A magyar baloldal tíz évvel megelőzte Brüsszelt bevándorláspártiságban

Fidesz.hu

A magyar baloldal tíz évvel megelőzte Brüsszelt bevándorláspártiságban

Csak a kötelező betelepítési kvóta elleni népszavazással tudjuk Brüsszelt és a hazai baloldalt megállítani – hangsúlyozta Németh Szilárd szombati sajtótájékoztatóján.

Ebből a nem nyilvános migrációs stratégiából sok minden kiolvasható, többek közt az is, hogy a baloldal miért nem vesz részt a kötelező bevándorlási kvótáról és a terrorellenes intézkedéscsomagról szóló egyeztetéseken – utalt a fideszes képviselő egy, a szocialista kormány által készített előterjesztésre, melyet bevándorlók Magyarországra való szervezett betelepítésének elősegítésére dolgoztak ki.

A szocialisták 2007-es előterjesztése egyértelműen bevándorláspárti javaslat – emelte ki, hozzátéve: a magyar baloldal tíz évvel megelőzte Brüsszelt ebben az ügyben, ugyanis már akkor abban gondolkodtak, hogy a magyarországi népességfogyásból adódó munkaerő piaci problémákat bevándorlók betelepítésével akarták orvosolni.

A dokumentum utalt arra is, hogy erős az egészségügyi dolgozók elvándorlása Magyarországról, de az Afrikából és Ázsiából történő bevándorlás erősítésével ez a probléma is kezelhető – közölte.

A részletekről szólva Németh Szilárd kifejtette: a nem nyilvános tervezetben bevándorlók akaratlagos és kvóta szerinti betelepítéséről van szó, a dokumentum szerint: „ütemezetté, hatásossá kell tenni a bevándorlók befogadását”.

A kormánypárti politikus a legmegdöbbentőbb résznek azt nevezte, hogy a stratégia szerint a hazánkban jogtalanul tartózkodó migránsok helyzetét minél hamarabb legalizálni kell.

Németh Szilárd elmondása szerint a dokumentum azzal számolt, ha sikeres a stratégia, akkor Magyarországon 10 százaléknál is magasabb lehet a bevándorlók aránya. Az intézkedés társadalmi elfogadottságára a baloldali kormány kampányt akart indítani – húzta alá.

A fideszes politikus ennek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy Nyugat-Európa azon városaiban, ahol a bevándorlók aránya meghaladja a tíz százalékot, kialakultak az úgynevezett „no go zónák”, növekedett a bűncselekmények száma, illetve komoly belbiztonsági válság alakult ki.

Mindezek alapján egyértelmű, hogy a baloldal egy követ fúj Brüsszellel, és onnan kapják az utasítást. Világossá vált az is, hogy az elmúlt másfél évben a baloldal miért támadta folyamatosan a schengeni szabályokon és a Dublin III. rendeleten alapuló hazai jogszabályok és döntések elfogadását, a műszaki és jogi határzár megalkotását a schengeni külső határokon, és a szigorúbb bevándorlási szabályok elfogadását, illetve a kötelező betelepítési kvótáról szóló referendumot – fogalmazott a kormánypárti képviselő.
Németh Szilárd összegzésében kiemelte: csak a sikeres népszavazással tudjuk Brüsszelt és a hazai baloldalt megállítani.

Forrás: Fidesz.hu

3 hozzászólás “A magyar baloldal tíz évvel megelőzte Brüsszelt bevándorláspártiságban” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Hombárfejű!
    A Vezír mennyivel?!
    “Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.”
    .
    http://www.origo.hu/itthon/20010608orban.html

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Annyira nem volt nyilvános, hogy első perctől valahol fent volt a hálón! 🙂

  3. Nagyapó szerint:

    Idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez ismét szövegértéssel küszködik, vagy hazudik. A cikk 2002-es és az akkori időkről szól, de nézzük:
    „Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani – mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.”
    Természetes 14 millióhoz 5 millió kell. De 12 millióhoz csak 3 millió, stb. Azonban ki mondta, hogy a lakosságot 15 millióra akarja valaki növelni?
    Ki mondta, hogy írástudatlan mohamedán bevándorló kell?
    A népesség növeléséhez jó családpolitika szükséges.
    A muszlim migránsok a baloldalnak szükségesek (L: Szocialista Internacionálé), hogy legyenek szavazóik!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !