Plakátokat rongált a parlamenti politikus?

Csepel.info

Szaboszabolcsplakat_nsz_01

Plakátokat rongált hétfőn este Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa – legalábbis erre lehet következtetni egy, a Facebook-oldalára büszkén kitett fotóból. Az Együtt és csepeli politikusa azért küzdenek, hogy minél több illegális bevándorlót tudjanak Magyarországra hozni és itt letelepíteni.

Szabó Szabolcs úgy lett csepeli-soroksári képviselő, hogy csak a megválasztása után derült ki: valójában Gyulán van a bejelentett lakcíme. Így csepeli és soroksári ügyekben szavazni sem tudna egy választáson. Szabó és pártja támogatják az illegális bevándorlók kötelező betelepítését, és azon felül még 15 ezer migránsnak adnának otthont Csepelen, Soroksáron és az ország más városaiban. Az Együtt és a többi baloldali párt most azt szeretnék elérni, hogy sikertelen legyen az illegális migránsok kötelező betelepítéséről szóló népszavazás. A politikus és társai ennek szellemében rongálhattak plakátokat hétfőn este.

Szabó Szabolcs

Az illegális bevándorlóktól szavazatokat remélnek

A nyugat-európai tapasztalatok azt mutatják, hogy az Európaitól eltérő kultúrájú népek nem tudnak problémamentesen beilleszkedni a társadalomba. Nem ismerik el az otthont nyújtó államok rendjét és saját törvényeik szerint élnek. A tapasztalatok ugyanakkor azt is mutatják, hogy a nagy számban letelepített bevándorlók azokra voksolnak a választásokon, akik segítettek nekik. Így minél több illegális migránst sikerül letelepíteni egy városban, annál többen szavaznak utána a betelepítést segítő baloldali vagy liberális pártokra.

Csepel.info

25 hozzászólás “Plakátokat rongált a parlamenti politikus?” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    “Minél több illegális migránst sikerül letelepíteni egy városban, annál többen szavaznak utána a betelepítést segítő baloldali vagy liberális pártokra.”

    Ausztriában épp most döntöttek el egy választást a migránsok szavazatai. A kártékony lelkek mindent megtesznek a hatalomért, és nem érdekli őket, hogy mit pusztítanak el érte.

  2. Ábel Attila szerint:

    Zajlik az élet: amíg mi az önkormányzatban Csepel fejlesztésén dolgozunk, és Németh Szilárd képviselő úr szintén fejlesztési pénzekért lobbizik, az egyéniben megválasztott parlamenti politikus plakátokat rongál, és azt posztolja. Szóval mindenki teszi a dolgát: mi építünk, ők rombolnak. 🙁

  3. Grün Izidor szerint:

    “Plakátokat rongált a parlamenti politikus?”
    .
    Csak kérdezitek vagy esetleg állítjátok is?! 😛 😀

  4. Ada szerint:

    A gyulai képviselőnek a tahó, füves haverja pedig a trianoni évfordulón gyalázkodott, mindkét eset jól mutatja milyen mélyen van az (ál)baloldal!

  5. kispajtás szerint:

    Lovas:
    Te most akkora baromságot írtál, hogy a pacik nyerítenek fájdalmukban 🙁
    Ebben a szomorú az, hogy amit leírtál, azt el is hiszed 🙁

  6. kispajtás szerint:

    Kedves Ábel Attila!
    Ne azt figyeljétek árgus szemekkel, hogy a “ballib” éppen mit csinál, tegyétek a dolgotokat.
    Az eredmény szokott általában önmagáért beszélni, a másikra mutogatás az nem eredmény.
    Csak serényen és szerényen… 🙂

  7. Lovas szerint:

    Kispajtás: olvass újságot. Szabó Szabolcs szappanbuborékjait meg tartsd meg azoknak, akik tízezrével akarják behozni ezeket az illegális migránsokat. Nem épelméjű embernek valók.

  8. kispajtás szerint:

    Lovas:
    Hagyj engem ezzel a hülye buborékos dumáddal!
    Annyi újságot olvasok, hogy még sok is belőle. A Csepeli Hírmondó-ból (tudod, a csepel.info papírra nyomtatott változata) is kettőt, de van hogy hármat is 🙂
    Kénytelen leszek ezt a papírtömeget újrahasznosítani, úgy ahogy a nagyapámtól láttam, szépen akkurátusan hajtogatva, majd felszabdalva. Csak most nem a pottyantósban fog elbomlani, hanem a Dunában 🙂 😀

  9. Nagyapó szerint:

    kispajtás! Nem csak a bécsiek döntöttek a migránsok javára, hanem a londoni baloldaliak is. Azt viszont nem csodálom, hogy az újságot teste okosabb felével hasznosítja!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Cs.pepe szerint:

    Idióták, narancsagyúak, inkább ezzel foglalkozzatok és ne hazudozzatok, nem fejlesztetek ti semmit, csak loptok, csaltok, hazudtok…
    https://www.facebook.com/magyarinfo/photos/a.10150201675448467.330467.85568463466/10154152343258467/?type=3&theater

  11. Chris szerint:

    Ne foglalkozzatok már ezzel a szerencsétlen, hazátlan döggel! 🙂 Ennek csak kisebbségi komplexusa van szegénykének! 🙂

  12. Rázsó szerint:

    “hazátlan dög” Na alakul a diskurzus. Ilyenkor hol van az, hogy a csepeli emberek akarata érvényesült, és hasonlók.

  13. Nem értem ezeket a politikusokat mint pl Együtt PM tagjait ezek nem itt élnek nem olvasnak nem látnak?Ja hogy az orr turkálás közben nem megy! Csak a hazudozás,rágalmazás emberek hülyítése megy csak. Sajnálom őket s remélem 2o18-ban nagyot buknak!Gusztustalan mind!

  14. Jeniszej szerint:

    Te most akkora baromságot írtál, hogy a pacik nyerítenek fájdalmukban ))) 😀 (((

  15. kispajtás szerint:

    Nagyapó:
    Most azt hiszi, hogy vicceset írt, miközben nem érti a lényeget!
    Azt érti, hogy a csepel.info papíralapú változatából kéthetenként minimum kettőt, de van hogy három példányt szórnak a postaládákba?
    A többi már csak a biológiai folyamat, a többtonnányi feleslegesen elpazarolt papír elbomlása.
    Még mindig nem érti?

  16. robi szerint:

    Néhány udvari figurának úgy tűnik, már szabadságra ment a kezelőorvosa.

    Nem mindegy,hogy az alattvalók mit akarnak esetleg migránsügyben?
    Úgyis az lesz, amit Brüsszelben már aláírtak- legfeljebb nem kötik az orrunkra.

  17. Nagyapó szerint:

    kispajtás! Téved. Nem viccnek szántam, hogy melyik felével olvas, melyik az okosabb. Viszont kik szórják a lapot? Tudja? Miért nem írja le? Ez a “szórnak” (“sag mann”) érthetetlen. Azoknál reklamáljon akik terjesztik!
    Különben körzetünkben külön gyűjtik a papírt, nem bízzák az elbomlást biológiai folyamatra!
    “Még mindig nem érti?”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. Tóth kati szerint:

    Ez a Szabó egy kis liberális buzi.Ettől nem is lehet mást várni.Csak azt nem értem,hogyan szavazhatott rá bárki is.Na,ez már szégyen,hogy egy ilyen kis buzi ott ülhet a szent Parlamentünkben,egy ilyen szemét hazaáruló!

  19. kispajtás szerint:

    Nagyapó:
    Még mindig nem érti – tényleg nem érti?
    Akkor még egyszer leírom, szépen, lassan: a c s e p e l . i n f o nyomtatott változatát a szükségesnél jóval több példányban nyomják, így minden alkalommal két, de van hogy három példány is landol az aktuális számból a postaládáinkban. Azaz “megszórják” a a postaládákat.
    Még mindig nem érti?
    Reklamálni pedig nem a terjesztőknél kell, hanem annál, aki feleslegesen sok példányban rendeli meg a lapot. Hogy ő kicsoda? Fogalmam sincs, de szerintem maga ezt nagyon is jól tudja. Megkérem, segítsen a reklamálásban, mert ha valami, ez felelőtlen pénzszórás!
    Még mindig nem érti?

  20. robi szerint:

    A politikusok örülnek, amikor Tóth katiéhoz hasonló hozzászólásokkal találkoznak.
    Nem fáradoztak hiába a néphülyítés ügyében.

  21. kispajtás szerint:

    robi:
    Nem tudtad, hogy a Tóth kati agyhalott, csak még nem tiltották el a közügyek gyakorlásától és még nem helyezték gyámság alá?
    Gyanítom, hogy egyébként alig várja, hogy egy szexuálisan kiéhezett migráncs végre rátörje az ajtót, itt meg majd azt írja, hogy bosszút álltak rajta 😀

  22. baltafejű szerint:

    Ha tényleg plakátot rongált, nagyon helyesen tette. Ezek hazug plakátok, majdhogynem állampolgári kötelesség ezek megrongálása.

  23. Letiltatni szerint:

    a metransos témához visszatérve. a pártújságból kiderül, hogy csak az “új” terminált érintő szállítmányok lettek “leszabályozva”. Ami eléggé kérdéses, lévén 500 millió aprópénzért, munkaidőn kívüli zavaró időpontot béreltek ki.
    Tekintettel arra, hogy jogszabály leszabályozza a vonatok hosszát, súlyát, menetrendjét mindenképp kénytelen lett volna a multi a szállítmányokat elosztani. így kiskaput kapott arra, hogy több vonatot indíthasson.
    A judás pénzből a budai oldalon futó vonathálózathoz kapcsolódó vasútrendszert kell kiépíteni, a nem létező gerincutat végre megépíteni (fél munka – már ha legalább annyi meglenne – nem munka), a corvin csomópontot 2 szintessé tenni, ahogy az eredeti tervekben is volt, a gyorsforgalmit kiszélesíteni, a gyalogos forgalmat rajta akadálymentesíteni, felül- vagy aluljárókkal…

  24. abelar szerint:

    Kedves Csepeliek , hogy lehetett ezt a parlamenti frakció nélküli jelentéktelen szájkaratés párt aktivistát – nem is csepeli- képviselőnknek megválasztani. Ahol ül az országházban néha pár percet szólalhat fel, akkor sem érdekünkben hanem mini pártja hülyeségeit mondogatja. A “migráns-simogatóktól” pedig felfordul az ember gyomra. Svédországban több tízezer bevándorlóból 440 fő dolgozik a többi élősködik, lop, gyereklányokat csoportosan zaklat és erőszakol meg.Sok köztük a nemi beteg és fertőző betegségben szenvedő “bacilus gazda”.Ez a Szabó Szabolcs annyit ér,mint cigány soron a koldulás manapság.

  25. Rázsó szerint:

    Ezek szerint a többségnek szimpatikusabb volt, mint az ellenfele. Vajon róla mit gondolhattak?

Itt lehet hozzászólni !