Ripityára tört egy Lamborghini Csepelen

Korábban is száguldozott a Lamborghini vezetője

Autóblog, Autolabor, Tv2, Csepel.info

Súlyos, de nem halálos kimenetelű baleset történt hétfő délután Csepelen, a Széchenyi út és a Kolozsvári utca kereszteződésében. Szemtanúk elmondása szerint a vétkes sárga Lamborghini Gallardo 200-nál is gyorsabban haladt a védett Széchenyi úton, míg a Fiat a Kolozsvári utcán próbált keresztülhajtani.

A balesetet az okozta, hogy a Fiat – a Lamborghinit vezető fiatalember elmondása szerint – nem adta meg az elsőbbséget.

Azt tagadta, hogy 200-zal haladt volna, azt azonban elismerte, hogy 50-nél gyorsabban ment. A Fiat megpördült és a tetejével egy fának csapódott. Az autót vezető nőt mentővel szállították kórházba.

A Lamborghiniben utazó két fiatalember sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Az Autolabor beszámolója szerint a környékbeliek hamar kisereglettek a baleset helyszínére, volt, aki veréssel fenyegette a Lamborghini vezetőjét.

A: a Lamborghini útvonala, B: a Fiat útvonala, C: a baleset helyszíne

A TV2 Tények c. hírműsora is foglalkozott a ma délutáni, csepeli Lamborghini-balesettel. A csatorna riportere megtudta, hogy a helyiek korábban már többször is látták a Széchenyi úton száguldozni a sárga Lamborghinit.

autoblog.hu

További képek itt tekintetők meg.

110 hozzászólás “Ripityára tört egy Lamborghini Csepelen” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Kik szaladgálnak ilyen autóval Csepelen?
    Szerintem jó a kérdés.
    Ilyen autót csak Budán, vagy rózsadombon tudok elképzelni.
    De Csepelen a prolinegyedbe?
    Kik ilyen gazdagok csepelen? 😉

  2. Gordon szerint:

    Akik sokat “dolgoznak”, és “mindigtisztességesengyarapodtak”. A szabályok egyébként minden autóra egyformán érvényesek. Nehezen mutogathat másra a Lamborghini-s, hiszen ő maga is elismerte, hogy többel jött 50-nél. És az is biztos, hogy nem 51-el. Talán jóval gyorsabban.

    Szerintem a fiatot vezető nő nem tudta rendesen felmérni a neki oldalról jövő autó sebességét. Látszódhatott úgy, hogy a sportkocsi még elég messze van. Ha 50-el jön, akkor nem ütköznek.

  3. TETŰ BÁLINTKA! szerint:

    Hát ez a probléma az ilyen lelassult hétvégi autósokkal!Egész héten a BKV buszon ülnek,vasárnap meg ünnepnapokon előveszik a leasingel verdát a bérelt garázsból,aztán azt hiszik hogy akárhova beleférnek hatalmas rutinnal rendelkeznek stb…nem akarom bántani a Fiatos hölgyet,sőt sajnálom is.jobbulást kivánunk neki!de ha a Fiat megy neki egy trabantnak a hölgyet is meg akarták volna verni…..???naaa???vagy csak a Lambo szurta a begyöpösödött idiota emberek szemét???van egy olyan mondás hogy mindenkire egyformán süt a nap!!!!!!!amúgy meg ha mindenki úgy közlekedne mint a vasárnapi menők egy hét alatt lehetne atjutni Csepelről a Camponáig..ezért mondta Dopeman hogy a speedet meg szépen legalizálná,gyorsuljon a nép ne nézzen olyan bambán…amúgy én motorok egy 200le GsxR1000sel,meg egy M5 el szoktam intézni a dolgaim a hétköznapokon,amit sajnos nem Apámtol kaptam bár szerintem ez sem lenne abszolut elitélendő..csak sajnos ő nem tudott ennyit lopni,csalni hazudnipedig jo lett volna ha nem nekem kell 27vesen megdolgoznom érte!szoval vasárnap motoroztam…legalább 3szor jött ki elém, valami büdös rosszindulatú patkány,aki életébe nem ment 100fölött,és tudjátok hogy vannak ezek a férgek?hát úgy hogy majd megáll az ember,mrt ő kikanyarodik…hétvége van előveszi szarját,elmegy a kútra átnézi a keréknyomást(nehogy 45km/h nál elhúzzon a gyorforgamin a kormány!)jogsijuk legtöbbjüknek csak azért érvényes mert jóbavannak háziorvosukkal,ezek vén rosszindulatú vak gecik,akik a telefontanut hivogatják ha meglátnak valakit gyorsabban menni!de ő nyugott szivvel megölne azzal hogy kikanyarodik,mert jobb amotorod,kocsid stb..utánna meg rádküldené apeh ot is,hogy miből döglötté meg olyan verdába amilyet max TV be lát..vagy mert nem lát..remeg a keze nem ihatott reggel pálinkát mert kijön az utakra kötözködni,pedig régen neki is volt egy Danuviája de sose veszélyeztetett senkit.legalább annyi baleset van miattuk,mint miattunk akik sietnek,hogy MEGELŐZZÜK A BAJT !!!!!!!!!!!!

  4. Atti 78 szerint:

    Igazad van Bálint neked is..De a közút nem versenypálla!De mondjuk nem is föld ut hogy 25 el haladjanak rajta mert az ugyanolyan veszélyes!meg tényleg,ez az ország a rosszindulat országa…

  5. ÁRPI szerint:

    Na szóval… felhúzott a baleset és felhúzott 1-2 hozzászólás. Én csepeli vagyok, normális családi és anyagi körülményekkel. Kikérem magamnak, Csepel NEM prolinegyed!!! Sokkal fejlettebb, mint sok budai (és főleg pesti) kerület. Talán a 2.olyan kerület, aminek hatalmas zöld övezete van, a panel negyedek között is van fás, parkos rész (és én kertvárosban lakom).
    A sárga Lamborghini pedig nem lízingelt autó… higgyétek el, megteheti, h ilyen autója legyen… azt viszont igenis ellenzem, h nem tartja be a KRESZ szabályokat. Ez vonatkozik mindenkire, aki a piroson átmegy, aki záróvonalon előzget, aki egyirányúban szembe megy, illetve aki a sort végigelőzi a szembejövő sávban (persze a szembejövőknek kell lehúzódni).
    Itt befejeztem, mert nyomdafestéket nem tűrő szavakat tudnék írni.

    Örülök hogy csepeli vagyok és rohadjon meg mindenki, aki balesetet okoz!!!!!!!

  6. lolka szerint:

    A hirek szerint a keresztezödésben balra nézek a volt csepel áruháznál látok valamit, jobbról jóvagyok -indulok aztán nemtudom,valami felkent a fára a Széchenyi út nem versenypálya mégha főút is. Csak egy a baj ,hogy nem asárga tekeredett a fára még ha elsőbbsége volt is amiről itt szósem lehet!

  7. Matula szerint:

    Nagyon találó a neved Bálintka!

  8. Gordon szerint:

    Kedves “Tetű Bálintka”!

    Először is: sokatmondó nikket választottál. Gratula érte. (de tényleg 🙂 )

    Másodszor: nem írják sehol, hogy a hölgy hétvégi vezető lenne. Te hol olvastad? Majd kopizd már be.

    Harmadszor: a fenti esetben a sportkocsit vezető úriember az inkább hibás. Ha 50-nel jött volna, akkor nem ütköztek volna (a két jármű útja nem keresztezte volna egymást). Ha 50-nel jött volna, akkor betartotta volna a szabályokat, mint azt sokan mások is teszik. Ha 50-nel jött volna, akkor egy ember most nem feküdne a kórházban.

    Ha esze lett volt, akkor 50-nel jön és nem többel.

    Ha már vezettél volna valaha, akkor tudnád, hogy szemből nézve nem mindig lehet pontosan megállapítani, kiszámítani, hogy egy jármű milyen sebességgel jön. Sokszor csak a közlekedés általános ritmusára tudsz hagyatkozni (megállsz-e, vagy még kikanarodsz, áthaladsz-e előtte). Ha viszont nagy sebességgel jön valaki ( 51-el, hanem mondjuk 50 helyett 150-nel, vagy 200-al jön valaki) akkor a helyzet egészen más, arra nem lehet felkészülni, a közlekedés ritmusa is megváltozik, sokkal gyorsabban kell(ene) döntened az adott szituációban, és mire elékanyarodsz a száguldozó örült idiótának, addigra már késő, addigra már odaért, és megvan a “csattanás”.

    Van pár ökör itt Csepelen akik rendszeresen kiloval, kilo hússzal döngetnek, csak idő kérdése hogy mikor lesz belőle baleset.

    Amiről te beszélsz az az esetek egy elhanyagolható része. A komoly balesetek a száguldozó idióták miatt vannak.

    Ja, és ha már motor. Ti a “külön kedvenceim vagytok”. Nem pontosan tudom, hogy honnan veszítek a bátorságot ahhoz, hogy lakott területen rendszeresen a megengedett sebesség töbszörösével száguldozzatok, cikázatok az autók, és néha a gyalogosok között. Egy pillanat alatt szinte a semmiből teremtek elő, az ember nem is lát benneteket (legfeljebb csak hallja, hogy valami barom jön valahonnan), és már kész is van a baj.

    Kedves Bálintka! Jó lenne egy kicsit visszavennél magadból, meg az arcodból (meg a motoros utazósebbességéből).

    Közlekedésbiztonsági kérdésekben meg ne a Dopeman nevű félörült baromra hallgass, Hidd el, nem éri meg.

    Szerintem sokkal egyszerűbb lenne szerényen betartani a szabályokat, mint arcoskodva száguldozni, és másokat is veszélybe sodorni.

  9. Gordon szerint:

    Lolka!

    Azt írod:
    “a keresztezödésben balra nézek a volt csepel áruháznál látok valamit, jobbról jóvagyok -indulok aztán nemtudom,valami felkent a fára”

    Erről beszéltem én is. Így van. Balra nézek: sárga pötty a távolban (messze van még mondom magamban), jobbra nézek: ok. Indulok. Közben balra nézek és a sárga pötty (száguldozó barom) már ott is van. Persze addigra érzi az ember a bajt, visszamenni nincs idő… ilyenkor csak előre lehet menekülni… beletaposok a gázba… ha szerencsém van elsuhan mögöttem, ha nem akkor felken a fára… ha szerencsém életben amradok, ha nem akkor annyi volt.

    Mindez egy idióta barom miatt. Az a durva, hogy még valaki a védelmébe veszi az ilyen gyilkosokat.

  10. coke88 szerint:

    itt nálunk Csepelen a sétáló utcánál szoktam látni sokszor parkolni a lambot meg néha ferrarit és aston martin is láttam már ott szal itt valakinek sok pénze van

  11. G21 szerint:

    Azért van Bálintka mondanivalójában valami igazság – a vasárnapi autósokról-, de sajnos a balesetek nagy része nem ettől, hanem bizony-bizony a sebességhatár túllépéséből adódik, és ami nagyobb baj, az ittas vezetéstől. Ezek ellen mi, a többi autósok, sokat nem tehetünk, mert hiába akarunk ezeknek a majmoknak betartani az úton, őket nem érdekli és mennek mint a vadbarom…. és csatlakoznék ÁRPIhoz: csepel nem, és NEM proli hely.

  12. lolka szerint:

    TETÜ BÁLINTKA!:
    A BAJT NEM TUDOD MEGELÖZNI, CSAK ELKERÜLNI…

  13. Olivér szerint:

    Remélem mindenki jól van és felgyógyúl. Óvatosabban! Sokkal!

  14. Matula szerint:

    Természetesen vannak hétvégi, rutintalan autósok akik jobb esetben túlságosan óvatosak. Viszont egész más szemmel kellene nézni a szabályok szándékos be nem tartását és a “nekem ugatsz? megveszlek bagóért”-mentalitást. Ezek potenciális gyilkosok!
    Persze hogy a szóban forgó esetre vonatkozik-e ez, azt a rendőrség feladata eldönteni.

  15. Gordon szerint:

    P21!

    Persze hogy van. A rutintalanság és a bizonytalanság miatt is szoktak balesetek lenni, de szerintem jóval kevesebb mint a száguldozó baromagyúak miatt.

    A lamborghini-s is elismerte, hogy többel jött. A lassabban jön, akkor le tudott volna lassítani még időben, hogy elkerülje az – állítólag az elsőbbséget meg nem adó – fiatot. De gondolom nem 50-el jött… jóval több volt az. Esélye se volt lelassítani. Maga is elismerte, kár másra mutogatnia, és bűnbakot keresnie.

    Csepel valóban ne prolinegyed. Királyerdő házait nézve meg főleg nem az. Bár a helyi vezetés töketlenkedése miatt nincs mindenütt teljes közművesítés. Remélem idővel ez is meg fog változni.

  16. lolka szerint:

    Gordon:
    Az a helyzet még senki nem irt még amikor elkeztem pötyögni igy fordukt elő, hogy ugytünik ismételjük egymást.

  17. Gordon szerint:

    Bocs. Nem P, hanem G.

  18. Gordon szerint:

    lolka!

    Egy időben írtunk, de örülök, hogy ebben a kérdésben egyetértünk.

  19. kontrolcé+kontrolvé szerint:

    Azért ezt a “szemtanúk elmondása szerint” kérdést is lehetne boncolgatni.
    Egyik csattom a Vénuszról Tejútra kanyarodva esett meg (ekkor még nem volt egyirányú). A szemtanúk elmondása szerint száguldoztam. A kereszteződés előtti 5-10 méterben. Aham.
    Amit ezzel mondani akarok: szerintem nem minden szemtanú tudja felmérni helyesen a sebességet. Főleg olyan nem, aki életében nem vezetett.

  20. Gazsa szerint:

    Huhh!

    Nem tudom be lehet e véleményezni a város másik oldaláról (Csillaghegy) de átolvasva itt a hozzászólásokat valahogy nem esett le az osztott felelősség kérdése. Mert miről is szól a KRESZ,mikor az elsőbbséget tárgyalja? Pontosan arról,hogy a védett útvonalon közlekedőket sem haladási irányukban sem sebességükben annak jelentős módosítására kényszeríteni nem lehet. Még ha a ráütőkalapácsos sztahanovista elvtárs fia 200-al érkezett is. Azt sem szabad. Én a biztosító helyében senkinek sem fizetnék.
    Én nem csak,hogy német rendszámú autóval járok,de a jogsim is német,meg sok más is. Mégsem közlekedem 200-al városban,pedig 612 ló feszül a kocsi orrában ,ami szintén német és nem Wartburg turist.
    Neked pedig igen tisztelt Tetű javaslom,hogy gyakrabban fordulj meg olyan országokban is akár a segédmotoroddal,akár a másik betegággyal,ahol annyival léphetsz (ha tábla nem tiltja) amennyi a csövön kifér. Sajnos csak egy ilyen van! De ott nem leszel penge erről biztosíthatlak,mert ott jóval 300 fölött pötyögnek a vetélytársak.
    De ha meglátnak egy 50-es vagy egy 30-as táblát lóerők,forgatónyomatékok százai dacára annyival mennek,vagy alatta,mert ott valóban zérótolerancia van és apukád pártnyugdíja meg a kábszerdílerségből csordogáló pénzeid is nagyon kevesek lennének a büntire. Összegezve………mit sem ér a teljesítmény közlekedési kutúra hiányában,amiből jól kivehetően Neked komoly deficited van.

    Egyébként pedig jobbulást mindenkinek,mert az emberélet és a medve az nem játékszer! 🙂

  21. Matyi szerint:

    Olivér! legyen igazad mind 2 ember gyógyuljonmeg!!!!!
    a hölgy gerinct sérülés 🙁 a sárga auto utasát 3 ó rát mütötték a merényi H -ba ,mind 2 lábával:(a sárga auto 180 nal ment:(
    hőlgy is ott van:( a merényibe ki rutinos vezetö!
    ugyan kinek van 40 éveses több ilyen autoja??????????????????????????
    MIBÖL ?????????????
    Ja és eszt is megusza%!!!!!! a sárga a auto söförje:(
    bocs de igy irok:(
    felháborito!!!!
    jobbulást mind 2 személynek!!!!

  22. Matyi szerint:

    miska 72!! még hozá tenném enek az ….. több háza mind nekünk fogunk!!!!!( ja csak ö okos mert nem a saját nevén szerepelnek a dolgok!!!!!:( a sok üzletéröl már nem is beszélek:(
    3 feleség ,2 gyermek ,és nem putriba laknak!!!
    1 évben 2x egyiptom ,stb,balatonon villa,és más egyébb ……..
    száguldás !!!!:( itt az eredmény:(
    Remélem 1x csak gyöz az igazság!!!!

  23. CSEPELI!!!! szerint:

    TE IS FAJIN GYEREK VAGY MATYI!ezek szerin csepeli vagy!Biztos örül a Gallo hogy ilyeneket irkalsz rola!nem tudom mi kozod neked az ő dolgaihoz…..!!!!!!!!

  24. admin szerint:

    Bálintka,

    Túllőttél a célon, hozzászólásodat töröltük.

  25. Torrento szerint:

    Sajnálatos az esemény, de szerintem a hölgy figyelmetlenségéből adódott maga a baleset. Mind2 fél hibás, mégis nap mint nap találkozok ilyen soförökkel akik nem megfelően közlekednek a kereszteződésekben. A figyelmetlenségnek ára van.

  26. pisti szerint:

    De a Lambós srác német volt nem?Sokan jönnek onnan,szeretnek itt.
    Csak szokatlanok nekik az itteni közlekedési szokások.
    Csak gondóljatok bele, külföldiként otthon már megszokta ezt a tempót azt itt meg kijönnek elé és meg is van a baj.
    A biztosítás meg minden.Teljesen ciki lehet neki itt németűl magyarázkodnia,tördelni a kezét,lehet,hogy még szegény helyszínelő rendőr sem érti amit mond.
    Meg blamálja a (nem kis számu)német lakosságot Magyarországon,ESETLEG álltalánosításra adhat okot.Meg még a Reuters is lehozza, ne addj Isten…
    Tényleg sajnálom a mackó nadrágos srácot,most lehet,hogy pont Ő miatta fognak minden németet megbélyegezni Magyarországon.

  27. Jeniszej szerint:

    Lehet, hogy aki főútvonalon, (védett úton) halad nagy sebességgel, a tudatosan (akarattal) veszélyezteti mások testi épségét?
    Lehet, hogy aki véletlenül, figyelmetlenül nem veszi észre mások tudatos cselekedeteit az is, veszélyezteti mások testi épségét?
    Igen!
    Csak a különbség a tudatosságban van – amit szerintem súlyosabb elbírálás alá kel, hogy essen!

  28. TETÜ BÁLINTKA! szerint:

    GAZSA!lehet a te apad parttitkar,lehet te cuccot arulsz,de szerintem inkabb a 612le szarod arat anyad kereste meg ,a 10es uton!tegnap durvabban fogalmaztam,de szerencsedre leszedtek…szoval akit nem ismersz arra ne ugass,budaíííí elitkém!!!!

  29. TETÜ BÁLINTKA! szerint:

    Admin ez a gazsa nem utött túl a celon?az anyjat ragalmazza hogy cuccot arul!!!de remelem elolvasta……

  30. Matula szerint:

    Kedves Bálintka!
    A hozzászólásaid által szerintem mindenki megismerhet annyira hogy véleményt tudjon alkotni rólad…

  31. Öreg halász szerint:

    A KRESZ valahol nem ott kezdődik, hogy a közlekedő azt feltételezheti, hogy nemcsak ő, de az úton közlekedő többi vezető is betartja a KRESZ-t?

    Nem hiszem, hogy a fiat vezetőjének azt kellett volna feltételeznie, hogy a keresztező úton haladó a megengedett legnagyobb sebesség több, mint háromszorosával közlekedik majd. A sebességet ráadásul sokkal nehezebb megbecsülni, mint a távolságot, főleg szemből.

    A fiat vezetője szerintem éppen ezért nem követett el szabálytalanságot, hiszen valószínűleg a normális helyzetnek megfelelően közlekedett.

  32. infósferi szerint:

    Aki a véletlennek érzi az esetet, óriásit téved.
    A Szécsényi utcában láttam már 150-170-el száguldó autókat.
    Kilencszer sikerül baleset nélkül megúszni, tizedszer nem.
    Aki jelentősen túllépi a sebességet, szándékosan veszélyezteti embertársai életét, még ha ez a bírósági ítéletekben nem is tükröződik vissza.
    Ahol válság van, ott válság van.

  33. Földhözragadva szerint:

    Csak ismételni tudom magamat. Minek is a Katona- Kassai sarkára lámpa, ha az emberek a másik sarkon törik magukat össze?

  34. Gordon szerint:

    Nem ott van a Csevak?

  35. Gordon szerint:

    Torrento!

    Szerintem az közlekedett nem megfelelően a kereszteződésben, aki 180-nal ért oda. Az meg nem a Fiat volt.

    Ha az idióta örült (teljesen tudatosan) 180-nal jön, akkor nem tudod neki megadni az elsőbbséget. Nem készülhetsz arra minden kereszteződésnél, hogy a védett úton 180-nal jönnek.

    Szerintem sokan pont a száguldozók miatt lesznek a végén túl óvatosak (inkább megnézi kétszer – háromszor, hogy lehet-e menni).

    A lamborghini-s nehzen fogja tudni érvényesíteni a megosztott felelősség elvét a 180-nas száguldása mellett.

  36. Matula szerint:

    Azért ezt a 180-at még hiteles forrásban nem láttam, de ha “csak” 100 vagy 120 volt, akkor is igazad van Gordon!

  37. * szerint:

    A legkedvesebb barátnőm az aki a balesetet elszenvedte!! kb. 20 éve vezet-ezt tájékoztatásul írom annak aki hétvégi vezetőnek nevezte. Körül tekintően kinézett mielőtt kihajtott és a KOCSI SOR MEGÁLLT NEKI? HOGY KIENGEDJE!!!!! A Lambirghinit nem is láthatta, mert valószínűleg több utcányira volt, csak mivel 200 körül robogott igen-igen hamar oda ért. A tűzoltóság oldalán látható egy fénykép a lambor. fék útjáról, még a középső fehér vonalat is felszedte!! Kórházban fekszik súlyos csigolya, boka sérülésekkel. Az egész testét zúzodások borítják és egyfolytában csak sír annyira ki van borulva. Csepelen egyébként működik egy autóimporttal foglalkozó vállalkozás, nap mint nap tűnnek fel Lamborghinik és Ferrarik a kerületben. Mi csepeli lakosok hónapok, lehet, hogy évek óta rettegünk, hogy mikor következünk majd mi ezek miatt az állatok miatt!! Nap, mint nap látjuk őket és senki nem tesz semmit!! A fiatal “ember” egy másik száguldozása miatt már volt TV szereplő!! Kiváncsi lennék annak az ügynek mi lett a vége??? Csatlakozom az előttem szólókhoz!! Csepel már rég nem proli negyed. Aki egyszer is végig ment a Duna parton az tudja, hogy ennél szebb helyeket keresve sem talál! Vajon mikor lesz ennek vége?? Mikor mer majd a rendőrség fellépni??? Valakinek még előtte meg kell halnia egy ugyan ilyen balesetben???

  38. * szerint:

    KOCSI SOR MEGÁLLT NEKI HOGY KIENGEDJE!!!!! ( akérdőjelet csak elbénáztam!! )

  39. * szerint:

    ” Tetű Bálintka ” szavaira reagálnék még: “…hát úgy hogy majd megáll az ember,mert ő kikanyarodik…hétvége van előveszi szarját,elmegy a kútra átnézi a keréknyomást (nehogy 45km/h nál elhúzzon a gyorforgamin a kormány!) jogsijuk legtöbbjüknek csak azért érvényes mert jóbavannak háziorvosukkal….” A hölgy nem hétvégén veszi elő az autóját. A munkaeszköze, amit most egy állat kivett a kezéből!! 2 gyereke van akit el kell(ene) tartania.

    Újabb idézet tőled:”……rádküldené apeh ot is,hogy miből döglötté meg olyan verdába amilyet max TV be lát…..” Ez is jó kérdés Kedves Tetű Bálintka!! A hölgy tisztességesen bérből és fizetésből él, ezért van csak Fiat dobloja és nem lamborghinije. De valóban jó a kérdés!! Én is szívesen megkérdezném és gondolom az APEH is – csak sajnos ők nem teszik- Miből is telik több ilyen autóra egy embernek????

  40. Lexon szerint:

    Én már többször láttam a Lambot Csepelen száguldani. Minden esetben 100 felett közlekedett, ennél sokkal kanyargósabb, rosszabb utakon is.

  41. admin szerint:

    A csúnya megjegyzéseket itt többségében eddig azért hagytuk bent, mert ez esetben – véleményünk szerint – az így megszólalók csak saját magukat minősítették. Nyugodtan gondolja végig mindenki, nem okoz-e pont ellentétes hatást az ilyesmivel. Ha viszont megint durvul a fórum, újra törölni fogunk.

  42. Torrento szerint:

    Szomorú hogy a baleset helyett sokan azzal vágdaloznak hogy miből van ilyen autója egyeseknek! Szerintem sem nekem, sem senki másnak nincs köze hozzá. Senki nem kérte egyik embertől sem hogy elégedjen meg azzal, amije éppen van, és azért mert neki éppen több sikeres válalkozása van(ismerem), nem biztos hogy tollvaj. Eggyesekben az irigység beszél! De tény, hogy hibás volt, de ezt ő elis ismeri! Sajnálatos!

  43. * szerint:

    Nem hiszem, hogy irígység ez! Sokkal inkább csalódottság, hogy ebben az országban a csalók egyer többen!! ngyon jól megélnek és azt hiszik ők mindent megtehetnek, mert a törvényen felül állnak!! Akinek márkás luxus kocsija van még nem veszélyeztetheti mások testi éppségét egy zsúfolt úton. Egyébként tedd a szívedre a kezed, főleg, ha ismered!!! Te tényleg elhiszed, hogy ezt ő ilyen fiatalon bescsüetesen összedolgozta??? Ugye csak viccelsz?!?!? Bár abban igazad van, ha így lenne ehhez senkinek nem lenne semmi köze!! Nem is foglalkozna vele egy csepeli sem ha nap mint nap nem döngetne végig az utakon a megengedett többszörösével és nem kéne tőle rettegni a normálisan közlekedőknek.

  44. nas szerint:

    borítékolva volt a baleset, mivel soha semmilyen!!! szabályt nem tartott be, engem úgy próbált leszorítani tavaly, hogy a 2 éves fiam is bent ült az autóban, amitől elég morcos voltam, ha most nem sérült volna meg senki akkor VASTAGON lennék kárörvendő, így most csak vékonyan. remélem, hogy egy életre bevonják a jogsiját! apropó ne legyünk eltévedve, ugyanis csepel még véletlenül sem prolinegyed.

  45. admin szerint:

    nas, ameddig szalonképes volt a hozzászólás, addig meg is maradt.

  46. Matula szerint:

    Nagyon szomorú, de tükrözi a mai magyar valóságot hogy egy ilyen baleset után nem a sérültekért aggódunk, hanem arról elmélkedünk hogy vajon kinek miből telik ennyire és ki az aki úgy érzi: mindent megtehet büntetlenül!
    Ezúton is Jobbulást Kívánok a baleset MINDEN SÉRÜLTJÉNEK!

  47. Gordon szerint:

    “Kösz” Torrento. Azt írod: “Sajnálatos.”

    Szerintem meg az a sajnálatos, hogy ez az idióta örült (meg a többi aki száguldozik) még nincs rács mögött. Biztonságosabb lenne közlekedni.

    A múltkor a Béke téri gyalogátkelőhelyen mentem át, és jött messziről egy hasonló ökör. Még rá is gyorsított mikor meglátott. Pedig piros volt a lámpa a Szent István – Táncsics kereszteződésben, tehát nem értem, hogy hova sietett. 30 centivel húzott el mögöttem a barom… aztán beállt a sor végére. Érdemes volt sietni! Mert neki jó a szemmértéke “érzi” a témát, és “kiszámolta”…

    “Kedvencem” amikor a barom jobbra kis ívben kanyarodik lámpás kereszteződésben, és a szintén zöldet kapó (egyébként egyenesen haladó) védett gyalogosok között kiszúrja a rést, és gyorsan átviharzik közöttük.

    A másik “kedvencem” amikor a sor lelassít egy gyalogátkelőhely előtt, megy át a gyalogos, de a türelmetlen barom kivág a sorból és a szembejövő sávban elcsapja az addigra már a szaggatott vonalat átlépő, és a zebra másik felén közlekedő gyalogost.

  48. Öreg halász szerint:

    A Szabadkikötő út végén életre-halálra megy a küzdelem minden egyes méterért. Nekem még senki nem magyarázta el, miért érdemes gyerekek, családok életét kockáztatni néhány méter vagy 1-2 másodperc előnyért. Nem tudja valaki? Olyan kíváncsi lennék!

    Arra is kíváncsi lennék, hogy a Szabadkikötőnél miért életveszélyes átkelni a zebrán, miért presztízskérdés nem adni elsőbbséget a gyalogosnak. Miért kell ott embereknek meghalniuk emiatt?

    A mostani baleset helyszínén is pár héttel ezelőtt halt meg valaki. Kell ez? Nem lehet valamit tenni, pl. lámpát állítani ide? MIért máshová tesznek közlekedési lámpát, amikor itt alakul ki nap mint nap életveszélyes helyzet?

  49. Lexon szerint:

    Öreg halász: nem a Kassai-Széchenyi keresztezôdésérôl beszélsz? Ott sokkal gyakoribb a baleset, mivel valóban nehéz belátni az egész útszakaszt. A forgalom is sokkal nagyobb. Oda valóban kellene a lámpa, ide nem biztos.

  50. nas szerint:

    Admin! jogos, elnézést.

  51. Matyi szerint:

    Kedves CsEPELI!!!!
    sajnos nem vagyok CSEPELI!!!!!!
    De ugyan tartsuk be szabályokat!!!!!!
    Jobbulást a sérülteknek!!!!!!!!
    Az orvosok mindent megtesznek!!!!!!!!
    De mivel a helyszinen ,voltam!!!!! sok mindent lehetet hallani!!!!!
    Agodo Édesanya!! Agodo Feleség!! És természetesen a hölgy hozátartozoja!
    mindenki ott agodott!!
    Na persze és a sok jó akaró is ott beszélt ,nagyon sok dologrol!!!!KEDVES CSEPELI !!talán öket kérdezd ? Még!!!!????
    De igérem nem sokára Csepelre költözöm!!!
    Adig is ha menni kell ! segitem a betegeket!!!!

  52. * szerint:

    Kedves Matula!

    A világért sem kívánok senkinek hasonló balesetet, de azért arra kiváncsi lennék, ha a te barátnőd, vagy családtagod ült volna abban az autóban érdekelne-e az, hogy ki az aki úgy érzi: mindent megtehet büntetlenül!

    Akkor valószínűleg körmöd szakadtáig harcolnál, hogy ez az ember élete végéig börtönben üljön!!

    Elhiheted, mivel nagyon jól ismerem a fiat-os hölgyet nagyon-nagyon aggódom érte!!!

  53. Márta szerint:

    Sajnálatos e dolog!!!!!!!
    szabályok betartása mindenki kötelesége.
    Jobbulást a Sérülteknek! sok eröt a hozátartozoknak!

  54. Gordon szerint:

    Meg van még egy kedvencem: a kvad! Na az még az igazi.
    Az a “legszebb” amikor gyerekekkel teli parkokon, és “nemőrzött”, “nemuniós” játszótereken rongyolnak keresztül.

  55. * szerint:

    Igen! és ez is olyan társaság aki évek óta borzolják a csepeliek idegeit a Rákóczi kert környékén ahol igen-igen sok a gyerek!!!, de persze rendőr autót a Széchenyin végig robogni egy ilyen kvad után még sosem láttam, pedig aki arra lakik, mindenki tudja, hogy kik ők és hol laknak, csak a rendőrség nem………
    Valószínűleg a kressz és egyéb szabályok rájuk is vonatkozna….

  56. Földhözragadva szerint:

    T. politikusok! Vki belenyúlhatna kicsit ebbe a csepeli közlekedés témába. Hja, ez nem olyan egyszerű pálya, mint az ellopott lámpaoszlop-ajtó kálváriája…:) Ehhez sajnos komoly csapatmunka, elemzés, adatgyűjtés, lobbizás, szakértelem és MUNKA szükséges, előre borítékolható ellenállásokkal, mocskolódásokkal, és kis sikerekkel, részeredményekkel…

  57. Lexon szerint:

    Bocs, ez nem ide tartozik szorosan.
    A mi utcánkban (földes út, gödrökkel) láttam olyat, hogy korlátolt apuka quadon szállította a kisfiát, aki az ölében ült. Mindezt 45-50-nel… védôfelszerelés nélkül.

  58. asdf szerint:

    Földhözragadva: Csepelnek van egy mszp-s polgármestere és egy mszp többségű képviselő testülete. Ha akartak volna már jópár éve rendet tehettek volna a kerületben. De nem tettek. Mondjanak le!

  59. Földhözragadva szerint:

    Ha ezen múlik, hajrá. Sajna nekem nincsenek illúzióim a következőkkel kapcsolatban sem.

  60. Földhözragadva szerint:

    Hja, az iwiw-en most néztem, hogy a soför 22 ismerőse között egy Dr. Gulyás Gábor is szerepel. No, akkor megússza…:( Fúj, ez az állandó politika…:)

  61. Név(kötelező) :) szerint:

    Egyszerűen nem értelek Titeket. Miért van az, ha bárhol baleset van, a drágább járművel közlekedő a hibás egyből? Nem 50el ment a srác, “oké”, de gondolom Ti még sosem léptétek túl a sebességet. Biztosan nem. Én is túllépem ha olyanom van, csak nem a rák.-kert közelében mondjuk ahol gyerekes foglalkozások vannak.
    Kvad (quad): ha akarnák sem tudnák megfogni őket, ha már mentél vele, tudnod kéne. Ha nem akkor üres okoskodás. És h az apuka hogyan vállal felelősséget a saját gyermekéért, azt hiszem az sem mások dolga.

    Az a baj, hogy ez az irigység és rosszindulat országa. Ha másnak több/jobb van akkor mocskos gyilkos bűnöző. Aha. Sokan nem is tudják, kiket szídnak, de mondogatják az okosságokat. Lehet, hogy fiatalon sikerült összehoznia egy vagy több gyereket és éppen értük tesz meg mindent. Te biztosan nem tennéd meg az ő helyében igaz?! De ha még nem is gyerek miatt, hanem magáért.. akkor is. Te biztosan Suzukival közlekednél és a többi pénzed eladományoznád, ha annyi lenne, igaz? Még szép. Az a baj, hogy az emberek nagyrésze le van butítva a munkával, és nem tud gondolkozni. Ezért nem is képes felfogni, hogy nem csak illegális úton lehet havi szinten milliós-tizen milliós összegeket keresni. Rohadtul irigy és primkó egy nép ez sajnos. Ezt mutatja az is, hogy mindenki egyből károg.. és egyhelyben álldogál miközben azt hiszi, a napi munkával “halad előre az életben”. Ha ezt haladásnak lehet nevezni, akkor is legfeljebb körbe.

    A politizálásnak pedig nem itt van a helye, alapítsatok pártot. álszent banda

  62. 8 szerint:

    Kedves Név(kötelező) :): !!

    Így csak az beszél, akt még sosem ért ilyen baleset!! Kíváncsi lennék -bár a világért sem kívánok ilyen balesetet senkinek!!!!!- ugyan ezt a hozzá szólást írtad volna-e, ha egy ilyen barom miatt a te feleséged, lányod vagy mondjuk húgod ült volna a fiat-ban!!!

    Senki nem irígyli tőle, ha akar dögöljön meg száguldozás közben ha neki úgy tetszik! CSAK NE VESZÉLYEZTESSEN VELE MÁSOKAT!!!!!!

    Bármilyen autója is van nem száguldozhat így a városban, lakott területen. Én is egy jó kis sportkocsit vennék, ha tehetném és meg is hajtanám, de NEM MINDEGY, HOGY HOL!!!!!!

  63. Öreg halász szerint:

    Ne viccelődjünk már kérem! A kifogások többségében a sebességről szóltak, ami több, mint háromszorosa volt a megengedett maximumnak.

    Quad: akit meg akarnak fogni, azt akkor is megfogják, ha repülővel szálldos. Ez nem akarat kérdése.

  64. balszélső szerint:

    Sok mindenben igaza van a “név” nevű hozzászólónak.
    A rendszerváltás után az emberek elnézték a lopást-csalást, a milliárdos lenyúlásokat.
    Ami még ennél is rosszabb: ajnározta a sok féleszű a politikai sztárként fellépő gazdasági bűnözőket. Tapsoltak nekik, rajongtak értük.
    Ma ott tartunk, hogy elosztottak mindent, hitelt vettek fel, az is elfogyott.
    Most eret vágnak a nyomoron. Ráadásul elnézhetik a becsapottak, hogy akinek pénze van, azt csinál, amit akar. ha éppen kedve tartja, rodeózik.
    A törvény áthágása esetén sztárügyvédek sora tárt karokkal várja.

    A konkét baleset részleteit nem ismerem.
    De ne csodálkozzunk, hogy a kifacsart, kilúgozott egyén már átesett a ló másik oldalára és mindenben a rosszat látja.

  65. Név(kötelező) :) szerint:

    Kedves 8:

    Azt hiszem direkt beleírtam, hogy nem a rák. kertnél tenném ezt. De nekem akkor is álszent, hogy a sebességtúllépésen vagytok kiakadva. Mert aki vezet, az már lépte túl a sebességet. Még azt is feltételezhetnénk, hogy éppen ő is először tette. De nem szeretnék a fiatos lány vagy az ő hozzátartozóinak a helyében lenni. ez is igaz. De csak és kizárólag olyan bírálja a Lambo sofőrjét, aki vezet de még életében egyszer sem lépte túl a megengedett sebességet és a kresz összes szabályát betartja és mindig mindent hiba nélkül csinál az utakon. Mert ha nem így van, ugyan olyan mint a sportkocsi sofőrje. Esetleg még nem okozott balesetet. (rlég sokakra ráillene igy a száguldozó gyilkos jelző..) De nem biztos, hogy ez rajta múlik, tudjátok: körülményeket mások alakítják. Remélem érthetően sikerült elmondanom.

  66. Név(kötelező) :) szerint:

    Öreg halász: motorral engem sem tudtak megfogni, pedig hidd el, akarták. Ezzel nem dicsekedni akarok, hanem az igazamat alátámasztani. Én már voltam olyan helyzetben, valószínüleg Te még nem. Ne is legyél, az nem törvényes.

    balszélső: köszönöm, hogy Te legalább nem a kötekedést láttad meg. Azért néha kellemesen csalódik az ember. És azt is látod, hogyan működik a rendszer. Szétszakadtunk a pénz mozgatja a világot, ami ugye mindenkinek jól jön. a sztárügyvédeknek is. jól jött az M7-es száguldozásnál is, az is hamar elcsitult. azt hiszem megtárgyaltuk a lényeget.

    nem a médiából kellene tájékozódni, hiszen az a manipuláció első számú eleme. Gondolkodni kellene és nem bólogatni mások okosnak vélt véleményére. de a csordaszellem már csak ilyen.

  67. 8 szerint:

    Ezt sebesség “átlépésnek” nevezed???? Az az amikor valaki 50 helyett mondjuk 60-al megy!! Ez felelőtlen száguldozás!!!! Egy idióta csinál csak ilyet!! Nem tudom te csepelen laksz-e? én igen!! Túlzás nélkül mondhatom, hogy ezektől évek óta szó szerint rettegünk!! Szinte minden nap látom őket és átélem, ahogy elhúznak zebrák és játszó terek mellett ilyen sebességgel!! Egy másik hírportál értesülése szerint az úri “ember” utoljára tavaly novemberben okozott ilyen balesetet, de úgy látom amíg meg nem öl valakit, addig megteheti!!
    Értettem, hogy mit írsz, csak fel nem foghatom, hogy ezt valaki tényleg komolyan is gondolja!!

  68. Öreg halász szerint:

    Én a sebesség-túllépésnél úgy 20-30-as túllépést gondolnék. Ha jól sejtem, itt legalább 130-cal ment gyorsabban a delikvens a megengedett legnagyobb sebességnél, lakott területen belül, olyan helyen, ahol egyébként is gyakoriak a balesetek.

    Ilyet a döntő többség soha nem tesz, már csak azért sem, mert zsigerileg érzi, hogy nem szabad (plusz sokak gépkocsija molekuláris szintre esne szét ennél a sebességnél).

    A fiattal közlekedő hölgynek esélye nem volt felmérni a helyzetet, így azzal sem vádolható, hogy sértette a szabályokat. Sőt, szerintem egyáltalán nem sértette, hiszen max. távolság alapján becsülhetett, és úgy meg gond nélkül mehetett volna – ha a sportkocsi sofőrje betartja a sebességhatért, vagy csak a “szokásos” 10-20 km/h-s tempóval sérti meg.

    Egyébként az is gáz, hogy aki Pesten a megengedett sebességgel megy, azt megdudálják a lassúságáért.

  69. Gordon szerint:

    A Gulyás Gábor az ismerőse!? Jobban megválogathatná az ismerőseit… 🙂

  70. Matula szerint:

    Kedves *:!
    Nem tudom miért vetted magadra – lehet hogy rosszul fogalmaztam és nem az jött le amit szerettem volna. Egyszerűen csak azt szerettem volna jelezni hogy a sok hozzászólás között ami arról szól hogy: szabályos-e, meg hogy miből van neki, meg APEH stb – stb, kicsit elsikkad az a tény hogy itt emberek sérültek meg és van aki súlyosan (ráadásul ahogy ez általában lenni szokott – a vétlen).
    Másrészt: nem gondoltam hogy bárkinek hasonlót kívánnál és elmondanám hogy sajnos átéltem hasonlót – sérültként. 92-ben történt. Az utolsó kép hogy a velünk szemben közlekedő Niva megcsúszik, aztán áttér a mi sávunkba csak az oldalát látom és filmszakadás. Következő hogy kinyitom a szemem és (mint utólag kiderült) a Kaposvári Kórház röntgenfolyosójának menyezetét látom. Jobbra fordulok: ott a feleségem egy másik ágyon véresen. Lányomról – aki akkor volt 1,5 éves nem tudtam semmit. Szerencsére hamar közölték hogy Ő sérült legkevésbé. Anyámat az elkövetkező hetekben négyszer műtötték. A vétkes sofőr meg hazament Olaszországba. Ennyi. Ezzzel csak azt szerettem volna elmondani hogy tudom milyen helyzet ez – én sem kívánom senkinek.
    Bocs ha hosszú lett.

  71. 8 szerint:

    Öreg halász!!

    Én sem írhattam volna jobban!! :)) Látom azért van aki érti és érzi a különbséget!!!! Köszönöm!!

  72. egyirányú utca szerint:

    Kedves Mindannyian!

    Sajnos, ebben az országban mindaddig lesz ilyen baleset, amig MINDENKI el nem jut a fejlődésnek arra fokára, amelyen már nem az a krééds, hogy Trabival vagy márkásabb (erősebb) stb. kettő, négy, vagy több-kerekűvel közlekedik (direkt kihagytam a háromkerekűt, mert minibizonyára töbek előtt ismeretes, anno a Velorexek is háromkerkeűek voltak…).

    Szóval nem az a lényeg, hogy mivel, hanem az: hogyan? Ha a Lamborghini helyett, mondjuk egy mezei mi autónk száguldozik – no, nem kétszázzal, ,,csak” 120-szal lakott területen, az eredmény sajnos hasonló lett volna. Ettől függetlenül egy ,,eredetvizsgálatot” megérne a kérdés…

    Tehát: MORÁL. Ez az, ami nincs – TISZTELET A KIVÉTELEK.

    CSepelnek – sőt az egész fővárosnak, sőt: Magyarországnak – van rengeteg neuralgikus pontja – már ami a közlekedést illeti.

    Most csak egyet: a parkoló ,,,utcája” a piacnál, a Kaisernél… Ami, ugyebár egyirányú… DE ezt boldog-boldogtalan ,,elfelejti” amikor rendre a Széchenyi utca felé hagyján el a parkolót!!!

    ÉS amikor esetleg szólni merek, még az én fejem kerül közvetlen veszélybe..

    Igaz, itt nem lehet száguldozni. De elég akár 10-zel is felborítani egy gyerekkocsit, vagy kibillenteni az egyensúlyából egy gyalogost…

    És ez csak egy példa a neuralgikus pontokból…

  73. egyirányú utca szerint:

    bocs a ,,sajtóhibákért”

  74. miska72 szerint:

    Árpi Áprpi? 🙂
    Csepel tényleg nem prolinegyed! A sok gerinctelen féreg ide menekül a nép haragjától! Mert nem itt fognek lövöldözni, meg tudod azok a szép lámpák! Valahol európában: könyörgöm …….. fel.

  75. miska72 szerint:

    Jobbulást mindenkinek.
    Aki tisztességessen szerezte a vagyonát, és megteheti, hogy ilyen autóval furikázik az miért hülyül meg? szerintem beleférne egy hungaroling bérlet, ott mehetne 1 kört. 😉
    Árpi te egy ilyen autóra 1000 évig sporolnál. nem?

  76. miska72 szerint:

    hungaroring! 🙂 nehéz szó, mint az utelágazás!

  77. miska72 szerint:

    Árpi!

    Miért jönnek a milliárdosok csepelre? Mi szép van itt?
    Ez egy baromi ronda kerület! Ha nekem ennyi pénzem lenne, biztossan nem csepelen laknék. VIDÉK! VIDÉK!
    Megjegyzem én teszek a kerületért!!
    Nem kicsit!
    NAGYON! 😉
    civilszervezeti tag vagyok! OK.

  78. Név(kötelező) :) szerint:

    Annyi a lényeg, hogy az embertársakra csak akkor figyel a nép, ha pletykálni kell. A többet/jobbat meg ebben az országban sajnálni “kell” a másiktól.
    hungaroringet bérelni meglehetősen feltűnő, nincs a nevükön az autó. Egyik se.

    még okkal is siethetett a srác. egy ismerősöm anyja amikor szült épp vidéken volt és nem volt minden rendben sajnos.. az apja 290et ment egy 850essel az autópályán. érdekes dolgok ezek, h mikor, mennyit és miért érdemes kockáztatni.

    egyébként a válasz: igen, csepeli vagyok.

    még valami beugrott: gondolom sokan hallottátok már az autó hangját, nekem is volt hozzá szerencsém meg az utca lakóinak is amikor itt volt. Akadt olyan, aki a beindításnál azt hitte, elrajtolt az autó olyan a hangja. Ezzel csak arra szeretnék célozni, hogy a hang alapján ítélnek sokan. Motorosokat is. Lehet, hogy nem is ment 90-nél többel, csak éppen egyesben. vagy 120 2-ben. akkro is sok, de szerintem túlbecsülik a szemtanúk. Vagy lehet h látták a km órát?

  79. lolka szerint:

    Talán azért merül fel kérdésként az anyagi meg miből tellik, mert ezek a kérdések hozzák magukkal azt , hogy nem számit ha megbüntetnek majd elintézem ,ismerem ezt – azt stb. ugysem büntetnek meg. Álltalában a tehetősek(TISZTELET A KIVÉTELNEK) főleg akik hirtelen esetleg kevesebb munkával érték el ezt az anyagi helyzetet, főleg ha még egy kis primitivség is párosul hozzá, ők szoktak igy viselkedni kőzuton és álltalában mindenhol ahhol alkalom van arra, hogy felhivja magára a figyelmet. A BUZASZÁL AMELYIKNEK TELE VAN A KALÁSZA AZ LEHAJLIK, AZ ÜRES KALÁSZ AZ SZÉPEN EGYENESEN ÁLL! Sokmindent hoz otthonról az ember.
    pisti:
    ne keseredj el Németországban is ezek a KRESZ szabályok!

  80. sasa72 szerint:

    Ez a lamborghinis ittlakik az utcánkban. Van neki több autoja. Már évek ota száguldozik 150 -200 al. egyszer már majdnem énis összementem vele. Elöbb utobb bekellett ennek következnie. A rendőrök meg nemcsinálnak semmit.

  81. admin szerint:

    Itt most megint moderálni kellett egy keveset. Tessék már végiggondolni mit írtok le, még akkor is, ha nem tetszik valaki vagy valami!

  82. miska72 szerint:

    admin, nehéz a moderátorok élete. 😉
    vidámság. 🙂

  83. TETÜ BÁLINTKA! szerint:

    Nem konkrétan szegény hölgyre gonoltam,öt én is sajnálom!Jobbulást kivánok neki!a rosszindulatu tetvek meg…..

  84. DI70 szerint:

    tower!

    Köszönjük! Azt hiszem a 10. képen a fékút magáért beszél.

    Tegyünk félre mindent ami történt !!

    Aki azt írja, hogy a lamborghinis nem hibás, az vajon belegondolt már abba, hogy milyen isteni szerencse, hogy más autó éppen nem jött szembe és őt is vagy őket is nem kente fel a fára?!?!?!
    Átgondolta vajon csak egyszer, hogy mi lesz ha ő találkozik ezzel az emberrel az utakon???
    Ez az eszement száguldozás emberek életébe is kerülhetett volna!!!

    Hihetetlen, hogy ezt van aki nem itéli el!!

  85. Lexon szerint:

    DI70: a 10. képen lévô fékút a valóságban nem egészen ilyen. A fotó arányai csalnak, a fékút kb. 10-15 méter.

  86. igazság szerint:

    A Lambo kölcsönautó volt….
    Ezzel a sofőrrel nem láthatta senki…
    Valóban többel ment, mint 50, de aki látott már balaesetet, igazán tudhatná, hogy nem volt több mint 80.
    Az vesse az első követ, aki ha valaha beülhetne, nem menne gyorsabban 50nél..
    Nagyon sajnálom, mind3 sérültet.
    Ja és a tévhit ellenére a sofőr a lamboban is megsérült..
    Üdv.
    és balesetmentes vezetést mindenkinek…

  87. lolka szerint:

    Az az igazság nem tudom hányórakkor történt a baleset, de hétfőn délután ugyanilyen autot láttam Halásztelekfelől Csepelfelé iparkodott, csak pirosat kapott a gyürünél olyan délután őtkörül, hát igencsak felhivta magára a figyelmet. Nem mondom ,hogy ez az autó volt, de ugyan ugy nézett ki küllföldi rendszámmal.

  88. Timo szerint:

    Örüljünk annak hogy mindenki jól van, főleg te (TE CSACSI)!!! 🙂

  89. Márta szerint:

    Jobbulást mind 2 sebesültnek!!!!

  90. a majmoknak szerint:

    Kedves gordon azért gondolja a motorosokról, hogy a megengedett sebesség többszörösével hajtanak, mert Ő a megengedett sebbesség többszörös hányadával hajt. 5km/h nál 50 valóban 10szer több! És azok kedvéért akik nem csepelen laknak, az adott kereszteződésben kb hetente történik komoly baleset! ebben az utcában lakom, 2 kereszteződéssel feljebb meg balesetveszélyre utaló tábla is va, egyaltalán nem lehet kilátni a főútra, ki kell tolni az elejlét a verdának. Nem a Lambot védem, de bármelyik szaros aki irígységből beírogat ugyanúgymegy 150-el egy ilyen autóval, ebben a kereszteződésben. Amelyik nem az vetít és rohadjon meg!

  91. :D szerint:

    Dönci Dönci:))

  92. Gordon szerint:

    Kedves majom!

    Butaságokat beszélsz. A megengedett nem 5 km/h, hanem 50 km/h. No, annak a több mint háromszorosával jött. Ez önmagáért beszél… Aki meg még védi az ilyen idióta barmot az saját magáról állít ki egy nem túl fényes bizonyítványt.

  93. majom szerint:

    Gordon amkior telefonálsz és nem nézel a tükörbe miközbe a belsőben 30-al hajtasz és csak arra ébredsz, hogy a te sebességed többszörösével megelőz egy motoros nem feltétlenül azt kell kinézni! És az hogy a KRESZT nem gyorsítják fel a mai forgalomhoz mérten mondjuk 60ra városban az nem a mi hibánk. Futottam trafiba nem kevés pénzért mert hátulról tolt a barom! Ki megy ma már 5

  94. majom szerint:

    Kik vagytok, hogy itt leszóljátok a népet? Őszintén, ki az aki 50-nel hajt. Max ha tudja hogy itt mérni szoktak! Futottam trafiba nem kevés pénzért mert hátulról tolt a barom! Ezen az úton voltak különb balesetek is! Csak akkor nem luxusautóval azért nem tudjátok! El lehet hinni, volt már sokkal sárosabb sofőr is itt mint ez!

  95. kontrolcé + kontrolvé szerint:

    Innen lestem: http://www.fenyvisszavero.com/hu/feklat_hu.html#c_1

    20 km/h-nál 3 méter,
    50 km/h-nál 20 méter,
    90 km/h-nál 65 méter,
    130 km/h-nál 135 méter az átlagos féktávolság.

  96. kontrolcé + kontrolvé szerint:

    opsz, javítom: féktávolság helyett fékút

  97. kis rigó szerint:

    Én is nagyon sajnálom a hőlgyet, de végül is ő hajtott ki a védet utra !! talán sietett,talán gondjai voltak, ki tudja…….? vagy csak egyszerüen figyelmetlen volt és igy következetett be ez a sajnálatos baleset. Minden esetre ez nem menti fel azt az ámok-futót a felelőség alól, még ha nem is okozott volna balesetet !!! Ilyen sebesség lakott területen kemény szankciót igényel !! kérdés a rendörség hogy fogja elbirálni ? amit mi nagyon sokan ugyse fogunk megtudni, sajnos…..
    Ebben a kereszteződésben a közel multban halt meg egy férfi ( Varró Sándor a neve, lehet valaki ismeri ) hasonló szituációban, szintén egy gyors hajtó- okozó által. Sajnos itt már töbször voltak sulyos balesetek és mégse tettek az illetékesek legaláb egy STOP táblát,mert ez a kereszteződés elég forgalmas egy hely.(templom-ovoda) A templom felöli oldalon aszfaltoztak,már régen, de az utburkolati fehér háromszöget azóta se festették fel.
    Ami a száguldást illeti, reggel és délután,hogy mit müvelnek az autósok és a nagy motorosok, azt látni kell….rendörség meg sehol !!!!!!!
    A két sérültnek meg mihamarabbi gyógyulást.

  98. Öreg halász szerint:

    Nagyon aggasztó, hogy egy ilyen mértékű sebességtúllépésre sokan legyintenek, és azt tekintik szabálytalanságnak, ami éppen a sebességtúllépés miatt nem biztos, hogy az volt.

    Én nem akarok hülye kiskölykök miatt meghalni vagy egy életre megrokkanni, és nem szeretném, ha bármelyik családtagom, ismerősöm ilyen helyzetbe kerülne!

    Eszméletlen, hogy aztán még vannak, akik a száguldozót védik: itt látszik, hogy hová süllyedt az ország. Nem az a kérdés, hogy ki volt a vétkes, hanem az a hülye, aki nem szeg szabályt, és nem megy háromszor annyival, mint amennyivel lehet.

    Aki száguldozni akar, menjen oda, ahol lehet, ne a szája járjon!

  99. csumpika szerint:

    @ kontrolcé + kontrolvé:
    Ez idáig okés, csak ebbe nincs beleszámolva, hogy a furgonnal történő ütközés során fellépő “extra” lassulás. Először azt kéne kiszámolni, hogy mekkora energia nyelődött el az ütközés során.

  100. Gordon szerint:

    Öreg Halász!

    Egyesek azért száguldoznak és védik a száguldozókat, meg a Dopeman féle embereket, mert azt gondolják, hogy attól lesznek nagy gyerekek, ha nagyokat mondanak. Ilyenkor nagyon vagánynak érzik magukat, nagyon lazák lesznek, majd szétesnek.

    A tények, a logika egyáltalán nem érdekli őket. Majom sem az adott esettel és a tendenciákkal foglalkozik, hanem egy teljesen más dologról beszél. A hétfői baleset kapcsán szó nem volt semmilyen belső sávról, telefonálásról, meg 30 km/h-ról. A baleset teljesen más okok miatt következett be, mégis sokan odaképzelnek egyéb nem létező tényezőket.

    Ezzel nem lehet mit kezdeni, mert a vitapartner teljesen más dolgokról beszél, mint miről a történet szólt.

  101. Földhözragadva szerint:

    Hagyd Gordon, ezért vannak a törvények, szabályok, csak nincs aki betartassa…”És az hogy a KRESZT nem gyorsítják fel a mai forgalomhoz mérten mondjuk 60ra városban az nem a mi hibánk” ez a legszebb…:(

  102. Lajos szerint:

    Én is szintén Csepelen lakom.

    Csepel ugyanolyan prolinegyed, mint bármelyik kerület.

    Mindenki a Lambo-s srácot szidja és szegény kis Fiatos-t sajnálja.

    Nézzetek már tükörbe emberek! Ti, hányszor szabálytalankodtok autóvezetés közben 24 óra alatt?

    50 helyett 80-nal száguldozik mindenki és még sorolhatnánk egész estig, ki, hogyan viselkedik az utakon!

    Nekem közel 2 éve volt egy nagyon komoly balesetem, 45 km/h-val mentem a Határ úton és piros lámpán átjött egy madár, frontálisan ütköztünk. Én félnyomorék lettem a 7 milliós autóm 8 légzsákja ellenére, az életem tönkre ment, a biztosító azóta sem fizet. Ja, és lejárt forgalmival.

    Úgyhogy ne papoljon itt senki és ne fikázzon, meg átkozzon senkit. Mindenki nézzen magába jó mélyen és gondolkodjon el, hogy mit művel és hány ártatlan ember életét kockáztatja egy nap többször is!

    Az a legnagyobb baj, hogy nem statuálnak példát itt semmilyen kihágásnál! Az én emberem is majd megússza a büntető ügyét egy kis 50 ezres pénzbüntetéssel, az idő elteltére való enyhítő körülmény miatt.

    Szóval az a baj, hogy mindenkit aki ilyen balesetet okoz, le kellene ültetni legalábbg 2 évre és kenyéren, vizen kihajtani a szuszt is belőle, valamint minden nap a tudomására hozni nyomatékosan, hogy mindezt azért kapta, mert balesetet okozott a szabálytalankodás miatt!

    Sokan ülnének és sokan tanulnának belőle. Többen, mint egy 50 ezres bírságból, amit kifizetnek zsebből! Akinek meg Lambo-ra telik, az meg az 500 ezres büntetést is zsebből fogja kitenni.

    A másik probléma pedig a rendőrség fellépésének hiánya. Az ellenőrzések általában a Ladával és hasonló régebbi autóval közlekedők szivatására történik minden esetben, aki nem szabálytalankodik, örül, hogy tankolni tud egyáltalán a 30 ezret érő autójába. Na, ezeket lehet büntetni 15 ezrekre. Az M0-on hiába vannak trafipaxok, sehol egy rendőr, a román kamionosok előzgetnek továbbra is 90-100-al és letolnak az útról…de magyarok is ugyanezt csinálják.

    Meg lehet nézni pl Szlovákiát és Prága környékét. M0-n Tgk-val előzni tilos kellene és folyamatos jelenlét!

    Itt soha sem lesz rend az utakon.

  103. miska72 szerint:

    Ha nyereg a LOTTON lambot veszek és 250km/ órával fogok száguldozni!
    Imádkozzatok hogy ne nyerjek!
    Jogsim sincs! 🙂
    De ne legyetek irigyek!

  104. miska72 szerint:

    Mellesleg a kocsi benzinnel én nem jogsinal megy. 😉

  105. miska72 szerint:

    Mellesleg a kocsi benzinnel és nem jogsival megy. 😉
    Hoppá az elöbb elszúrtam! 😉

  106. galvániszap szerint:

    Ki veszi a bátorságot, hogy embertársa felett ítélkezzen?
    Ki Isten itt a fórumon, hogy pálcát törjön embertársai felett?
    Ki műszaki szakértő, látnok és bíró egyben, hogy el akarja dönteni mi történt?

    Ha az indulattal itt áramot lehetne fejleszteni, akkor Paks leállhatna.

    Röviden: NYUGALOM és MEGFONTOLTSÁG. Majd a bíróság eldönti mi volt és ki hibás és mennyiben, de addig is:
    Aki tudja a lambós srác elérhetőségét tegye közkincsé, hogy elbeszélgethessünk vele szükség esetén. Hiszek a személyes kontaktus meggyőző erejében! 🙂

  107. Név (kötelező:)) szerint:

    galvániszap: :D:D személyes kontaktus, miii? 😀

    egyébként az ártatlanság joga megillet bárkit mindaddig a pillanatig amíg el nem ítélik (őt nem fogják, ne örüljetek:P)

  108. miska72 szerint:

    Munkaidőm kötetlen,
    Hajtok mint egy töketlen! 🙂

  109. GOD 777 szerint:

    Kezdeném azzal hogy g. j. csepelen él a mai napig a (törölt rész) alatt található igen ízléstelen kuckójában.tel no: (törölt rész).A balesettel kapcsolatosan új információk alapján a BRFK újra előveszi a 2009 áprilisi baleset ügyét,amit csepelen j-nek sikerült eltussolnia olyannyira hogy szankció nélkül megúszta mind a kár okozását,mindpedig a két embernek okozott súlyos,maradandó sérülését. NEM A ROSSZINDULAT VEZÉREL,HANEM AZ IGAZSÁG

Itt lehet hozzászólni !