Nagy változások elé néz a Csepel Plaza

Csepel Plaza, Mr.Gabee

Csepel Plaza, retail.hu

Mint ahogy arról többször beszámoltunk, több változás is lesz a Csepel Plazában. Ennek a közelmúltban történt vezetőváltás lehet az oka. Célunk a hiteles forrásokból származó információk közlése weboldalunkon, ezért Mr. Gabee szerkesztőnk megkereste kérdéseivel a Csepel Pláza vezetőségét.

A Csepel Plaza válasza szerint az elkövetkező hónapokban a következő változások várhatók:

Olyan információink is vannak, hogy Fressnapf, New Yorker, Pull&Bear és CCC is nyílhat a plazában. Ez ügyben felvettük a kapcsolatot az üzletközpont vezetőségével.

Csepel.info, Mr. Gabee

15 hozzászólás “Nagy változások elé néz a Csepel Plaza” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Mi a helyzet a “lomizókkal”?
    Többek között a Nav is a helyszínen van, hogy begyűjtse az idegenforgalmi adót? Vagy azt csak a dolgozó magyarnak kötelező?
    Apropó?
    A rendőrség darabokra szedi közúti ellenőrzés címén azokat a roncsokat, amikre vélhetőleg hamis-ított, vesztegetés útján kiállított “forgalmi” van kiállítva?
    HALLLÓ?!?!?!

    Köztudott tény hogy politikusok, azaz hivatalos személyek is olvassák az oldalt.
    FELJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉGÜK VAN.
    Blablabla…

  2. Lakatos Mónika szerint:

    Egy jó játszóház is jó lenne. Ugyanis a Csepelen lakó gyerekek nem igen tudnak hová menni játszani. Már szinte minden bevásárló központban van játszóház.

  3. jaj szerint:

    Most aztán felvehet egy uj titkárnöt az MLSZ, aki a gtatuláló leveleket irja az egyébbsportágakban 16 kózé jutottaknak:)

  4. genovéva szerint:

    Ha már egyéb ügyekben is lehet panaszkodni, és “köztudott, hogy politikusok, azaz hivatalos személyek is olvassák az oldalt”, itt kérdezném meg tőlük más lehetőség híján, hogy a Királymajorban felújítás alatt lévő Spar üzletet feltétlenül így kellett megtámogatni? Hogy felszámolják a konkurenciát jelentő pékséget, baromfiárust, kisközértet? A majoriak egy nem multis, rendes kenyérért, egy jó baromfiért buszozzanak el a sétáló utcáig? Ott miért van kulturált árusítási lehetőség, nálunk miért nem teremtették meg, mielőtt lebontatták volna a valóban ronda bodegákat? Hely volna bőven, az autóknak tudnak bármennyi parkolóhelyet biztosítani, akár a gyalogosok rovására is. Lassan nem lehet biztonságosan bemenni a lakótelepre a buszmegállóból az eredetileg gyalogútnak épült helyen. Igaz, egy szűk folyosót leválasztottak virágládákkal a gyalogosok részére, de pl. a posta előtti szakasz közös. Télen korcsolyázunk, vagy nyakig latyakban járunk, mert az illetékesek szerint csak a gyalogjárdákat tisztítják a közmunkások, és csak az autóutakat a FKF, ez pedig ugye, egyik sem… Meg lehetne azt is egyértelműen és kulturáltan oldani, és a pavilonokat is, ha “azemberek” tényleg annyira fontosak volnának.

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    genovéva!
    Emlékezni kell majd erre (is) a legközelebbi választáson.
    Amúgy azért bontatta el mindet, mert megteheti.
    A Spar nem tudom, hogy tulajdon-e, vagy bérlik?
    Amennyiben utóbbi és ezt a gigamunkát támogatásból végzik, az azért roppant érdekes lenne. Én jobban örültem volna, ha a Lidl jön a lakótelepre.

  6. Nagyapó szerint:

    genovéva! Javaslom, olvassa el: Véleményezte a pavilonok megjelenését a Csepeli Tervtanács (http://csepel.hu/hireink/fejlesztesek/item/8585-velemenyezte-a-pavilonok-megjeleneset-a-csepeli-tervtanacs).
    A “azemberek” véleménye mellett fontos a tulajdonosok, szakemberek véleménye is!
    Azért az idősség átka, hogy emlékszem, amikor a “pipibolt” megnyitásakor milyen tiltakozás volt a lakók részéről!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. fghfjhgkjhk szerint:

    Nagyapó!
    A rend kedvéért! A csirkebolttal semmi más gond nem volt anno, pusztán annyi, hogy a mögötte lévő társasháztól (soha nem volt tanácsi) nem kért engedélyt, mert annak telkére épült a faház. Akkor a telek még nem “úszótelek” volt.
    A “szakemberek” tudtommal nem a tulajdonosok, ez közvagyon. Rendelkezni lehet felette, de ismét egy olyan visszamenőleges trükk, aminek nem lehet megfelelni.
    Azzal egyetértenék én is, hogy legyen egy egység, de erre kellett volna határidő is.

  8. Nagyapó szerint:

    Betühalmaz!
    – A csirkebolt ellen, anno az volt a kifogás, hogy büdös, a tiltakozásokban semmiféle úszótelek nem szerepelt. Azt később találták ki kifogásnak.
    – Amit írtam, abban a “szakemberek” a véleményezést készítők és nem a bolt üzemeltetői.
    – Remélem, hogy az egyeztetések után a környezethez jobban illő, szebb üzletek létesülnek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Lovas szerint:

    A pavilonokról emlékeim szerint 2014-ben volt döntés, és a kinézetük miatt száműzik azokat. Tehát nyilvánvalóan nincs összefüggésben a Spar felújításával. Sőt, ha az ott lakók igényeinek megfeleltek ezek a putriboltok, akkor nem is kellett volna a Spart felújítani.

  10. Rázsó szerint:

    No, hát a múltkor még e gy bizonyos (izraeli, ezt Nagyapó írta, mivel ez nyilván nagyon fontos a dolog szempontjából.)….

  11. Letiltatni szerint:

    A büdös adócsaló, gazdasági csalás elkövető, lopás minősített esetét megvalósító cigányokon hogy átsiklottunk pártelvátrsnáci.

  12. Grün Izidor szerint:

    Letiltatni!
    “A láthatóan a kormányfő bizalmát töretlenül élvező Farkas bevonása új szintre emelte a roma felzárkóztatási pénzek vizsgálatát.”
    .
    Amilyen a vajda olyan a népe! 😛 😀
    .
    http://index.hu/belfold/2016/06/29/beidezte_farkas_floriant_az_europai_csalas_elleni_hivatal/

  13. robi szerint:

    Szegény OLAF nem ismerheti a hazai viszonyokat.

    Nem az számít, hogy ki mit követett el, hanem az, hogy kinek a szekerét tolja.

  14. robi szerint:

    Nem izgat Vollner sorsa, a jelenség és a módszer a lényeg.
    Magyarország, 2016.

    http://nol.hu/belfold/messzire-nyulhatnak-a-jobbikos-botrany-szalai-1621673

  15. jocosaurus szerint:

    Nekem az a véleményem, hogy le kéne bontani az egészet. A helyén P+R parkoló, gondolva a jövőre, hogy itt egyszer 5-ös metró lesz, amivel seperc alatt a belvárosba érhetünk, és remélhetőleg a gerincút is meglesz végig.

Itt lehet hozzászólni !