Olvasói levél a Szabadság utcai parkolással kapcsolatosan

Csepel.info, Mr.Gabee

20160417_121446_Szabadság utca

“Évek óta látom a szabálytalanul és veszélyesen parkoló autókat a Szabadság u.-Kölcsey u. torkolatánál, többrendbeli szabálysértést elkövetve. Mindig más-más autók, de a parkolás módja mindig ugyanaz, mint a képen látható. A legnagyobb veszélyt azok számára jelenti, akik a Kölcsey utcából kanyarodnának bármelyik irányba, hiszen a saroktól kb. 5 cm-re parkoló autó eltakarja a főútvonalon jobbról érkező járműveket. Ha a busz jön, azt szerencsére észre lehet venni” – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott olvasói levélben.

Önök szerint szabálytalan az említett útszakaszon a parkolás? Írja meg véleményét a fórumba.

8 hozzászólás “Olvasói levél a Szabadság utcai parkolással kapcsolatosan” bejegyzésre

  1. Gerisan szerint:

    Úgy tudom Kresz szerint a kereszteződéstől 5m-n belül nem szabad megállni annál közelebb csak akkor ha külön engedélyezve van.

  2. Tóth Mária szerint:

    Ugyan ez a helyzet az Ív és a Táncsics utca vonatkozásában is! 20 éve még egy rendőrnek sem tűnt fel?

  3. mind_the_gap szerint:

    Úgy tűnik, a parkolás lesz az egyik legnagyobb probléma Csepelen. Ha délután el kell ugranom valahová, már stresszelhetek, hogy nem lesz meg a helyem, mire visszaérek. Pedig jó lenne, ha lakásonként csak 1 parkolóhelyet létesítettek volna annak idején…

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    A képen látható autók zöme ott rohadó roncs.

  5. robi szerint:

    Még mindig bennem motoszkál: miért nem lehet a Szabadság utcát megnyitni végre a Rákóczi útra?

    Az mennyivel jobb, hogy a Tejút utcai iskola elé lett a forgalom terelve?

    Megj: úgy tudom, az érintett személy,aki végett a forgalmat átszabták, már nem lakik ott.

  6. kispajtás szerint:

    Egyetértek robi-val !!!

    A Szabadság u. lezárása a Rákóczi F. útnál annak idején azért történt, hogy a Tesco-ba irányuló forgalom ne zavarja Csepel egyik kiskirályának (P.Gy.) az életét, aki konkrétan a fotón látható házban lakott a Kölcsey u. sarkán. Az ő kénye-kedvére létrehozott helyzetet nem kéne felülvizsgálni és ésszerű döntést hozni?
    Egyébként az egész forgalomszervezés, egyirányúsítás és a temérdek megállni tilos tábla kihelyezés (kb. 20%-a szükségszerű csupán) mind a szocik hagyatéka. Ez is jól tejelő projekt volt a hatástanulmányokkal és a megvalósítás költségeivel.

  7. közlekedés szerint:

    A szabálytalanul parkoló kék Nissan-t én is láttam. Szerintem nincs meg az 5 méter, akadályozza a balra kanyarodást. De ez ott valóban rendszeres. Gondolom több autójuk is van házban lakóknak, és nem férnek el szabályosan.

  8. közlekedő szerint:

    Szent István út és Ungvári utca kereszteződése elég nagy öbölben végződik, de az ungvári egy kicsit szűk utca és nem szélesedik hanem csak megjelenik az öböl, ami sokakat össze zavar és parkolónak hiszik… ha sokan akarnak a traffikba vásárolni, akkor meg is akadályozzák a forgalmat az ungvári utcában,a Szent Istvánról meg a bekanyarodást…
    szerintem Csepelen sok ilyen kereszteződés és suttyó parkoló van…

Itt lehet hozzászólni !