Norvégia: elvették a gyermekeket, mert a szülők keresztények

Mandiner

elvették a gyermekeket

Kiállt a kamera elé a Bodnariu házaspár Norvégiában, akiknek a gyerekeit már közel egy éve elvette a Barnevernet norvég gyámhatóság „radikális keresztény nevelési elvek” miatt.

Egy iskolai tanár feljelentése alapján „radikális keresztény nevelési elvek” miatt vették el a Bodnariu szülők mind az öt gyermekét Norvégiában.

Mivel a gyermekvédelem igazolva látta a tanár gyanúját például azzal, hogy a gyermekek kihallgatásán kiderült, hogy „fenekelést” kapnak, valamennyi gyermeket védelem alá helyezték, beleértve a házaspár három hónapos csecsemőjét is, akit azóta visszakaptak. A szülők ezután két hónapig nem láthatták gyermekeiket, némelyikkel pedig ezután is csak telefonon beszélhettek 10-10 percet.

Az ügyben jövő héten hallgatják meg a tavalyi döntés ellen fellebbező házaspárt és a Barnevernet képviselőit a megyei jogorvoslati hivatalban – írja a Válasz.

A CitizenGo civil szervezet már Magyarországon is tüntetett a norvég gyermekvédelmi gyakorlat ellen a Norvég Nagykövetség előtt. A Barnevernet norvég gyámhatóság ugyanis a civil szervezet szerint több mint 60 ezer gyermeket szakított el családjuktól mondvacsinált indokokkal. A CitizenGo ilyen indokok között említette az anya kimerültségét, alacsony életkorát, a szemkontaktus hiányát, valamint a csecsemő alacsony súlyát.

8 hozzászólás “Norvégia: elvették a gyermekeket, mert a szülők keresztények” bejegyzésre

  1. Feri szerint:

    Nyilvánvaló aki ezt a döntést hozta, az még nem nevelt gyereket, csak olvasott róla.

  2. királyerdei szerint:

    Allah Akbar elvtársak! 🙂

  3. Egy szó, mint száz szerint:

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20160526-sziriai-menekultek-bepereltek-a-dan-allamot.html

    Szíriai menekültek beperelték a dán államot
    Öt szíriai menekült beperelte a dán államot és személyesen Inger Stojberg bevándorlási minisztert a januárban szigorított menekültügyi törvény egyik passzusa miatt, amelyik hároméves várakozás után teszi csak lehetővé a családegyesítést.

  4. Egy szó, mint száz szerint:

    http://mno.hu/kulfold/ki-emelte-fel-az-iszlam-allamot-1344330
    Amerikának köszönhetjük a terrorkalifátust

  5. Nagyapó szerint:

    Szegény migránsok Dániában (valami bűzlik…)! Jöjjenek hozzánk! Karácsony úr lakással, Szegeden Botka et. tárt karokkal várja őket!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Rázsó szerint:

    Sosem hallottam ilyet. Ebben az országban lassan csak a Mészáosoknak, Tiborczoknak és társaiknak van pénzük. Elképesztő, hogy nem inkább a dolgozói szegénységgel foglalkoznak. Azzal, hogy a kormány a bérenkívüli juttatásokról papol, közben Ők nem fizetnek az lkalmazottaiknak. Melyik KLIK minimál béres kap bármilyen béren kívüli juttatást? Persze azt elvárják, hogy ne kockás ingben mászkáljon azt ember. Esetleg valami munkaruha hozzájárulás” Mindenkinek a saját ruháját kell használnia nap mint nap.

  7. Lovas szerint:

    Akkor ne menj Norvégiába.

  8. kilgore trout szerint:

    Ez a CitizenGo is valamelyik kötényes érdekeltsége, mint az Open Society, AI, stb.?

Itt lehet hozzászólni !