A baloldal népszavazási kezdeményezése elbukott

Fidesz.hu

szavazas

A Fidesz szerint a baloldal népszavazási kezdeményezése jól láthatóan elbukott, hiszen nem sikerült 200 ezer aláírást összegyűjteni.

Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke arra reagált az MTI-nek, hogy Kész Zoltán független országgyűlési képviselő pénteken leadta az állami cégek bérplafonja ügyében kezdeményezett népszavazásához összegyűjtött aláírásokat.

A Fidesz politikusa úgy fogalmazott, a baloldal meg akarta vezetni a magyar embereket, de nem sikerült, mert a választópolgárok felismerték, hogy nem az ő jövőjük érdekli a baloldalt, hanem “a saját politikai pecsenyéjüket sütögetnék ezekkel a népszavazásokkal”.

Németh Szilárd szerint a baloldal népszavazási kezdeményezései egyrészt valójában “törvénytelen politikai adatgyűjtések”, másrészt ezekkel próbálják akadályozni “a valódi nemzeti sorskérdésről”, a kényszerbetelepítésről szóló referendumot.

Utóbbi, “a valódi népszavazás” arról szól, eldönthetik-e a magyarok, hogy kikkel éljenek együtt a jövőben – tette hozzá. A képviselő szerint a baloldal minden áron a betelepítés, az illegális bevándorlás mellett van, pedig Brüsszel helyett a magyaroknak kell eldönteniük, kikkel akarnak a jövőben együtt élni.

Forrás: Fidesz.hu

Egy hozzászólás “A baloldal népszavazási kezdeményezése elbukott” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Amennyiben nem tudták a 200 000 aláírást összeszedni, hogyan akartak 4 millió választót mozgósítani a szavazásra? Sehogy.
    Igaza van Németh Szilárdnak, hogy ez csak a MSZP lista bővítését szolgálta.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !