Gyerekeket csicskáztat a zuglói fahóhér?

Csepel.info

95062_karacsonygergely

Ha a gyerekek politikai kihasználásának és cinizmusnak van legalja, akkor azt Karácsony Gergely minden bizonnyal elérte. A balliberális politikus nem kevesebbet állított csütörtökön a Facebook-oldalán, mint hogy gyermekektől kapott levelet, melyben a kisfiúk és kislányok kiálltak az ő politikai céljaiért. Mármint a fák megvédéséért. Csakhogy a levéllel több probléma is van.

Az egyik probléma, hogy a Párbeszéd Magyarországért politikusa egy szintén csütörtökön napvilágra került dokumentum szerint másfél éves polgármestersége alatt egy fél erdőt, nem kevesebb, mint 509 fát vágatott ki Zuglóban. Ilyen hatalmas fairtást ilyen rövid idő alatt budapesti polgármester a rendszerváltás óta aligha tudott felmutatni. Ráadásul ebből Hoffmanné dr. Németh Ildikó kerületi jegyző tájékoztatása alapján mindössze 5 fát vágtak ki balesetveszély miatt!

Karacsonygergely

A másik gond, hogy a Párbeszéd Magyarországért párt nevével ellentétben párbeszédből volt a legkevesebb a zuglói fák kiirtása előtt – miközben a Városliget megújítása kezdettől fogva nyilvánosan, a vitákat is vállalva zajlik.

jegyzoi_level

A harmadik, hogy amíg a Városligetben most körülbelül 30 fa kényszerű kivágásáról és az ellene szervezett tiltakozásról van szó – ezeket 800 új fával pótolják -, addig a zuglói fahóhér úgy tűnik, hogy a csemetéket se nagyon tűri. A kerület önkormányzata ugyanis a faültetés helyett számos esetben a pénzbeli megváltás mellett döntött – derül ki ismét a jegyző, Hoffmanné dr. Németh Ildikó leveléből.

De van még egy probléma. Az, hogy a gyermekek politikai nyilatkozatát – hiába próbáltak gyerekesek lenni – a nyelvezet és a szöveg alapján minden bizonnyal lediktálhatták. A levél és emellett a 14 gyerek aláírása pedig az írásjelek alapján jó, ha összesen két embertől származhat.

Csepel.info

18 hozzászólás “Gyerekeket csicskáztat a zuglói fahóhér?” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Ha valóban gyerekekkel íratták a levelet, még sokkal gyomorforgatóbb, mint ha csak hamisították, és egyáltalán az, hogy egy tömeges fairtó természetvédőnek adja ki magát.

  2. Nagyapó szerint:

    Könnyekig meghatódtam a gyermekek levelén. Különösen a tetszik a lurkók megoszlása. Vannak fiuk, vannak lányok, de a pc miatt van Dávid és Ibrarhim is. (Hiányolom viszont a Szamóca, vagy Jácint nevű gyermekek aláírását.)
    Emlékeztet arra a “szép” időkre, amikor a kisdobosok levelet írtak Rákosi pajtásnak!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Balos szerint:

    Politikai pávamadár, szerintem ez az utolsó polgármestersége. A kormánypárti média mindenhova elér, és ha valaki ekkorákat kamuzik, nem ússza meg.

  4. Bugi szerint:

    Hát igen nagyapó, Zuglóban már megvalósult a népek barátsága. Pont mint a Szovjetunióban meg Jugoszláviában 🙂

  5. Grün Izidor szerint:

    Kíváncsian várom a reakciót Csepel országgyűlési képviselőjének (aki köztudottan gyulai lakos) és az általa parlamenti látogatásra meghívott diákok esetére!
    Mert az ellenzék képes a politikai haszonszerzés érdekében akár gyerekeket csicskáztatni!
    Van aki gyümölcsöt oszt van aki élményt! 😛
    Aprópók!
    “14 gyerek aláírása pedig az írásjelek alapján”
    Feltételezem “írásjegyek”-re gondolt a nagy tudású cikkíró! 😛 😀

  6. Kisa szerint:

    Tudjátok mi a legviccesebb az egészben? A migránsok kampányoltak pont így a sok kis Ibrahimmal.

  7. Strucc tudsz ? szerint:

    Először is leszögezem , hogy nem szoktam politizálni!Most viszont ahogy ezt a levelet elolvastam , több kérdés is megfogalmazódott bennem.
    Hány éves lehet Rábai Mártonka?Az írását nézve nem lehet nagyon idős…bár sok mindenre már nem emlékszik a “régmúlt gyermekkorából”…
    Mártonka levelét nem mutatta meg egyetlen felnőttnek sem?Én BIZTOS kijavíttattam volna vele a helyesírási hibákat, ha már a Köztársasági Elnök Úrnak is elküldték…
    Leszögezem: NEM vagyok ÍRÁSSZAKÉRTŐ, de kérem látják az azonos stílusú betűformákat,annak ellenére ,hogy megpróbálták “MÁSKÉPPEN” írni?
    -Nagy M,Kis t,n, stb…
    Végezetül: A gyerekek ALÁÍRÁSA számomra NEVETSÉGES !

  8. Ada szerint:

    Kíváncsi lennék a gyulai képviselő véleményére párttársa cselekedeteivel kapcsolatban, hiszen két éve még teli pofával vádaskodott és pedofilozott, de most csak sunyin lapít.

  9. Jobban szerint:

    “Üléspontja meghatározza az álláspontját…”

  10. Ábel Attila szerint:

    A kettős mércéjével szerintem még büszke is rá. Csepelen se zavarja, amikor hűtlen kezelés és csalás miatt elítélt vagy vádolt elvtársakkal parolázik.

  11. Jobban szerint:

    “A hazugság mindig kilóg, mint a lóláb.”
    Csernus Imre

    “Bolondíthatsz néhány embert mindig, és minden embert valameddig, de nem bolondíthatsz mindig mindenkit.”
    Abraham Lincoln

  12. Cs.pepe szerint:

    Megint egy hányadék cikk, csak a szokásos. Beteg ember lehet itt a szerkesztő :(, vagy nagyon frusztrált, valamit elvettek tőle?
    Folyamatosan gyűlölködik, uszít, hangulatot kelt :(, pedig szerinte ezt a baloldal teszi, de ideje lenne már tükörbe néznie, nem lesz szép, amit ott fog látni :(.
    Ja és az is gusztustalan, hogy nagyapó folyamatosan zsidózhat… ez is a szerkesztőt minősíti. Persze, ha most leírnám a véleményem nagyapóról, rögtön lenne felháborodás, fenyegetőzés, bár ezen az oldalon egyeseknek minden megengedett, azt és úgy mocskolhatnak, akit akarnak következmények nélkül, gyáva alak mindegyik. Személyes megbeszélésre soha nem voltak hajlandóak, csak a nick nevük mögött megbújva mocskolni, szánalmas banda…

    Tényleg ez volt az utolsó, hogy feljöttem erre az oldalra, ezt a mocskot ami itt megy, nem olvasom tovább.

  13. Egy szó, mint száz szerint:

    „Le style est l’ homme même” – a stílus maga az ember. Georges-Louis Leclerc, Buffon gróf

  14. Nagyapó szerint:

    Cs.pepe! Lehet más nézőpont is, pl. Beteg frusztrált ember Cs.pepe stb.
    A zsidózásról pedig gondolkodjon el, hogy minek nevezné pl. Begint, Scheiber főrabbit? Svábnak, vagy ótöröknek? Nyugodtan lehet őket zsidónak nevezni (zsidózni), mert zsidó az, aki annak vallja magát. A csepel.infon is vannak akik megvallották zsidóságukat (ugyanúgy vallás ellenesek,mint a Charlie Hebdo), őket hogyan nevezzük?
    Idézem nagy vezetőjét “el is lehet menni!”, hát jó utat!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Tóth Kati szerint:

    Cs.pepe,ha a tények leírása magának uszító,gyűlölködő,akkor tényleg jobb,ha nem irogat ide többször.

  16. Tóth Kati szerint:

    Cs.pepe nem egy “nick”? név?Szerintem Karácsony egy hazaáruló senki.Ez meg az én véleményem.

  17. Jobban szerint:

    Valóban, nem írhatjuk meg a véleményünket a szólás és a véleményszabadság címén, mert az zavarja azt, akinek más véleménye van? Ez lenne a tolerancia? A kirekesztés mentes közélet?
    Mindenkinek baloldalinak kell lenni?

  18. fghfjhgkjhk szerint:

    Karácsony hazaáruló. Remek. Tóth Kati lenyomta az agitpropját, már jó estéje lesz. 😛

Itt lehet hozzászólni !