A nyugati határon is védekezne a Fidesz

Hirado.hu

A nyugati határon is védekezne a Fidesz

Brüsszel továbbra is bevándorlókat akar telepíteni az uniós országokba, akár 150 ezer embert is betelepíthetnek az elkövetkezendő néhány évben, köztük terroristákat – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Magyarország nyugati határát is védeni kell, hiszen Brüsszelben nem mondtak le arról, hogy bevándorlókat terítsenek szét Európában, erre megvan a jogi és a matematikai formula – jelentette ki a Fidesz alelnöke Egerben.

Németh Szilárd közölte:  akár 150 ezer embert is betelepíthetnek az elkövetkezendő néhány évben. Ha őket betelepíthetik nyugatról, akkor velük együtt betelepíthetik a terroristákat is. A terrorizmus és az illegális bevándorlás ugyanis “kéz a kézben” jár; az illegális bevándorlók széles tömegeire “direkt ráültetve” juttat el katonákat Európába az Iszlám Állam – mondta.

Közölte: ezért fontos a kényszerbetelepítés elleni népszavazás. Világossá kell tenni: nem kívánjuk, hogy Brüsszelben döntsék el, a következő évtizedekben kikkel éljünk együtt.

Forrás: Hirado.hu

8 hozzászólás “A nyugati határon is védekezne a Fidesz” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Nagyon helyes, hogy “Magyarország nyugati határát is védeni kell,”, így legalább az osztrák határellenőrzésre válaszul mi is “ellenőrizhetünk” és sok órára megállíthatjuk a keletre menő forgalmat.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    A szomszéd tehene filozófia figyelembe vételével?

  3. Orsós Rodrígo szerint:

    Szerintem küldjük Rezsiszilárdot és a fidesz-kdnp frakciót a határra, testükkel fékezzék a Nyugat-Európából beáramló “tömeget”. Milliónyi migráns nem tudna akkorát ártani az országnak mint ez a maffiakormány.

  4. liberalbolsevik szerint:

    Ja-ja határokat lezárni minden oldalról, alufóliasisakot fel, és isten hozta a mi”Észak-Kóreánkban”, amúgy remélem a kintről jövő uniós pénzek ellen is védekezünk, már mintha látszana a nagy “baszadságharc” eredménye is, szenzációs gdp adatok, szabadesésében bajnok 😉

  5. szomoru szerint:

    Az a szomorú, hogy ezt a baromságot sokan el is hiszik. Nagyapóval ez élen.

  6. Tóth kati szerint:

    Az a szomorú,hogy ezek a liberál komcsi lumpenprolik nem mennek a jó büdös francba.Miért nem húztuk el innen a határ másik oldalára?Igyekezzetek,mert ez a szörnyű kormány lezárja a határt és itt kell élnetek majd ebben a szörnyűséges diktatúrában,migráns barátaitok nélkül.Orsós egy idióta,menjen ki Németországba, ott megtapasztalhatja mennyit tud ártani a milliónyi migráns.A mi hazánknak idáig a legtöbb kárt a komcsik okozták,nem kell más csőcselék horda ide,elég ez a pár Orsós féle,bőven.

  7. Rázsó szerint:

    Tóth kati: Hát az Orsósok már csak ilyenek 🙂

  8. mandaf szerint:

    Inkább élek egy holland vagy német nyugdíjas szomszédjaként, mint egy arab terrorista mellet.

Itt lehet hozzászólni !