Idén is Final 24!

Csepel.hu

 

final_szorolap_A5-1.jpg

2016-ban már negyedik alkalommal rendezi meg a Pest Megyei Kézilabda Szövetség a „Final 24”-et; a megyei női és férfi junior, illetve felnőtt bajnokságok döntőit egy napon és egy helyszínen.

 2013-ban Dabas, 2014-ben Érd, 2015-ben Mogyoród adott otthont az eseménynek, idén június 4-én pedig Budaörs látja vendégül a döntős csapatokat, valamint az őket elkísérő szurkolókat és valamennyi érdeklődőt. (A pontos cím: Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand; 2040 Budaörs, Hársfa u.6.)

Az egész napos rendezvényre a belépés díjtalan, és a mérkőzések mellett a szervezők számos kiegészítő programmal is várják a kilátogatókat: lesz zsákbamacska; tombola értékes nyereményekkel; sportudvar kicsiknek és nagyoknak; termékkóstoló; tánc- és autóbemutató; vezetéstechnikai tanácsadás; vércukor-szint mérés; étkezési-, fogápolási- és szájhigiéniai tanácsadás; valamint a döntők mellett egy gálamérkőzésre is sor kerül.

Külön szeretnénk felhívni a figyelmet szövetségünk jótékonysági akciójára! A „Repüljenek a macik!” szlogennel meghirdetett – sokak számára a jégkorong mérkőzésekről már ismert – gyűjtés keretében arra kérjük a kilátogató kedves nézőket, hogy lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal egy vagy akár több plüssállatot, melye(ke)t minden találkozón az első gól után a játéktérre dobhatnak. Az önkéntesek által összegyűjtött adományokat a Heim Pál Gyermekkórház kis betegeinek juttatjuk el, így próbálva némi vidámságot csempészni a kórházi ágyban töltött szomorú napjaikba. (Aki esetleg nem tud eljönni a rendezvényre, de csatlakozni szeretne a kezdeményezéshez, az eljuttathatja adományát a Pest Megyei Kézilabda Szövetségbe, melynek címe: Módusz Irodaház, 1087 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 76, II.emelet).

 

A döntők részletes programja a következő:

09:00:  Csepel DSE – Vecsés Jusec női junior (10:30: éremátadás)

11:15:  Gödöllői KC – Solymári SC férfi junior (12:45: éremátadás)

13:50:  Dunakeszi Kinizsi USE – Csömöri SSZN Kft női felnőtt (15:30: éremátadás)

18:00:  Domony KSE – Solymári SC férfi felnőtt (19:30: éremátadás)

 

A fentebb már említett gálamérkőzés 16:00 órakor kezdődik, résztvevői pedig az Angyalok Budapest +33-as (5-szörös) és +43-as (3-szoros) masters Európa-bajnok együttesei lesznek, több egykori olimpiai-, világ- és Európa bajnoki érmessel és sokszoros válogatottal a soraikban!

További kiegészítő programok – a teljesség igénye nélkül: 16:45-től tombolasorsolás, 17:20-tól táncbemutató, 17:35-kor pedig „Az év edzője” díj átadása.

Mindenképpen érdemes lesz tehát kilátogatni június első hétvégéjének szombatján a budaörsi sportcsarnokba, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy minden résztvevő maradandó élményekkel lesz gazdagabb!

A rendezvénnyel kapcsolatban további részleteket és érdekességeket találhatnak az érdeklődők a Pest Megyei Kézilabda Szövetség honlapján (www.pmkezi.hu).

 

A IV.Final 24 támogatói:

Basica Sport, Decathlon Magyarország, Magyar Autóklub, ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, Opel Fábián Budaörs, Mikrohungária Sport Kft, Aquaworkd Resort Budapest, Nestlé Hungária Kft, Szentkirályi Ásványvíz Kft, Heim Pál Gyermekkórház, Colgate-Palmolive Magyarország Termelő Kft, Fit-Med Egészségügyi Szolgáltató Kft, Fénymánia Kft, Cserpes Sajtműhely, Limenita Fresh&Cool, Kyäni, Khell Food, Stúdió EE, Virágrekord, RSR Cargo, Magyar Kézilabda Szövetség, FTC-Rail Cargo Hungária, ÉTV-Érdi VSE, Váci NKSE, Váci KSE, Pick-Szeged, MVM Veszprém, Budaörs, Dunaújvárosi KKA, Győri Audi ETO KC.

 

Rédei János

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Idén is Final 24!” bejegyzésre

  1. […] beszámoltunk róla, hogy 2016. június 4-én rendezték meg a Pest megyei Kézilabda szövetség “Final […]

Itt lehet hozzászólni !