Aczél Endre törölte magát a Facebookról

888

Aczél Endre

Az újabb botrány után, törölte (inaktiválta) Facebook-oldalát Aczél Endre, a Népszabadságkorábbi munkatársa – értesült a 888.

Aczél Endre korábban a – halottnak hitt – Takáts Zsuzsannát, a Kiss Lászlóék által megerőszakolt nőt vádolta, illetve minősíthetetlen jelzőkkel illette. Miután a nő jelezte, hogy a hírekkel ellentétben nagyon is él, interjút adott az RTL Klubnak, elmesélve az 1961-ben átélt borzalmakat.

Aczél Endre ennek ellenére újfent nem bírt magával, és ismét értelmetlen vádaskodásba kezdett a Facebookon. Aczél szerint Takáts Zsuzsannát nem véletlenül tartották „bevállalós csajnak”, „a csinos sztárúszóknak semmi szükségük nem volt arra, hogy erőszakot alkalmazzanak” – írta Aczél.

A 71 esztendős újságíró úgy tűnik rájött, hogy a Facebook már nem neki való. A jó kommunista is holtig tanul.

Forrás: 888

A témához kapcsolódó korábbi cikkek:

Kiss László lemondott, de azt állítja: soha nem követett el nemi erőszakot

Friderikusz: Kiss Lászlót sajtóhiénák lincselték meg

Nem volt kegyelem – Megszólalt Kiss László áldozata!

Aczél Endre nem hisz Takáts Zsuzsannának

Megszólalt a Kiss Lászlóékat kihallgató rendőrtiszt is

 

3 hozzászólás “Aczél Endre törölte magát a Facebookról” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Nem érti Dr. Török Ferenc olimpiai bajnok öttusázó, hogy a lassan mindenhonnan kirúgott Aczél Endre miért hivatkozik rá a Kiss-ügyben. Aczél a napokban egy nyilvános Facebook-poszt alatti kommentben írta azt, hogy Török ismerte Takáts Zsuzsannát, akit Kiss László és 2 társa, Lantos László és Várszegi Lajos 1961-ben megerőszakolt. Aczél Endre azt írta, Török Ferenc mondta neki a megerőszakolt nőről, hogy „ismertük őt, afféle bevállalós csaj volt”.
    A 24.hu megkereste Török Ferencet, aki azt mondta, nem ismeri Takáts Zsuzsannát. Soha nem találkoztak személyesen, és az RTL-nek adott interjút látva sem tudta azonosítani.
    Tehát igaz, hogy…

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Grün Izidor szerint:

    Mi a különbség az akkori sportvezetők és a mostani politikusok között, akik saját önző céljaik elérése érdekében szemet hunytak embereik vagy saját közjogi méltóságaik viselt dolgai felett?!
    Az az eltelt 50 év talán?! 😀 😛

  3. Nagyapó szerint:

    Hát, ha a szoci vezetésre gondolok, igaza van. Ahogy Margaret Thatcher mondta: „A szocialistákkal az a baj, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !