp-kivar-1330409
    Vona Gyurcsány ajánlata után: https://jobbik.hu/hireink/vona-gabor-ha-eredmenytelen-lesz-kvotareferendum-orbannak-mennie-kell

    Amúgy benne van a cikkben, csak nem gyurcsicskának kell lenni.

  27. Lovas szerint:

    Nem elég, hogy Vona Gyurcsány csicskása lett? Még ti is önként és dalolva szolgáljátok Gyucsányt?

  28. Pákozdi József szerint:

    http://szentkoronaradio.com/blog/2016/06/30/igy-uzen-a-fidesz-brusszelnek-befogadoallomast-is-nyitnak-kiskunhalason/

    http://n1tv.hu/titokban-elszallasolt-migransok-a-hajlektalanszallon

    Ajánlom Kábel Anitának a következő cíkket, ami a Fideszes Magyar Hírlapban jelent meg 14 nappal ezelött!

    A baloldali pártokkal alkotott technikai koalíciókról született képzelgések kitalációk, mondhatni torz agyszülemények, a Jobbik egyetlen párttal sem kíván szövetségre lépni semmilyen formában – magyarázta a Jobbik elnöke a lapunknak adott interjúban.
    Vona Gábor egyebek mellett arról is beszélt, hogy a frakcióvezetővé előlépő Volner János átadja bizottsági elnöki helyét Z. Kárpát Dánielnek a parlamentben.

    – A Jobbik kongresszusát követően bejelentette, a frakció vezetését Volner Jánosra ruházza át, és csak a párt szervezeti átalakításával, illetve a kormányzati felkészüléssel kíván foglalkozni. Mi a baj a párt szervezetével?
    – Alapvetően semmi, ám a ciklus felében járunk, ilyenkor ki kell tűzni rövid távú feladatokat is s ehhez megtalálni a legalkalmasabb embereket. A Jobbik pártstruktúrája egyébként nem is fog változni, marad a választókerületi rendszer, amelyben a választókerületi elnökök munkáját, a választási felkészülést regionális igazgatók segítik. Változás alapvetően a parlamenti frakció életében lesz. Mivel Volner János átveszi a képviselőcsoport irányítását, leadja az elnöki pozícióját a vállalkozásfejlesztési bizottságban, ezt a munkát pedig egy másik alelnök, Z. Kárpát Dániel veszi majd át.

    – A szervezeti változások kapcsán arról is beszélt, hogy elnökként elsősorban a nemzetközi kapcsolatok építésével kíván foglalkozni. Mit jelent ez? Közeledést az Európai Unióhoz, ezzel együtt szakítást az euroszkeptikus politikával?
    – Ebben sincs gyökeres változás a Jobbikban. Mi továbbra is a keleti nyitást szorgalmazzuk, ennek jegyében Oroszországgal, Kínával, Törökországgal vagy éppen Indiával kell erősíteni Magyarország gazdasági kapcsolatait, de természetesen tárgyalni fogok Németország vagy az Egyesült Államok képviselőivel is, hiszen a két nyugati nagyhatalommal kulcsfontosságú a jó együttműködés. Szeretnénk bebizonyítani immár a külvilág számára is, hogy a Jobbik egy nemzeti néppárt, amely konstruktív, kormányképes és komolyan vehető politikai erő.
    – Olyan erő, amelyik balra tart? Ezt azért is kérdezem, mert Vona Gábor újabban már nemcsak a Hír Tv-be jár, az ATV-ben is szívesen látott vendég. A Jobbik még az ellen sem tiltakozik hevesen, amikor Gyurcsány Ferenc egyenesen arról értekezik, hogy a Jobbikkal is lehetséges egy technikai koalíció, csak hogy az „Orbán-rezsimet” le lehessen váltani. Ez nem pálfordulás?

    – Álláspontom szerint a Fidesz, élén Orbán Viktorral, fullasztó országot teremtett az elmúlt hat évben, a huszadik század elhasználódott pártjai körébe sorolható, s ez a baloldali formációkra még fokozottabban igaz. A technikai koalíciókról született képzelgések kitalációk, torz agyszülemények, a Jobbik egyetlen párttal sem kíván szövetségre lépni semmilyen formában.

    – Mi a véleménye arról, hogy a Klubrádió megszavaztatta hallgatóit, tudnak-e tiszta szívből drukkolni a magyar válogatottnak a labdarúgó Európa-bajnokságon? A nép az Ausztria elleni győzelem után, majd az Izlanddal született döntetlent követően a pesti utcákon elég csattanós formában fejezte ki válaszát.

    – Rendkívül és mélységesen szomorúnak tartom azt, hogy a politikai közélet olyan mélyre süllyedhet, ahol bárkinek is eszébe jut ilyen kérdést egyáltalán megfogalmazni. Mi, jobbikosok egy ilyen kérdésre még akkor is igennel felelnénk, és tiszta szívvel tudnánk drukkolni, ha tudnánk, hogy a nemmel válaszolók egytől egyig Gyurcsány Demokratikus Koalíciójának szavazói. Egy nemzeti válogatott sikerének minden esetben a nemzeti összetartozás jelképének kellene lennie, ez számunkra a legnagyobb öröm

    http://magyarhirlap.hu/cikk/

  29. robi szerint:

    Lovas!
    Mi van benne melyik cikkben? Következtetésed kissé zavaros.

    Kérdésem: kinek áll érdekében, hogy a migránsügy – Vonáék által javasolt gyors lezárása helyett – nyúljék mint a takony?

    Hozzád hasonlóan ideges balosok meg a cikkből azt a következtetést vonhatnák le, hogy Vona szívesen támogatná a Parlamentben migránsügyben a kormány alkotmánymódosítási javaslatát. Szavaiddal élve: alig várja, hogy a kormány csicskása legyen.

  30. Pákozdi József szerint:

    Lovas! Nem megalázó Ábel csicskásának lenni?

  31. Lovas szerint:

    Szóval Vona támogatta a népszavazást, de Gyurcsány választási szövetség ajánlása után már nem támogatta. És szerintetek ehhez semmi köze Gyurcsánynak? Akkor kinek van hozzá köze, Sorosnak?

    🙂

  32. Ábel Attila szerint:

    Kedves József!

    Kezdjük ott, hogy ovis szokás mások nevével szórakozni. Aki erre kényszerül, az nincs jóban az igazsággal. De folytassuk akkor a tényekkel.

    Igaz, hogy pár hónappal ezelőtt még nem csak támogattátok a kötelező betelepítés elleni népszavazást, de aláírásokat is gyűjtöttetek hozzá? És igaz, hogy most ellenzitek?

    Ezek után áruld el légyszi, amit sokan kérdeznek: ha nem Gyurcsány Ferenc ajánlatát fogadtátok el, akkor mi ez? Már azon túl, hogy a saját szavazóitok elárulása. A saját szavazóitokat ugyanis kétségkívül elárultátok. A mieinket csak azért nem, mert soha nem hittek nektek. És még valami: miből gondolod, hogy a jobbikosok meg a fideszesek majd a Jobbikra fognak szavazni 2018-ban azok után, hogy összefeküdtetek Gyurcsánnyal?

  33. robi szerint:

    ” 4. Vona Gábor nyíltan népszavazás ellenes lesz, és csatlakozik a balliberális bojkotthoz.

    Íme hát a terv arra, hogy illegális migránsok tízezreit telepítsék le Magyarországon.”

    Ábel úr!
    Aki ezt elolvassa és nem ismeri az előzményeket, azt hiszi,hogy a Jobbik támogatja a mjgránsok importját. Mi ez, hanem ferdítés?

  34. fghfjhgkjhk szerint:

    Azért ez a Fidesz sem egy százas banda. Hat éve non-stop kampány van! 🙂
    Ki unja ezt már és mennyire?
    .
    Vona támogatta a népszavazást? Legelőszer az alaptákolmányba foglalta volna, de Fideszék népszavazni akarnak, annyira, hogy még a boltzárat is bepippantották. 🙂

  35. Ábel Attila szerint:

    Kedves Robi, melyik jobbikos gárdakapitányt is kapták el embercsempészés közben?

    És Robi úr mivel magyarázza, hogy a Jobbik támogatta a népszavazást, amely a legerősebb véleménynyilvánítás, Gyurcsány ajánlata után pedig már nem?

  36. robi szerint:

    Senki nem állította Ábel Attilán ( no meg Lovason kívül, na ezt hagyjuk…) kívül azt, hogy Gyurcsány ajánlatától változott meg Vonáék álláspontja.

    A Jobbik javaslatának megvalósulása esetén a kérdés egyszer, s mindenkorra lezárulna.

    Kinek az érdeke, hogy az állandó harc készültség fennmaradjon?
    Mert borítékolom: bármilyen eredménnyel záruljon a népszavazás, a kérdés napirenden marad, a vízcsapból is az fog folyni.

    Ismétlem: kinek az érdeke?

  37. Ábel Attila szerint:

    Akkor miért változott meg Gyurcsány ajánlattétele után 180 fokot Vona véleménye? Miért verte át a saját szavazóit?

    Egyetlen magyarázat van: Gyurcsány.

  38. Ábel Attila szerint:

    “Ismétlem: kinek az érdeke?”

    Gyurcsánynak és Vonának. Vona meg is mondta miért, akkor ugyanis lemondásra szólítják fel Orbánt.

  39. robi szerint:

    Vona elkerülni szeretné a népszavazást egy alkotmánymódosítással.

    Hanem lenne népszavazás, akkor senkit nem érhetne kudarc és nem lenne ürügy Orbán lemondatására.

    Mindenki maradna, ahol van. Nem jönne létre a megálmodott koalíció Vona és Gyurcsány között.

    Na, jó éjt.

  40. Nagyapó szerint:

    A Fidesz-KDNP leváltásának módja lehet, ha megfelelő ellenzéki vezető van. Ez nem megy, mivel nincs olyan vezető, aki más, a kormánytól eltérő, az embereket megszólító programot mutatna. A jelenlegi pártvezetők csak a lejáratással próbálkoznak, ebben próbálják túllicitálni egymást. Ez nem megy.
    Másik próbálkozás, hogy legyen nagy összeborulás. Ez sikerült Csepelen (másodszorra nem), meg néhány részválasztáson, azonban a kormánypártok tábora nagyobb, mint az összesített ellenzék és növekszik. Gyúrni kell 2022-re, vagy későbbre.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  41. Lovas szerint:

    Robika, te hülye vagy? Vona azért akarja elkerülni a népszavazást, mert a baloldal is bojkottálja, és kapott Gyurcsánytól egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Szerinted mit, a kormányfőit vagy az államfőit? Szerinem mindegy, mert Gyurcsánynak lesz ziccere, Gyurcsány lesz mindkettő.

  42. fghfjhgkjhk szerint:

    Gyúrcsányfóbiás idióta.
    Robi leírta a lényeget. Pont.
    Nagyapónak is kivételesen igaza van.

  43. mutyi szerint:

    A jobbik valóban támogatta a népszavazást akkor, amikor a fidesznek még fingja sem volt mihez kezdjen. Majd ahogy teltek múltak a hónapok a fidesz nagy semmittevése közepette, amikor migránsok százezrei jöttek-mentek az orszagon át, amikor az unió fejvesztve ránk akarja erőszakolni a kötelező kvótát mit ad isten? A fidesz kiírja a népszavazást. Hónapokat nyerhetett volna az orszag ha nem tesze tosza módon várnak. Ebben a helyzetben már valóban késői egy összel tartott népszavazás.

    De úgy látszik a fidesznek az időhúzas az érdeke, nem pedig az, hogy minél előbb megakadályozza a kötelező kvótát. Ha ez lenne a cél nem vártak volna arra, hogy kiírják a népszavazást. Ha gyors megoldást szeretnének rögzítenék az alaptörvényben. De nem, ráérünk majd ősszel dönteni róla…

    Időhúzás, rosszul időzített döntések sorozata. Vagy tényleg ennyire töketlenek, vagy leszarják hogy ennyire átlátszóan hülyének nézik az embereket.

  44. Balos szerint:

    Amíg a Klubrádióban hetekig ment a vita, hogy kell-e a Jobbikkal összefogni, Gyurcsány összehozta. Azt kénytelen-kelletlen mindenki elismeri, hogy Vona megváltoztatta a Jobbik álláspontját. Biztos csak véletlenül pont úgy, ahogy Gyurcsány kérte tőle. 🙂

    Már sokszor mondtam, szerintem Gyurcsány minden kimagasló tehetségével együtt is alkalmatlan emberileg miniszterelnöknek. De hogy a legjobb taktikus és kamarillapolitikus, az vitathatatlan. Az meg, hogy Vona Gyurcsány tenyeréből eszik, zseniális!!! Na ehhez gratulálok! 🙂

  45. tom szerint:

    Tisztelt Egybegyűltek!

    Itt is és a mandiner.hu-n is kialakult egy teljesen céltalan és értelmetlen handabandázás. A cikk eredeti írója zavarkeltési szándékkal, sok csúsztatással írt egy méreteset, amire mindenki ugrott. Javaslatom: Mindenki nézzen körül először a valóságban, és a megfelelő információ beszerzése után kezelje az ilyen heccet a helyén. Vona Gabor felszólított a népszavazasáson való részvételre a kvóta ellen. Ezt eddig többször is megtette már.

    Üdv

    T

  46. Nagyapó szerint:

    mutyi! Eltekintve a stílustól, “A jobbik valóban támogatta a népszavazást akkor, amikor a fidesznek még fingja sem volt mihez kezdjen.”. Szóval a jobbik már támogatta azt, ami még nem volt?
    Ez a népszavazás nem belső téma, nem a nyitvatartásról szól, A népszavazás az EU-nak szól, arról, hogy egy nép nem fogadja el a diktátumot. Ezért meghökkentő, hogy egyes pártok, vezetőik saját belső céljaikat helyezik előtérbe.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  47. Lovas szerint:

    Beszéljenek a tények!

    Vona Gábor a Gyurcsány paktum előtt: népszavazás kell!
    Vona Gábor a Gyurcsány paktum óta: nem kell népszavazás!

  48. tom szerint:

    hmmm…

    Ez gyors volt. Amikor Vona népszavazást akart, a Fidesz hallani sem akart róla. Amikor az idő és a történések előrehaladtával a népszavazás kicsúszott a biztos megoldások közül akkor már nem tartja előnyösnek. Fentebbi, a valóság tanulmányozására felhívó szavaim továbbra is állnak.
    Az érvényes és eredményes népszavazás köetkezményeként törvényhozási aktus(ok) fognak történni. Parlament, kormány, határozat, törvény, netán alkotmánymódosítás. Ezt megtehetnék anélkül is. Ebben semi nehéz nincs.

    Aki ebbe történetbe Gyurcsányt, mint faktort belekeveri, az nem sokat ért a dolgokból.

    T

  49. Cs.pepe szerint:

    Ábel Attila!
    Ezt írta: “Kezdjük ott, hogy ovis szokás mások nevével szórakozni. Aki erre kényszerül, az nincs jóban az igazsággal.” Tökéletesen egyetértek, de emlékszik, amikor maga szórakozott Pukli István nevével, én is írtam, hogy ez egy ovis szokás, de akkor nem zavarta, tényleg ennyire egy jellemtelen ember maga, egy hónappal ezelőtt maga szórakozik egy ember nevével, most, hogy az ön nevével szórakoznak meg felháborodik. Tudja, más szemében a szálkát, sajátjában……
    Na mindegy, már meg szoktam ezt a proli hozzáállást a csepeli fideszesektől…. Jó lenne már tényleg egy igazi, polgári értékeket képviselő politikai társaság Csepelre, de ezek a vidékről importált, kisebbségi érzéssel átszőtt emberkék nem azok, még felöltözni sem tudnak normálisan. Nagymamám az ilyen alakoktól mindig rosszul volt, mondjuk ő egy budai úri asszony volt, nem ilyen felkapaszkodott emberkék és nem köpönyegforgató vén alakok, akik 27 éve még vérkomcsik voltak, igaz papa?

  50. Ábel Attila szerint:

    Pepe! Soha nem pukiztam le Puklit.

    Tom! Mivel magyarázza, hogy Vona Gábor pont és éppen akkor változtatta meg a véleményét a népszavazásról, amikor Gyurcsány Ferenc koalíciós alkut ajánlott fel neki? Én nem látok más magyarázatot, és logikusan nincs is más magyarázat. Ráadásul a Jobbik blokádja és a baloldal blokádja ugyanaz a blokád ugyanaz ellen, és ha valakik együtt küzdenek, akkor egy brancsot is alkotnak.

    Lehet erőlködni, de átlátszó a szándék. Összeforrt ami összetartozik, Gyurcsányék összefogtak Vonával, hogy megszerezzék a hatalmat. Ha sikerül a Fideszt megbuktatni, majd akkor foglalkoznak egymással. Mindkét félnek a káosz a legjobb segítője, ugyanis normális ember se Vonát se Gyurcsányt nem választaná. Ezért kellenek nekik az illegális bevándorlók.

  51. kerdezo szerint:

    Nem kellenek ide semmilyen bevándorlók, de ugye ettől még szavazhatok a FIDESZ ELLEN? Ezt még megengedik nekem, ugye?

  52. Ábel Attila szerint:

    Nyugodtan szavazhat igennel a migránsokra, sőt otthon is maradhat, ha azt szeretné, hogy a lányunokái csadort hordjanak.

  53. kerdezo szerint:

    Kedves Attiila,

    Válaszából látszik, hogy Ön rövid távon gondolkozik. Én a parlamenti választásokra gondoltam, mivel Ön írta:
    “Lehet erőlködni, de átlátszó a szándék. Összeforrt ami összetartozik, Gyurcsányék összefogtak Vonával, hogy megszerezzék a hatalmat. Ha sikerül a Fideszt megbuktatni, majd akkor foglalkoznak egymással. Mindkét félnek a káosz a legjobb segítője, ugyanis normális ember se Vonát se Gyurcsányt nem választaná. Ezért kellenek nekik az illegális bevándorlók.”

  54. Piszkos Fred szerint:

    És mire kell szavaznom, hogy ha nem akarom, hogy a lányunokáim pálcikával egyenek tésztát? Ugyanis min. dupla annyi kínai vett letelepedési kötvényt, ahány migráncsot be kellene fogadnunk. Arról nem is beszélve, hogy mennyi van itt (8000-10000?) kötvény nélkül. LOL.

  55. kerdezo szerint:

    A kínai fizet adót és ÁFA-t…

  56. Tóth kati szerint:

    A kinai dolgos,szorgos és nem agresszív állat,mint a migránsok.Egyébként kár a Jobbik-gyurcsányi paktumról vitatkozni,előbb-utóbb ki fog derülni az összefogásuk.Dőljünk hátra és figyeljünk.De az biztos,amihez gyurcsányi hozzánnyúlt az szarrá lett.Ha a Jobbik behódol nekik végük van.Hajrá Magyarország,hajrá nagyarok!

  57. kerdezo szerint:

    Kedves Tóth Kati,

    Ez a “gyurcsányi” ez honnan jön? Ez valami szellemi maszturbáció az Ön részéről, vagy esetlegesen orgazmus közeli állapotba lendíti Önt?
    Pont Ábel Attila tette szóvá, hogy más nevével nem játszunk…

  58. mutyi szerint:

    Nagyapó!

    Hát éppen ez az, hogy akkor, amikor a jobbik szorgalmazta a népszavazást még időben lettünk volna. De akkor a fidesz nem tartotta fontosnak, vártak még vele pár hónapot. Pár hónap elteltével népszavazást kiírni már késő, gyorsabb megoldás kell – az, amit a fidesz nem támogat.

  59. fghfjhgkjhk szerint:

    Nekem ebben a konteoban a leg megmosolyogtatóbb, hogy egy helyi alporgármester szőtt egy elméletet, nem egy magasabb poszton lévő politikus, politikai elemző, szakújságíró, stb. 🙂 A másik fél meghallgatása nélkül, természetesen 😉
    Mindezt írom úgy, hogy nálam az összes politikai résztvevő a leszerepelt kategóriában van.
    Írom mindezt úgy, hogy én sem támogatom a kötelező betelepítést.

  60. Tóth kati szerint:

    T.Kérdező!Mindenki tudja,hogy honnan van.Maga is,különben nem rugózna rajta.Kérdezze meg a Kulcsárt,ha mégsem tudná!

  61. fghfjhgkjhk szerint:

    mutyi!
    Ami nem a Fidesz ötlete, azt ők alapból nem támogatják.
    Még egyszer, az úgy kezdődött, hogy anno a Jobbik azt szorgalmazta, hogy írják a tákolmányba, hogy nem. 😉

  62. Lovas szerint:

    Ma két jobbikossal beszéltem, nekik is elmondtam, hogyan döfte őket hátba Gyurcsány és Vona. Megdöbbentek, először nem hitték el, aztán a Jobbik oldalán mutattam meg nekik, hogy Vona Gábor VALÓBAN a nészavazás ellen fordult, ahogy azt Gyurcsány kérte erre.

  63. fghfjhgkjhk szerint:

    Linkeld már be, hogy hol kérte Fletó Vonát erre?
    nem találom a nyílt levelét!
    Fészbúkom nincs!
    🙂

  64. robi szerint:

    Lovasbugi!

    Zavaros történeteddel már ott tartasz, hogy szerinted Vona is támogatja a migránsok importját.
    Nem tudom eldönteni: a zagyvaságaidat tényleg elhiszed, vagy megfelelési kényszerből erőlködsz ennyire?

  65. fghfjhgkjhk szerint:

    Robi!
    LovasbugiGordon!

  66. Rázsó szerint:

    Hmm. Nem olyan régen egy Winston, és egy Joszif nevű faszi összefogtak, egy Adi becenevű ellen. Az előző kettő amúgy nagyon nem volt jóban, de hát van ilyen. Mérlegelték, hogy mi a rosszabb.

  67. tom szerint:

    Kedves Attila!

    A mai magyar közélet sajnos súlyos váságban van. Ennek egyik oka, hogy némelyek ilyen hisztérikus, a valóságtól elrugaszkodott és rosszhíszeműen csúsztató bejegyzéseket készítenek. Kérném, hogy felelősen, a közös magyar jövőt szem előtt tartva ragadjon billentyűzetet a jövőben!

    Ha ragaszkodik a fentepp az irányomban megfogalmazott kérdéséhez, válaszolok rá bővebben kifejtve.

    Tisztelettel

    Tom

  68. Ábel Attila szerint:

    Kedves Tom!

    A magyar közélet azért van válságban, mert vannak, akiket csak a hatalom bármi áron való megszerzése érdekel. Ezért hazudnak a saját szavazótárboruknak is, és átverik őket. A Jobbik támogatta a népszavazást, de csak addig, amíg Gyurcsányék nem üzentek nekik. A Jobbik most már nem támogatja a népszavazást. Ennyi a történet.

    A tényeket lehet vitatni, csak nem érdemes.

  69. belekotkot szerint:

    Kedves Ábel Attila !

    A magyar közélet azért van válságban, mert vannak, akiket csak a hatalom bármi áron való megtartása érdekel. Ezért hazudnak a saját szavazótárboruknak is, és átverik őket.

  70. Ábel Attila szerint:

    Ha most vasárnap lennének választások, a Fidesz kétharmadot szerezne. Az emberek zsigerből érzik, hogy nem jó az illegális bevándorlás, és nem lehet mindent csak ellenezni, elutasítani. Ez nem átverés, ez a valóság, kedves belekotkot.

  71. Tóth kati szerint:

    Kedves Ábel Attila!Csak így tovább!

  72. Szűcs Jenő szerint:
  73. Szűcs Jenő szerint:

    Ábel Attila hazudik!

  74. Piszkos Fred szerint:

    1000 migráncs miatt népszavazást, de utána jöhet a 250 ezer vendégmunkás. LOL.

  75. Lovas szerint:

    Másfél millió migráns, és még ötmillió akar jönni – csak a pontosítás végett.

  76. Nagyapó szerint:

    mutyi! Ha elolvassa két beírásának első mondatát rájön miért írtam. Az első bejegyzésében annak támogatását írta, ami még nem volt. Ez logikailag rossz. A második beírás érthető.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  77. mutyi szerint:

    Nagyapó!

    Szerintem értette miről van szó már az első bejegyzésemnél is. Lehet a fogalmazásbeli hibákat keresni, a tényeken nem változtat.

  78. Nagyapó szerint:

    Piszkos Fred! Jó lenne, ha meg tudná különböztetni a migráncsot a vendégmunkástól!!! (Talán kérdezze a nyugaton dolgozó magyarokat!)
    A számoknál pedig írhatna ötvenet és egymilliót, úgy még ütősebb lenne.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  79. mivan? szerint:

    Mégegyszer! 🙂

    Kitilthatnak az urak többször is, majd beírok más nick nevet. 😉

    Nem támogatom egyik hazai pártot és azok irányvonalát sem. Amikor a Jobbik a tákolmányba akarta írni (iratni), hogy ne legyen itt “menekülttábor”, – joggal – de ez nem a Fidesz ötlete volt, nem lehet majd mellet döngetni, mint egy népszavazással. Állítólag 2/3-a van a kormánynak, így a Jobbik megoldása “gazdaságosabb”.
    Andy Vajna tv-je szerint is támogatja a Jobbik a betelepítés elleni történetet.
    Mellesleg érdekes egy arc ez a Fletó, hogy már hatodik éve a fidesz kampányarca. 😉

  80. Tóth kati szerint:

    Aki nem megy el a kvóta elleni néoszavazásra az hazaáruló!

  81. Krtek szerint:

    Hazudsz kutya. Ha alkotmányba rögzítenék hogy nem telepíthető ide idegen népség akkor a varga kutya sem hozathatna ide 250 ezer alulfizetett ukránt a gyárosok füttyentésére hanem a béreket kellene rendezni végre de ahhoz fostok mert arra nincs engedélyetek.

  82. Krtek szerint:

    Lopnak éjjel nappal, dohánybolt kaszinó mészáros garancsi tv2 földosztogatás soroljam? Ezzel hogy számolnak el a lelkiismeretükkel a tisztességes fideszesek ábel úr? De tényleg, igazán kíváncsi vagyok rá.

  83. Krtek szerint:

    Ha erre válaszol még a kutyázásért is elnézést kérek.

  84. Krtek szerint:

    Rogán habony hongkongi helikopter ibiza…tovább is van mondjam még?

  85. Krtek szerint:

    A saját szavazóikat köpik szemen nap mint nap. Félmillió magyar külföldön további milliók már csomagolnak és ukrán nyomorgókat hoznak ide minimálbérért robotolni mert a gyártulajdonos urak füttyentettek egyet…mocskos hazaárulók!

  86. Krtek szerint:

    Gondoltam hogy nem válaszol majd. Figyelmébe ajánlom z kárpát dániel mai állásfoglalását a fidesz hazaáruló tervéről.
    Hogy tud a tükörbe nézni? Egy mszp-től nem vártunk volna mást na de a nemzetinek eladott fidesztől…álom lesz a választási győzelem, a maga főnökeire a börtön vár.

  87. Nagyapó szerint:

    mivan?! Aki az Alaptörvényt tákolmánynak nevezi az csodálkozhat, ha a tákolmány alapján kap néhány évet, ezek ugyanígy nevezik az Aranybullát seggpapínak, a Szent Koronát svájci sapkának..
    Az, aki az egyik pártot sem támogatja, az olyan, mint a kecskeszar, se nem büdös, se nem jó szagú!
    “Állítólag” nincs a kormánypártnak 2/3-a, nincs hála a jobbiknak.
    Gondolkozzon el, mi a különbség az országgyűlési határozat és a népszavazás között (remélem nem lesz nehéz).
    Lehet, hogy Fletó mellett Vona is a Fidesz kampányarca lesz?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  88. Nagyapó szerint:

    Krtek, egy újabb Ságvári klón! Esze, mint egy koraszülött napos csirkéé, szája, mint egy kacsáé!
    – Tudja mi a különbség a betelepülő és a vendégmunkás között? Nézzen utána!
    – Pofátlanul sértegeti a trafikosokat, a gazdákat, igazi proli, mert “a marha parasztnak csak nő a búza”!
    – A külföldön dolgozókkal mi a baja? Dolgoznak, tanulnak, gyarapítják az országot. Így volt ez évszázadok óta. De nézze a többi országot. Írországban a második nyelv a lengyel, és???
    – Ollan okos! Szóljon már a Mercedesnek, az Audinak, Kiss Tódor vállakózónak,hogy emeljen bért! Majd Gyurcsány(i), vagy Vona szavára emelnek??
    Hátrább az agarakkal! Az ország fejlődik, az emberek jövedelme nő, a nyugdíjak értéke megmarad. Ez a lényeg.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  89. Krtek szerint:

    Nagyapo egy igazi kommunista, mindig beveszi az aktuális maszlagot.
    Vitára sem érdemes. Tapsoljon és kiabálja hangosan hogy viktor viktor.

  90. Krtek szerint:

    Éljen Mészáros a magyar gazda! Vajna a magyar kaszinós! Az összes fideszes és kdnps trafikos a strómanokkal együtt! Éljen az ibizai éjszaka császára a helikopteres koronaőr aki nyugdíjasokkal kempozik

  91. Pákozdi József szerint:

    Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatója (2016.07.07.)

  92. Lovas szerint:

    A hazaárulást lehet magyarázni, de nem érdemes. Aki magyar, nemmel szavaz. Aki gyurcsányista, nem megy el. Ennyi.

  93. fghfjhgkjhk szerint:

    Apukám!
    Mekkorákat tudsz Te írni! 😛
    Toth kati szitjét megütötted, az meg nem ám sámli! 🙂
    Netán Ő a Zasszony?
    Szerinted ki akar ide idegeneket? A tákolmányba bele, az ingyen van!
    Igaz azzal nem lehet akkora agitpropot lenyomni.

  94. Krtek szerint:

    Még mindig érdekelne ábel úr véleménye a fenti fideszes cimboráiról…

  95. ggmac szerint:

    Mekkora csúsztatások vannak ebben a cikkben. Mintha az írója nem is olvasta volna el a forrást. Azt írja a végén a 4. pontnál:
    “Vona Gábor nyíltan népszavazás ellenes lesz, és csatlakozik a balliberális bojkotthoz.”

    Ha most rámegy az ember a linkre, és elolvassa mit mondott Vona, akkor az is ott van benne:
    “majd hozzátette, hogy a szavazáson való részvételre buzdítja a Jobbik szimpatizánsait, és ő is nemmel fog szavazni a kötelező kvótára.”

    Ez itt pont az ellenkezője, mint amit a szerző megfogalmazott. Aljas, sunyi csúsztatás, csak azért, hogy az ellenfelet megbélyegezzék és összemossák a baloldallal. (“Aki nem velünk, az ellenünk!”

  96. jocosaurus szerint:

    Persze, mindenki áruló, aki a fidesz ellen van. Csak ne lenne olyan ismerős ez a filozófia néhány évtizeddel ez előttről!

  97. Egy szó, mint száz szerint:

    Vona Gábor: »Az iszlám az emberiség utolsó reménye«” ???!!!!????
    http://mandiner.hu/cikk/20150905_az_iszlam_az_emberiseg_utolso_remenye_vona_idezettel_szembesitettek_a_jobbik_tuntetoit
    Miről beszélünk?

  98. admin szerint:

    kerdezo: nem mi forgunk úgy, ahogy a szélkakas.

  99. Grün Izidor szerint:

    “Molnár Gyula, az MSZP és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke megállapodott abban, hogy a két párt együttműködnek a kormány kvótanépszavazásának bojkottjában”-írja a Népszabadság
    .
    “Maradjunk otthon! Maradjunk Európában!” 😛 😀
    .
    http://nepszava.hu/cikk/1102881-gyurcsany-megallapodott-molnar-gyulaval

  100. Jobban szerint:

    Eltűnhet a kereszténység a Közel-Keletről?
    A fizikai üldözések, a radikális iszlám, a muzulmán többséget szolgáló diktatúrák és a Nyugat passzivitása következtében a kereszténység lassan, de biztosan eltűnik a Közel-Keletről. Pedig nekünk, nyugatiaknak felbecsülhetetlen a kulturális tartozásunk a térségben élő keresztények felé. Krisztus első követői is „keleti keresztények” voltak. Imaházaik közel kétezer évvel ezelőtt épültek – amikor Európa még a pogány vallások földrésze volt. A keresztények jelenléte a Közel-Keleten hatszáz évvel előzi meg az iszlám megjelenését. A folyamatos diszkrimináció és a fizikai üldözések ellenére is mindeddig folytonos volt a jelenlétük a Földnek ezen a pontján. Didier Martiny francia rendező az ARTE francia csatornán sugárzott dokumentumfilmje a keleti kereszténység modernkori hanyatlását dolgozza fel.
    A 20. század elején még minden negyedik közel-keleti ember keresztény vallású volt. Napjainkra 11 millióan maradtak a muzulmán hívők 320 milliós tengerében. Mára – Libanon kivételével – minden országban elenyésző kisebbségben vannak. A Közel-Kelet ismét lángokban áll, a nyugati hatalmak azonban nem tulajdonítanak semmilyen stratégiai jelentőséget az ott élő keresztényeknek. A kérdés az, hogy van-e egyáltalán jövőjük a szülőföldjükön?

    http://www.atv.hu/kulfold/20160812-eltunhet-a-keresztenysega-kozel-keletrol

  101. Jobban szerint:

    Elszállítják a migránsokat az olasz-francia határról
    MTI, 2016. augusztus 14., 07:31
    Negyven afrikai migránst szállítottak át az olasz hatóságok Ventimiglia olasz-francia határátkelőről Szardínia szigetére szombaton, és a következő napokban is folytatódik a migránsok áthelyezése. Ventimiglia polgármestere ezzel egyidejűleg fertőzésveszélyre hivatkozva betiltotta a migránsok utcai étkeztetését….Ventimiglia a migránsokat segítő No Borders tagjainak a „túsza”, mivel ez a szervezet „bujtja fel” a migránsokat, hogy tüntessenek, veszélyeztetve a város közrendjét.
    http://mno.hu/kulfold/elszallitjak-a-migransokat-az-olasz-francia-hatarrol-1356736

  102. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    “A kérdés az, hogy van-e egyáltalán jövőjük a szülőföldjükön?”
    Jöjjenek hozzánk Európa keresztény védőbástyájába!
    Ha Balog páter kopt keresztényei elférnek, ők is!
    Mégse a moszlim migráncsokat kelljen befogadnunk! 😀 😛

  103. Jobban szerint:

    Grün!Miért ne maradhatnának a szülőföldjükön? Miért kell “…A fizikai üldözések, a radikális iszlám, a muzulmán többséget szolgáló diktatúrák és a Nyugat passzivitása következtében” elhagyniuk a szülőföldjüket vagy meghalniuk?

  104. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Mi a fejlett nyugat segítsük őket abban, hogy a szülőföldjükön maradhassanak!
    Senkit sem kényszeríthetnek akóhelye megváltoztatására, kényszer be-vagy kitelepítéssel!
    Szerintem egy népszavazás segítene a gondon!
    Legalábbis akkora eséllyel mint kis hazánkban! 😛 😀

  105. Jobban szerint:

    Félre a mindennapi iróniájával, Ön is tudja, hogy a Közel-Kelet, nem a “demokratikus” Nyugat, hogy népszavazással intéznének el egy ilyen kérdést a “muzulmán hívők 320 milliós tengerében”. Feltételezem, hogy hasonló paraméterek birtokában Ön sem erre szavazna…

  106. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Ha mi, a 9 milliós magyar nemzet egy kisebb része szembemehetünk Európa 400 milliós többségével csak azért, hogy eszelős Vezírünk migráncsellenes gyűlöletpolitikájának helyességét ezzel igazolva hatalomba maradhasson?!
    A számok arányaikban kb. ugyanott vannak! 😀

  107. Jobban szerint:

    Grün! “Nagyvonalúan” ír számokat, kicsit sem meggyőzőek az adatai, így nem vehető komolyan a következtetése sem.

  108. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    A “kb.” normális embernél azt jelenti. hogy a számadatok becsültek!
    Attól még a lényeg lényeg marad!
    Egy pitiáner kisebbség akarja rákényszeríteni akaratát egy negyvenszer-ötvenszer akkora többségre, akik közé ráadásul úgy könyörögtük be magunkat, vállalva az ezzel járó előnyöket és hátrányokat is! 😛

  109. Jobban szerint:

    Grün!Nem győzött meg az igazáról. A “többség” (Európában) hívhatja a migránsokat, de magukhoz, a saját országukhoz. Arról sem feledkezzen meg egy pillanatra sem, hogy az EU országok vezetőinek a véleménye nem egyenlő az ottani polgárok preferenciájával.
    Azt sem olvastam, hogy bárki itthon felajánlotta volna nyaralóját, lakásait, lakását, stb. a migránsoknak. Ne más kontójára legyenek “szíves vendéglátók”.
    Az EU viszont már tőlünk nehezebb helyzetben levő országokért is nagyon is “vetekszik” (balkáni országok).
    Az EU vezető országai viszont ne fölényeskedjenek, miután mindannyian gyarmattartó országok voltak, eleget “szereztek” ahhoz, hogy most hátradőlve a foteljukban “osszák a szürkeállományt”. És ne felejtse, hogy a “pitiáner” kisebbség mégis meghatározó tényező ebben a hazában.

  110. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Nem is óhajtottalak meggyőzni!
    Pusztán a saját magánvéleményemet közöltem!
    ,
    Valamikor, régen egy akkor még fityeszes potentát gondolatát hadd igézzem:
    “Magyarországon mindenkinek demokratikus joga hülyének lenni!” Simicska L.
    Másokból hülyét csinálni pedig egyenesen kormányzati feladat! 😀

  111. Jobban szerint:

    Grün! Akkor jól elkommentelgetett, mert nem is tudok Önnel egyetérteni, persze, amit idézett Simicska Lajostól az mindenkire érvényes, úgy-e? És, hogy milyen színes a paletta, a kormányzat emberekre való hatásáról én a balliberális kormányzatok alatt tapasztaltam.

  112. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    “színes a paletta, a kormányzat emberekre való hatásáról én a balliberális kormányzatok alatt tapasztaltam”
    Ez bizonyítja Albi igazságát!
    A világon minden relatív, attól függ honnan nézzük!
    A villamos alatt fekvő embernek a mosolya sohasem őszinte, pedig alálát a legtöbb szoknyának! 😛

  113. Jobban szerint:

    Ez az Ön értelmezése Grün, Ön állítja, semmit sem bizonyít, de különbözik a világnézetünk is, a véleményünk is ugyanazokról a dolgokról.

  114. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Mint már említettem semmit nem akarok bizonyítani!
    Két ember véleménye sosem lehet azonos, még ugyanarról sem!
    Gazsi szerint a felesége szexuálterapeuta, anyósa szerint pedig egy rihes kurva! 😛

  115. Jobban szerint:

    Szuper, nagyon helyes, mert nem is értek Önnel egyet.
    Legalább ezt sikerült megbeszélni. 🙂

  116. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    A megbeszélések meleg baráti légkörben zajlottak!
    A felek álláspontja maradt a régiben! 😛 😀

  117. Jobban szerint:

    Igen 🙂 Grün, de a meleg baráti légkör is értékelendő.

  118. Sándor István szerint:

    Sok baromságot hallottam,olvastam már életemben de felül múlja az összeset,már azt is kétlem,hogy eléri egy óvódás szintjét !

Itt lehet hozzászólni !