Csepeli kettős gyilkosság – előzetesben marad az egykori MSZP-s bizottsági tag

Stop.hu, Csepel.info

Deme és Gyurcsány – régen látták egymást

Meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását – mondta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője pénteken.

A bíróság június 7-ig hosszabbította meg a kényszerintézkedés idejét – tette hozzá.

A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában január 7-én megölték az iskola igazgatóját és helyettesét. A gyilkosság után a rendőrség két embert vett őrizetbe: a bűncselekmény során megsérült gondnokot és a tanintézmény gazdasági igazgatóját, Deme Gábort. Deme Gábor, a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságának MSZP-s tagja volt, ám azóta lemondott tisztségéről.

Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta: az ügyben jelenleg nincs újabb fejlemény, kihallgatásokat folytatnak és szakértői véleményekre várnak a rendőrök.

stop.hu

4 hozzászólás “Csepeli kettős gyilkosság – előzetesben marad az egykori MSZP-s bizottsági tag” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Nagyon helyes! MSZP mert megérdemled! 🙂
    Vajon mitit szól ehhez Borka-Szász Tamás? 🙂

  2. miska72 szerint:

    Borka-Szász Tamás nem tévedt ide? 🙂
    Vagy ehhez se tudott hozzászólni.
    Borkát itt is leírtam! 😉

  3. lolka szerint:

    MIÉRT-miért van az, hogy evvel a” témával” kapcsolatban mindig ezt a képet látom, valyon miért? Annyit töprengtem már ezen és nem jövök rá!
    EGY ÜGYES, MEG EGY AMOLYAN….hüm valami mondani valója lehet-e fotónak csak még nemtudtam kihámozni, vagy nincs is héllya, vagy csak héllya van és nincs bele…

  4. Gordon szerint:

    Mondanivalója biztos van a fotónak, különben nem ez kerülne fel. állítólag anno Deme azzal hencegett az mszp-n belül, hogy milyen jóban van a Gyurcsánnyal, és hogy felnéz rá, meg hogy sokszor együtt ebédelnek.

    Lehet hogy lesz még közös ebéd… bár azt nem tudom, hogy milyen a koszt a Gyorskocsi utcában.

Itt lehet hozzászólni !